Hemstädning Stockholm – vi ger dig Vardagfrid | Vardagsfrid

Hemstädning Stockholm

Hemstädning i Stockholm som levererar varje gång.

Regelbunden hemstädning i Stockholm

Vardagsfrid erbjuder veckostädning och storstädning i stockholm för att du ska få en bekymmersfri vardag hemma. För att du ska få ett städat hem med ett rent samvete omfattas all Vardagsfrid personal av kollektivavtal. Hemstädning erbjuds varje, varannan eller var 4:de vecka. Hemstädning kommer hjälpa dig i din vardag för att minska stress och öka energin för andra aktiviteter du vill utföra. Vi jobbar hårt mot att både kund och personal ska vara nöjda därför har vi schyssta arbetsvillkor och kollektivavtal. För att våra medarbetare ska växa och utvecklas i sin roll så stöttar vi dem från första arbetspasset och framåt. Därför är kollektivavtal en självklarhet för oss och vi arbetar alltid mot att göra bättre.

För att vi ska göra bättre är det viktigt för oss att du som kund känner dig säker och nöjd när du anlitar Vardagsfrid. För att nå en lång relation med dig vet vi att du måste vara nöjd och vi vet att du som nöjd kund är vår bästa ambassadör för Vardagsfrid.

Hemstädning i Stockholm med Vardagsfrid:

  • Hemstädning varje, varannan och var fjärde vecka
  • Normal arbetstid för hemstädning i Stockholm är måndag till fredag 8-17
  • Standardmomenten ingår enligt checklistor och registrerade tillval/avvikelser beställs via kundservice. T.ex. tvätt, strykning, byte av sängkläder och diskning
  • Inga dolda avgifter utöver abonnemanget av städtimmar

Svanenmärkt hemstädning och rutin

För att hemstädningen ska vara bra arbetar vardagsfrid aktivt mot att minimera vårt klimatavtryck. Därför åker vi ofta kollektivt till dig som kund och använder en svanenmärkt städmetod. Denna undviker farliga kemikalier när vi utför hemstädningen i ditt hem. Vardagsfrid arbetar även med svanenmärkt och ergonomisk utrustning som kunden har i bostaden för oss att arbeta med. För att vardagsfrid ska kunna uppnå det resultat som gör dig nöjd använder vi oss av checklista för att varje städning ska bli bra. Vi erbjuder en ordinarie städare för hemstädning, Detta såklart för att du ska känna dig trygg och nöjd med din städning.

Läs mer om rutin för hemstädning.

Vad kostar veckostädning?

Priset beror storlek och hur många timmar städningen tar. Vardagsfrid använder sig av en uppstartsstädning efter detta vet vi hur lång tid hemstädningen tar och vilka extratjänster du vill ha utförda. Om du vill ändra något i abonnemanget hör du av dig till kontoret där vi löser en årsplan för er. Normalkunden tar ungefär 4 timmar och vill ha hemstädning varannan vecka.

  • Vardagsfrid uppskattar uppdragets tidsåtgång och du berättar vilka avvikelser och tillvall du vill ska ingå och bli utförd under din hemstädning.
  • Normal arbetstid för hemstäd är Måndag till Fredag klockan 8 - 17
  • Standardmomenten ingår enligt checklistor och registrerade tillval/avvikelser beställs via kundservice. T.ex. tvätt, strykning, byta sängkläder och diskning.
  • Vardagsfrid har inga dolda avgifter utöver abonnemanget av städtimmar

En lägenhet på 90-120 kvm städas varannan vecka i 4 timmar, vilket blir en fast kostnad på ca 2003kr/mån och ryms i RUT-reglerna.
(4 timmar * 231kr per timme * 26 tillfällen per år / 12 månader)

Läs mer om Vardagsfrids priser.

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp