linkedin Vardagsfrid städar upp Västerås | Vardagsfrid

Vardagsfrid kommer hem till Västerås

Hemstädningen och lokalvård erbjuds i västerås från 1 okt 2020

Vardagsfrids förändrar städbranschen med ett aktivt jobbintegrationssyfte och expanderar till Västerås från 1 oktober 2020.

Kampanjkod 25% rabatt

Vid lanseringen får  de 100 första kunderna 25% rabatt resten av 2020 för att säkerställa en plattform med säkra jobb även i Västerås och Uppsala. Ange “vänner” i formuläret eller kontakt med oss så får du rabatten för din städning i Västerås och Uppsala.

Vardagsfrid med rötter i Västerås

Bolagets grundare Torkel Kristoffers är uppvuxen i Hökåsen utanför Västerås. Efter försäljning av hans bolag MyNewsdesk startade han en mission om arbetsintegration och innanförskap. Det börjar med att alla på bolaget kan tala samma språk. På Vardagsfrid är svenska det enda språk som alla kan tala (+ 40 andra språk).  Städbolaget erbjuder inte bara hemstädning utan även lokalvård till kontor och andra företagslokaler, nu även i Västerås.

“Utan skratt – ingen magi! Därför måste vi kunna kommunicera.”, berättar Torkel.

Genom att låta bolaget vara värderingsdrivet har vi en arbetsplats som man stannar länge på, och då blir man ju också duktigt på det man gör.

Värdedriven organisation

Hos oss lever vi våra värdeord “Respekt, Ansvar & Kvalitet” ihop med våra kunder. En ömsesidig Respekt för kund, från kund och dess hem är en nyckel för att vi ska trivas när vi delar arbetsplats under några timmar. Speciellt under nu när många jobbar hemifrån vill man ha en trevlig person med uppdaterad hygienutbildning hemma hos dig i Västerås som levererar städhjälp.

 

Vardagsfrid

Vardagsfrid har sedan starten 2012 blivit ett av Sveriges snabbast växande bolag enligt Dagens Industris Gaselltävling tre år i rad samt Årets Företagare i Sundbyberg för sin välrekommenderade städtjänst. Bolagets prisvinnande kvalitet visas i realtid på reco.se/vardagsfrid (4.1 / 5.0).

Centralt för framgången har det värderingsstyrda ledarskapet varit i bolaget med platta hierarkier. Med Respekt, Ansvar och Kvalitet har varje medarbetare varit en nyckel till framgången i Västerås och andra orter.

Bolagets grundare är styrelsemedlem i ALMEGAS styrelse för Hemserviceavtalet som har kollektivavtalet för hemstädare ihop med KOMMUNAL. Där driver han aktivt frågan att alla branschkollegor ska teckna kollektivavtal så att vi gemensamt kan vara stolta över arbetsvillkoren i städbranschen.

Vardagsfrid kommer hem till Västerås

Kontakta oss så pratar vi om städning hos dig!

 

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp