linkedin Städning Uppsala | Vardagsfrid

Städning Uppsala

Vardagsfrid ger dig chansen att få hjälp med städning i Uppsala, våra städspecialister utför städning i Uppsala, Västerås och stor-stockholm. Alla våra kollegor omfattas av kollektivavtal och det ska du som kund känna dig trygg med. Ta kontakt med oss idag och boka din första städning i Uppsala, med oss på Vardagsfrid.

Städning Uppsala

Är du i behov av städning i Uppsala? Vardagsfrid erbjuder precis det vi heter. Vi är ett kvalificerat och pålitligt städföretag med god kundrekommendationer på RECO, och våra städspecialister utför städning i Uppsala, Västerås och Stor-stockholm. Behöver du städning i Uppsala är du mer än välkommen att kontakta oss idag. 

Värderingsledd städning i Uppsala 

Vi arbetar utifrån värderingar så som Respekt, Ansvar och Kvalitet i hela vår verksamhet. Respekt för vem vi utför städning i Uppsala, men också att kunden har respekt för vår expertis: städning.

Vi erbjuder städning för dig i Uppsala

Vår personal är vår viktigaste resurs. Hos oss är det finaste du kan göra, att leverera städning och fakturera din lön. Resten av organisation är till för att säkerställa säkra jobb för städning i Uppsala. 

Städning med Kollektivavtal i Uppsala

Alla våra kollegor omfattas av kollektivavtal och det kontrolleras av ALMEGAs certifiering Auktoriserad Serviceentreprenör. Därför kan du vara säker på att din städare är anställd med kollektivavtal och har en korrekt lön. Alla våra kollegor som utför städning i Uppsala är utbildade för att leverera städtjänsten enligt rutin, checklista och avvikelse som kunden beställt i sin städning i Uppsala. Vi vill att du ska känna att det är städat med rent samvete.

När du som kund hos oss ska boka din städning i Uppsala finns det ett par saker att känna till. Om du efter städningen hos dig i Uppsala behöver hjälp med andra typer av städning så hjälper vi dig gärna. I vårat abonnemang för städning så lovar vi en ordinarie städare för din veckostädning. Det känns tryggt med samma städare kommer hem till dig varje gång. Vi har all Svanenmärkt utrustning för städning i Uppsala och vår städtjänst lokalvård samt fönsterputs är Svanenmärkt. Svårare än så är det inte att lösa din städning i Uppsala

Ta kontakt med oss idag och boka din första uppstartstädning i Uppsala. Du kommer inte att ångra dig!

[ninja_form id=2]

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp