linkedin Storstädning Västerås – vi ger dig Vardagsfrid | Vardagsfrid

Storstädning i Västerås

Dags att gå på djupet? Vardagsfrid är din naturliga partner för storstädning i Västerås.

Vi utför din storstädning Västerås

När det blir för tungt att hinna med kan man beställa en storstädning i Västerås av Vardagsfrid. Vi har lång erfarenhet att storstädning, flyttstädning och veckostädning. Vårt team för enstaka städ är specialister på storstädning i Västerås. Med rätt utbildning , rutiner och checklistor för vad som ingår i en storstädning utför vi uppdraget och får löpande goda rekommendationer från våra städkunder på RECO.se.

Ett tryggt val för storstädning i Västerås

Som kund hos oss på städfirman Vardagsfrid kan du alltid vara säker på att ditt hem är i goda händer när vi utför storstädning i Västerås. Alla våra medarbetare är anställda med kollektivavtal, och ditt hem är alltid försäkrat med Trygg-Hansa när vi är hos dig. Vi sköter dessutom all nyckelhantering utefter Svenska Stöldskyddsföreningens (SSF) rutiner. I och med att vi är vana vid storstädning så kan du slappna av, vi har sett allt som går att se i städbranschen. Med våra värderingar respekt, ansvar och kvalitet ser vi till att du känner dig bekväm och trygg med ditt val av leverantör för storstädning i Västerås.

Se resultat med vår storstädning hos dig i Västerås

En gång när vi skulle göra en storstädning hos en ultralöpare hade vi en extra bil i området p.g.a. en kundavbokning för en kund som blivit sjuk. 5 minuter innan vi kom till ultralöparen hade dennes kompis precis dragit ut på ett långpass. Vi satte igång med vår storstädning i Västerås med sju städare certificerade i storstädning. Vi blev klara med den stora villan på två timmar och lämnade. Strax därefter kom kompisen hem från löppasset och visste inte att vi varit där. Hen går in i huset och ser sig förbluffat omkring. Till slut ställer sig hen frågan: “har ni målat om?”

Kund svarar bara lite kallt: “nä, jag gjorde en snabb storstädning bara.”

Så vare sig du vill imponera på gäster eller vill ha lite hjälp i vardagen så vet du att du kan boka din storstädning i Västerås med Vardagsfrid.

Vanliga tillfällen att boka storstädning:

  • Om ni har gäster på besök
  • Vid långhelger såsom jul, påsk, midsommar etc.
  • Efter semestern

Med effektiva checklistor, rutiner och utbildad personal vet du att med Vardagsfrid är hjälpen alltid inom räckhåll. Vi är den enda du behöver kontakta för storstädning i Västerås.

Välkommen!

Vanliga frågor om storstädning i Västerås

Hur betalar jag för storstädningen?

Betalning sker i efterskott, dvs månaden efter. Du kommer att få din faktura från Vardagsfrid med alla uppgifter om betalning, dvs bankgironummer, sista betalningsdag etc. via mail om du inte angett något annat betalsätt.

Hur vet jag vad som ingår i en storstädning?

Det kan du enkelt se genom att ladda ner Vardagsfrids checklista för storstädning under “Om oss” eller hör av dig till Vardagsfrids kundservice.

Är era storstädningsexperter anställda?

Ja, alla våra medarbetare är anställda hos Vardagsfrid AB och omfattas av kollektivavtalet. Vi arbetar inte med inhyrd personal.

Är er personal försäkrad?

Ja, vi har försäkring för våra medarbetare under tiden de arbetar. På storstädning finns extra risk för skador då man ibland arbetar på stege och höga höjder.

Gör ni några kontroller av personal innan ni anställer?

Innan vi anställer nya medarbetare gör vi utdrag från Polisens belastningsregister. Vi har också andra rutiner vid anställning för att upplägget till dig som kund ska bli tryggt, t ex att ta referenser och låta medarbetarna skriva under sekretessavtal.

Bli kontaktad om storstädning i Västerås

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp