linkedin Storstädning Stockholm – vi ger dig Vardagsfrid | Vardagsfrid

Storstädning Stockholm

Vi gör rent hus, på djupet. Boka en rejäl storstädning i Stockholm från Vardagsfrid.

Storstädning i Stockholm av specialister

Alla våra städare är utbildade specialister, därför har vår storstädning i Stockholm hög kvalitet. Med oss kan du känna dig trygg att du får en storstädning som håller måttet och inte präglas av slarv. Vi städar med rent samvete.

Tycker du det är roligare att göra någonting annat än att städa bostaden? Livspusslet är svårt nog som det är. Frigör tid med storstädning från oss, oavsett om du bor i studentettan eller flerplansvillan.

Storstädar med rent samvete

Vi är ett städbolag som värnar om vår personal. Som tycker att man ska kunna leva på att vara städare. Alla våra anställda har kollektivavtal och är utbildade internt för att trivas på jobbet och kunna utföra sin uppgift på rätt sätt. Alla Vardagsfrids medarbetare pratar svenska och vi är alltid ansvarsförsäkrade, liksom ditt hem när vi är där. Vi sköter all nyckelhantering från Svenska Stöldskyddsföreningens (SSF) rutiner vilket ger kunden högre trygghet.

Vi är Svanenmärkta, miljömedvetna i vårt arbete och sedan många år Auktoriserad Serviceentreprenör enligt ALMEGA.

Vanliga frågor om storstädning i Stockholm

Hur betalar jag för storstädningen?

Betalning sker i efterskott, dvs månaden efter. Du kommer att få din faktura från Vardagsfrid med alla uppgifter om betalning, dvs bankgironummer, sista betalningsdag etc. via mail om du inte angett något annat betalsätt.

Hur vet jag vad som ingår i en storstädning?

Det kan du enkelt se genom att ladda ner Vardagsfrids checklista för storstädning under “Om oss” eller hör av dig till Vardagsfrids kundservice.

Är era storstädningsexperter anställda?

Ja, alla våra medarbetare är anställda hos Vardagsfrid AB och omfattas av kollektivavtalet. Vi arbetar inte med inhyrd personal.

Är er personal försäkrad?

Ja, vi har försäkring för våra medarbetare under tiden de arbetar. På storstädning finns extra risk för skador då man ibland arbetar på stege och höga höjder.

Gör ni några kontroller av personal innan ni anställer?

Innan vi anställer nya medarbetare gör vi utdrag från Polisens belastningsregister. Vi har också andra rutiner vid anställning för att upplägget till dig som kund ska bli tryggt, t ex att ta referenser och låta medarbetarna skriva under sekretessavtal.

Bli kontaktad om storstädning i Stockholm

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp