Städfirma Hammarby, Västerås!

Städfirma i Hammarby Västerås.  För dig som funderar på att ta hjälp från en städfirma i Västerås stadsdel Hammarby så har du kommit rätt

Städfirma Hammarby, Västerås

Varför välja oss som städfirma i Hammarby, Västerås?

Välkommen till Vardagsfrid i Hammarby, Västerås, en av Sveriges snabbast växande städfirma. Hos oss är alla  medarbetare med i samma kollektivavtal och har trygga anställningar. Det ger oss möjlighet att trimma personal och rutiner så att vi dagligen kan leverera en välrekommenderad städning till tusentals kunder varje månad

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälda då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branshen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inta boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

2 (9)

Hemstädning i Hammarby, Västerås

Vardagsfrid erbjuder veckostädning, storstädning och flyttstädning i Västerås. Oavsett vilken typ av städning du behöver så är vi ett bra val som städfirma. Vår välrekommenderade kvalitet på RECO med goda betyg från många hundratals kunder påvisar att vi leverera det vi lovar.

Som kund till Vardagsfrid kan du alltid vara säker på att ditt hem är i goda händer. Alla våra medarbetare är anställda med kollektivavtal med kontrollerade utdrag från belastningsregistret.

Läs mer om hemstädning
1 (9)

Lokalvård i Hammarby, Västerås

Är ni i behov av lokalvård i Hammarby, Västerås? Vardagsfrid levererar en miljövänlig städning med städspecialister. När våra specialister städar hos er följer de väletablerade checklistor och rutiner för ett skinande resultat, varje gång. Kontakta oss idag för mer information om vad vi kan göra för er. 

Läs mer om lokalvård