linkedin Företagsstäd Stockholm – vi ger dig Vardagsfrid | Vardagsfrid

Företagsstäd i Stockholm

Välj en städpartner med en gedigen bakgrund. Vardagsfrid har 10 års erfarenhet av företagsstäd i Stockholm.

För en trivsam arbetsplats

En ren och fräsch arbetsplats sporrar till att göra ett bättre jobb och trivas i sin arbetsroll. Vi är övertygade att ett väl utfört företagsstäd ökar produktiviteten. Vardagsfrid utför regelbundet företagsstäd i Stockholm som inte enbart handlar om att hålla rent, utan även görs smart och effektivt utifrån kundens behov.

Tillsammans med er tar vi fram en skräddarsydd underhållsplan utifrån ert städbehov som kan innefatta underhållsstädning, golvvård, storstädning, entremattor, fönsterputs, desinficering, möbeltvätt av t.ex kontorsstolen, bortforsling av återvinningskärl samt tvätt av gardiner och textilier. Rutiner som gjort att vi kunnat utveckla beprövade och miljösäkrade städrutiner och metoder som följer klimatsmart Svanenmärkning. Vi har kunskap om hur man städar alla typer av lokaler.

Bekymmersfri lokalvård och kontorsstädning

Förbättra prestationen hos ditt bolag med hjälp av bekymmersfri städhjälp. Företagsstäd handlar inte endast om att städa och hålla lokalen ren, utan även hur man under en tidsperiod gör det på ett effektivt sätt. Med balanserade underhållsplaner för våra kunder hjälper vi er med ett antal olika tjänster inom företagsstäd. Bland annat, underhållsstäd, golvvård, fönsterputs, storstäd, desinficering, möbeltvätt m.m

Med nästan 10 års erfarenhet av att arbeta med företagsstäd i olika kontor och lokaler kan vi erbjuda en smart och effektiv lösning för ditt bolag med er företagsstäd. Vi jobbar självklart med miljösäkra metoder enligt Svanenmärkning.

Varför företagsstäd i Stockholm från Vardagsfrid?

  • Svanenmärkt städmetod och klimatpositiv strävan.
  • Kvalitetsmetodik – hygieniskt, ergonomiskt och ekonomiskt.
  • Vi har en utpräglad CSR-profil för vårt integrationsarbete där nyanlända ges en fot in i det svenska arbetslivet.
  • Vi är en auktoriserad servicepartner där alla anställda har kollektivavtal.
  • SRY-certifierad driftledning.
  • Kemikaliefri städning.

Bolaget är sina leverantörer

Vikten av att välja leverantörer som speglar bolagets värderingar blir allt viktigare för att:

  • Attrahera bra medarbetare som kräver klimatpositivt och miljövänligt tänk ifrån ledningen samt leverantörer.
  • Säkerställa och bibehålla värdet av varumärket i media där samarbeten och leverantör lever upp till kollektivavtal och säker arbetsmiljö.
  • Långsiktiga samarbeten där leverantörernas spetskompetens används på rätt sätt och medarbetare slipper störa sig på enklare saker.
  • Minska omsättningen på personalen med en bekymmersfri arbetsmiljö och trevliga, professionella leverantörer.

Företagsstäd med guldkant – omdömen

Våra kunder rapporterar löpande om deras upplevelse med oss och vår företagsstäd i Stockholm. Med ett betyg på 4 av 5 de senaste åren behöver du inte vara osäker över att vi inte håller vad vi lovar. Läs över 500 rekommendationer om oss på RECO.se/vardagsfrid.

Företagsstäd med klimatpositiv strävan

Vi jobbar kontinuerligt med miljön och det präglar vårt arbete rakt igenom. Allt ifrån val av transport till pappret i våra skrivare. Minimala men samtidigt korrekta doseringar av medel, effektiva mikrofiberdukar av bra kvalite hjälper oss och våra kunder med att minimera vår miljöpåverkan. Därför är vi på Vardagsfrid Svanenmärkta.

Vår transport sker oftast och primärt med kollektivtrafik på grund av miljöskäl och vi har som mål att bli klimatpositiva när det gäller utsläpp. Varje kund som väljer företagsstäd från oss hjälper till en renare värld.

Företagsstäd Stockholm – kollektivavtal

Vi är Auktoriserad Serviceentreprenör av ALMEGA. På ALMEGA granskar dom varje år att de auktoriserade serviceentreprenörerna följer deras riktlinjer kring kollektivavtalen. Deras kontroller innebär att dom kollar så att lönehantering är i linje med kollektivavtalen, dokumenterar miljöledningssystem, tillstyrkt revisionsberättelse, samt kollar ID-kort på medarbetare och mycket mer. Alla dessa kriterier finns på ALMEGAs hemsida.

Vi prioriterar våra medarbetares förutsättningar och ger dom en arbetsmiljö där dom kan utvecklas och trivas samtidigt som dom är trygg och kan leverera bra resultat. Den långsamma 50-lappen är viktigare än den snabba 20-lappen för oss. Vi jobbar mycket med återkommande uppdrag som gör att miljön för de anställda blir tryggare. Med så lite administration som möjligt kan vi pressa priserna och hålla oss på en lägre kostnad än andra städföretag med kollektivavtal. Vi vill att våra medarbetare ska vara stolt över sitt arbete och känna sig trygg.

CSR-filosofi

Vi vill förändra strukturerna i samhället. Utrota utanförskap och hjälpa utrikesfödda med integration förminska problematiken med bidragstagande. Vi vill skapa sysselsättning för folk som inte kan sälja in sig själva på arbetsplatser och liknande för att förmågan att uttrycka sig på ett nytt språk förhindrar dom. Många nyanlända brinner av energi och har massor av kapacitet för att leverera på en arbetsplats eller liknanden. Genom vår rekryteringsprocess söker vi efter individer som vill hjälpa till, inte på tidigare erfarenheter eller meriter. Med vår städakademi utbildar vi dessa villiga individer att komma ut på arbetsplatser som nyutbildade specialister inom deras område och deras framtida processer och arbetssätt.

Vi ser snabbt deras självförtroende och självkänsla öka i deras ögon när dom lyckas med något och när dom inser att dom är riktigt duktiga på deras arbete, som går ut på att göra kunder nöjda.

Kvalitetsmetodik

Med vårt Svanenmärkta system för företagsstäd och lokalvård i stockholm genomför vi hygienskt, ergonomiskt och ekonomiskt rätt städning på ett miljövänligt sätt. Micromoppar rengörs tillsammans med dukar i speciella tvättmaskiner som från grunden löser upp och eliminerar partikeldamm i större utsträckning än vanliga tvättmaskiner. Vi säkerställer doseringen med bra utrustning samt svanenmärkta städmedel. Vi anpassar rengöringsmedlet och fukten efter golvet för att på ett skonsamt men effektivt sätt städa rätt.

Hygienutrymmen som toaletter och liknande städar vi med microdukar som på samma sätt som mopparna impregneras. Vi använder en mopp och en duk per toalett för att sedan läggas separat i en säck för att tvättas. Det här gör att vi kan minimera bakteriespridningen och spridning av orenheter mellan olika utrymmen.

Vi sammanfattar det med att “Det stora ligger i det lilla”.

Bli kontaktad om företagsstäd i Stockholm

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp