Städfirma Hammarby, Västerås

Varför välja oss som städfirma i Hammarby, Västerås?

Välkommen till Vardagsfrid  en städfirma i Västerås i Hammarby, Västerås. Vardagsfrid är en av Sveriges snabbast växande städfirmor. Samtliga av våra medarbetare omfattas av ett gemensamt kollektivavtal, vilket garanterar trygga anställningsvillkor för dem. Detta ger oss möjlighet att finjustera både vår personal och våra rutiner, vilket i sin tur möjliggör att vi varje dag kan leverera högt rekommenderad städning till tusentals kunder varje månad.

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälsa då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branschen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inte boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

Städning av erfarna proffs i Hammarby, Västerås

Vår erfarna städpersonal i Hammarby, Västerås är dedikerad till att skapa en ren och fräsch miljö för dig. Med noggrannhet och omsorg tar vi hand om ditt hem eller kontor så att du kan njuta av vardagsfriden utan att oroa dig för städningen. Vi erbjuder skräddarsydda städlösningar som passar dina behov och tidsscheman. Låt oss ta hand om städningen medan du fokuserar på det som är viktigt för dig. Kontakta oss idag för en professionell städtjänst som ger dig tid till vardagsfrid.

Bli kontaktad

Stadspecialist-disko-kokstadning

Våra olika tjänster i Hammarby Västerås

Hammarby i Västerås är en pärla som kombinerar den charmiga skönheten i det svenska landskapet med den pulserande staden Västerås. Beläget vid Mälarens vackra stränder, erbjuder Hammarby en fridfull oas för dem som längtar efter ett avkopplande livsstil.

Vi erbjuder många olika lösningar för ett skinande rent hem för dig i Hammarby, Västerås. 

universalpasta-vardagsfrid-koksbild-hemstadning

Företagslösningar i Hammarby, Västerås

Våra professionella städtjänster är skräddarsydda för företag som söker högkvalitativ och pålitlig städning för att skapa en ren och hälsosam arbetsmiljö.

fonsterputs-stadspecilist-fonsterskrapa

Hur blir jag kund?

form-svgrepo-com (1)

1. Fyll i formulär

Fyll i formuläret och låt oss erbjuda dig en professionell städtjänst. Ge ditt hem den omsorg det förtjänar genom att fylla i formuläret nedan.
headset-mic-1-svgrepo-com (1)

2. Matchning

Vi kommer att återkomma till dig så snart vi har mottagit det ifyllda formuläret för att skapa en individuell och skräddarsydd städbeskrivning baserad på dina behov.
paper-svgrepo-com

3. Avtal

Vi skickar avtalet till dig med enkel e-signering.
home-svgrepo-com

4. Rent hemma

Äntligen är det dags för dig att njuta av ditt rena och fräscha hem! Var det något som saknades i din städning inga problem! hör av dig till oss så kollar vi på en lösning.

Bli kontaktad

Stadfirma-hemstadning-stadspecialist

Hemstädning i Hammarby, Västerås

Vardagsfrid erbjuder veckostädning, storstädning och flyttstädning i Hammarby, Västerås. Oavsett vilken typ av städning du behöver så är vi ett bra val som städfirma. Vår välrekommenderade kvalitet på RECO med goda betyg från många hundratals kunder påvisar att vi leverera det vi lovar.

Som kund till Vardagsfrid kan du alltid vara säker på att ditt hem är i goda händer. Alla våra medarbetare är anställda med kollektivavtal med kontrollerade utdrag från belastningsregistret.

Läs mer om hemstädning
lokalvard-foretagstjanster-putsa-trappracke-stadspecialist

Lokalvård i Hammarby, Västerås

Är ni i behov av lokalvård i Hammarby, Västerås? Vardagsfrid levererar en miljövänlig städning med städspecialister. När våra specialister städar hos er följer de väletablerade checklistor och rutiner för ett skinande resultat, varje gång. Kontakta oss idag för mer information om vad vi kan göra för er. 

Läs mer om lokalvård

95%

Kundnöjdhet

150

Medarbetare

1 000

Antal första jobb i Sverige

3 000 000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

di-gasell-mastargasell-logo
recommended_5_years (1)-1 (1) (1)-1
recommended-2023-1-1
recommended-2022-1
reco-2021-hemstadning (kopia)
reco-2020-hemstadning (1)-1
reco-2019-hemstadning-1
almega-asf-logo-auktoriserad-serviceentreprenor
kommunal