Städfirma Norra gryta!

Städfirma i Norra Gryta, Västerås.  Vill du ha en bekymmersfri vardag? Anlita Vardagsfrid i Norra Gryta, Västerås för ett enkelt liv och rent hem.

Städfirma Norra Gryta, Västerås

Varför välja oss som städfirma i Norra gryta?

Vardagsfrid är er städfirma i Norra gryta Västerås. Vi lägger fokus vid pålitlighet, effektivitet, miljö och rättvisa arbetsvillkor. 

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälda då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branshen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inta boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

2 (9)

Hemstädning i Norra Gryta

Söker ni hemstädning i Norra Gryta med hög kvalitet och trygghet, Vardagsfrid kan hjälpa dig. Vår specialité är veckoabonnemang med hemstädning och vår policy är att alltid erbjuda god kvalitet, noggrannhet och nära kontakt mellan våra städare och kunder. Vi arbetar enbart med Svanenmärkta produkter som gynanr både miljö och hälsa. Våra ledord är Respekt, Ansvar och Kvalitet.  Vill ni ha mer information om hur vi kan hjälpa er, kontakta oss idag!
Läs mer om hemstädning
1 (9)

Lokalvård Norra Gryta

Behöver ni miljövänlig lokalvård för ert företag. Vi kan hjälpa er! Vardagsfrid specialiserar sig på miljövänlig, kemikaliefri städning som gynnar både hälsa och miljö. En ren och fräsch arbetsplats kan förbättra prestationen och humöret. Vill ni veta mer om hu vi kan hjälpa er med lokalvård i Norra gryta, kontakta oss idag!

Läs mer om lokalvård