Städfirma Norra Gryta, Västerås

Varför välja oss som städfirma i Norra gryta?

Vardagsfrid är er städfirma i Västerås Norra gryta. Vi lägger fokus vid pålitlighet, effektivitet, miljö och rättvisa arbetsvillkor. 

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälsa då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branschen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inte boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

Professionell Städning i Norra gryta

Vår erfarna städpersonal i Norra Gryta är dedikerad till att skapa en ren och fräsch miljö för dig. Med noggrannhet och omsorg tar vi hand om ditt hem eller kontor så att du kan njuta av vardagsfriden utan att oroa dig för städningen. Vi erbjuder skräddarsydda städlösningar som passar dina behov och tidsscheman. Låt oss ta hand om städningen medan du fokuserar på det som är viktigt för dig. Kontakta oss idag för en professionell städtjänst som ger dig tid till vardagsfrid.

Bli kontaktad

stadtjanst-hemstadning-stadspecialister (1)

Tjänster i Norra gryta

Här finner du en mångfald av bostadsområden, grönområden och en vänlig atmosfär som genomsyrar området. Stadsdelen har en rad gröna parker och naturreservat som inbjuder till friluftsliv och avkoppling, inklusive området kring Mälaren. Samtidigt är Norra Gryta nära till stadens centrum, vilket ger enkel tillgång till shopping, restauranger och kulturella evenemang.

Vi erbjuder många olika lösningar för ett skinande rent hem för dig i Norra gryta. 

soffgrupp-hemstadning

Företagslösningar i Norra gryta

Våra professionella städtjänster är skräddarsydda för företag som söker högkvalitativ och pålitlig städning för att skapa en ren och hälsosam arbetsmiljö.

Rosa-microfiberduk-stadtjanst-torka-ytor

Hur blir jag kund?

form-svgrepo-com (1)

1. Fyll i formulär

Fyll i formuläret och låt oss erbjuda dig en professionell städtjänst. Ge ditt hem den omsorg det förtjänar genom att fylla i formuläret nedan.
headset-mic-1-svgrepo-com (1)

2. Matchning

Vi kommer att återkomma till dig så snart vi har mottagit det ifyllda formuläret för att skapa en individuell och skräddarsydd städbeskrivning baserad på dina behov.
paper-svgrepo-com

3. Avtal

Vi skickar avtalet till dig med enkel e-signering.
home-svgrepo-com

4. Rent hemma

Äntligen är det dags för dig att njuta av ditt rena och fräscha hem! Var det något som saknades i din städning inga problem! hör av dig till oss så kollar vi på en lösning.

Bli kontaktad

Stadfirma-hemstadning-stadspecialist

Hemstädning i Norra Gryta

Söker ni hemstädning i Norra Gryta med hög kvalitet och trygghet? Vardagsfrid kan hjälpa dig. Vår specialité är veckoabonnemang med hemstädning och vår policy är att alltid erbjuda god kvalitet, noggrannhet och nära kontakt mellan våra städare och kunder. Vi arbetar enbart med Svanenmärkta produkter som gynanr både miljö och hälsa. Våra ledord är Respekt, Ansvar och Kvalitet.  Vill ni ha mer information om hur vi kan hjälpa er, kontakta oss idag!
Läs mer om hemstädning
lokalvard-foretagstjanster-putsa-trappracke-stadspecialist

Lokalvård Norra Gryta

Behöver ni miljövänlig lokalvård för ert företag? Vi kan hjälpa er! Vardagsfrid specialiserar sig på miljövänlig, kemikaliefri städning som gynnar både hälsa och miljö. En ren och fräsch arbetsplats kan förbättra prestationen och humöret. Vill ni veta mer om hu vi kan hjälpa er med lokalvård i Norra gryta, kontakta oss idag!

Läs mer om lokalvård

95%

Kundnöjdhet

150

Medarbetare

1 000

Antal första jobb i Sverige

3 000 000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

di-gasell-mastargasell-logo
recommended_5_years (1)-1 (1) (1)-1
recommended-2023-1-1
recommended-2022-1
reco-2021-hemstadning (kopia)
reco-2020-hemstadning (1)-1
reco-2019-hemstadning-1
almega-asf-logo-auktoriserad-serviceentreprenor
kommunal