<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="linkedin" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=943036&amp;fmt=gif">

Sök på sidan

  • Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.

Kontorsstädning Stockholm

Kontorsstädning Stockholm

Kontorsstädning Stockholm

 

Ditt bolags prestation kan förbättras genom en bekymmersfri lokalvård. Förutom att en kontorsstädning ska utföras så det blir rent och välstädat, handlar det även om hur effektivt och smart städningen sker över tid.

Öka trivseln i era lokaler

Genom att hålla kontoret rent och städat kan dina medarbetare uppleva en bättre och mer trivsam stämning på arbetsplatsen. För att kunna utföra en bra kontorsstädning i Stockholm har vi på Vardagsfrid en balanserad underhållsplan.

Kontorsstädning med underhållsplan

En balanserad underhållsplan hos Vardagsfrid innebär olika tjänster inom kontorsstädning.
Vi hjälper dig med: golvvård, storstädning, fönsterputs, desinficering, tvätt av gardiner och textilier, bortforsling av återvinningsskärl, möbeltvätt etc. Kontorsstädning i Stockholm utförs med specialisterfarenhet.

10 års erfarenhet med kontorsstädning

Vi tar oss an olika jobb, alltifrån kontorsstädning i Stockholm till lokalvård, där våra medarbetare arbetar på såväl små som stora ytor. Med 10 års erfarenhet kan du lita på oss och framföra era önskemål gällande en välutförd kontorsstädning.

150 kompetenta medarbetare

 

jobba-hos-oss-1 (1) (1) (1) (1)-min

Den spetskunskap våra medarbetare har gör att all kontorsstädning i Stockholm utförs med goda resultat. Med mer än 150 medarbetare med utbildning i kontorsstädning, kan du som kund känna dig trygg till att vi jobbar med att matcha dina önskemål.

Vad du får av Vardagsfrid med kontorsstädning i Stockholm

Som städbolag är Vardagsfrid anslutna till kollektivavtalet och är auktoriserad serviceentreprenör. Att följa kollektivavtal ökar möjligheterna åt arbetstagaren, där rimliga löner ges, mer semester, pensionsavsättningar och förbättrade arbetsvillkor. Det är viktigt för en bättre struktur och arbetsmiljö hos städbolaget och förbättrar Sveriges ekonomi.

Våra städtjänster är Svanenmärkta vilket innebär mer klimatsmarta val där vi jobbar med att minimera klimatpåverkan genom svanenmärkt utrustning.  Våra städare är som tidigare nämnt specialister i kontorsstädning i Stockholm och har utbildning i tjänsterna de utför.
Med personal som talar 37 olika språk berikas kommunikationen ännu mer för att vi arbetsleder på svenska vilket också ökar glädje kollegor emellan.
Vi på Vardagsfrid levererar även hygienteknisk städning som minskar sjukfrånvaro.

Miljöfokus med kontorsstädning

Vår verksamhet genomsyras av miljö och hållbarhet och vår ambiion är att bli mer klimatpositiva. För kontorsstädning i Stockholm använder vi oss utav Svanenmärkta städmetoder och är miljöcertifierade. Vi står för all städutrustning som behövs för uppdragen och följer därför vår miljöpolicy. Inga moment under kontorsstädningen i Stockholm får falla ur ramen. Därför är det viktigt med noggrannhet och en väl utförd kontorsstädning av hög kvalitet. 

Unika kunduppdrag

Vardagsfrid har erfarenhet av kontorsstädning i Stockholm och vet med sig att varje uppdrag är kundunikt. Det gäller storlek på lokalerna, hur mycket varje yta används, hur bemanning ser ut och belastning. Därför arbetar vi utifrån era behov och kan säkerhetsställa en kostnadseffektiv kontorsstädning. Vår erfarenhet av yta är alltifrån 50 kvadratmeter till 5000 kvadratmeter

Mer än kontorsstädning Stockholm

Utöver att erbjuda kontorsstädning erbjuder vi även andra kontorstjänster, för att skapa en personal som är bekymmersfri och produktiv. Detta gäller inte bara de anställda, utan även de som upphandlar avtalet.

Tillvalstjänster:

Vardagsfrid kan sköta rengöring och påfyllning av kaffemaskin

Fruktorgar

Vaktmästeritjänster

Dryck

Blommor

Emballage transporteras bort

Rena ytor ger god arbetsmiljö

Som företag får man flera fördelar av att ta kontorsstädning på allvar. Att kliva in på ett företag med rena ytor, alltifrån golven, kontorsmöbler som kontorsstol, bord, kök och andra gemensamma ytor, kan vara en fröjd. Det gäller både medarbetare och kunder då arbetsmiljön blir bättre och man kan känna det i luften hos företaget. Föreställ ett rent och fräsch konferensrum där alla ytor har dammats, fönstrena skiner av putsningen och golven glänser. Då vet man att kontorsstädning i Stockholm har utförts med goda resultat.

Golvvård

För att förlänga livslängden av golvytor i er verksamhet, erbjuder vi även golvvård med kontorsstädning i Stockholm. Snabb, effektiv och återkommande lokalvård kan utföras när ett golv är behandlat sedan tidigare. Standardmaterial används när golvvård ska utföras. 

Den omfattning som rekommenderas med golvvård görs under granskning mellan nollstädning och polish. Denna städstjänst görs per rum och omfattning och erbjuds per kvadratmeter. 

Ni bestämmer om kontorsstädningen i Stockholm, med golvvård ska hjälpa er som en enstaka tjänst eller som ett periodiskt underhåll.

Fönsterputs

Med bred erfarenhet runt all typ av städhjälp kan Vardagsfrid erbjuda fönsterputsning. Det gäller i olika typer av lokaler och miljöer. Både från skolor, butiker, hotell, kontorslandskap eller andra typer av uppdrag. Vi sköter kontorsstädningen i Stockholm och löser uppdraget år er.

Skinande ren fönsterputsning

När du bestämmer dig för att anlita en kontorsstädning i Stockholm kan du undersöka hur fönsterputsningen går till och om städbolaget erbjuder både för mindre och större uppdrag.

Med Vardagsfrid är det viktigt att fönsterputs för företaget sker med minimal produktionspåverkan för lokalerna. För att tiden hos kunden ska minimeras utförs större uppdrag med delar av teamet medan de mindre uppdragen utförs av fönsterexperter på Vardagsfrid.

Resultatet förväntas bli skinande rent, utan spill och ränder och utföras effektivt men noggrant. 

Kvalitetsgaranti

posetiva-delar-med-stadning--900x600-1
 
Med vår aktiva arbetsintegration vill vi vara med och förändra samhällsstrukturer, eliminera utanförskap och vara med i kampen att hjälpa utrikesfödda integreras i samhället genom att skapa sysselsättning för dem.

 

När Vardagsfrid hjälper er med kontorsstädning i Stockholm är det viktigt för oss att kunden är nöjd, oavsett om det gäller lokalvård eller kontorsstädning. Det ska vara bekymmersfritt.
Om ni inte  skulle vara helt tillfredsställda eller nöjda med resultatet vill snabbt och effektivt ställa allt tillrätta genom vår kvalitetsgaranti. Det får du av oss.

Ansvarsförsäkring

Skulle olyckan vara framme eller eventuella skador uppstå, så gäller vår arbetsförsäkring.
Vår personal är alla fullt försäkrade på arbetsplatsen, även under resan till och från jobbet. 

Val av städleverantör

Idag är det viktigare än någonsin att tänka utifrån alla led vid val av leverantör. Att vara städare är ett jobb som får organisationer att funka och samhället att rulla – Ett riktigt viktigt jobb. De leverantörer man väljer till ens företag representerar också de värderingar som det städbolag man anlitar står för. Därför är det viktigt med ett bra val av leverantör oavsett om det gäller kontorsstädning i Stockholm, eller endast behöver hjälp med enstaka fönsterputsning. 

Valet styr även hur ens varumärke visas i media samt hur dennes värde ska bibehållas.
Det kan vara att ingå ett samarbete med en städfirma som är anslutet till kollektivavtal, eller en städfirma som använder sig av miljövänliga städmetoder för att minska på miljöpåverkan. Fler faktorer påverkar valet av kontorsstädning i Stockholm

Kontorsstädning med kollektivavtal

Sedan starten har vi på Vardagsfrid varit anslutna till Kollektivavtalet. Vi är auktoriserade serviceentreprenörer av Almega, vilket innebär att Almega granskar oss årligen för att se att man följer kollektivavtalet. Detta är kontroller som omfattar en rad olika saker, bland annat att löner hanteras i linje med vad kollektivavtalet kräver. Även dokumenterat miljöledningssystem, tillstyrk revisionsberättelse, ID-kort på personal m.m.

Samtliga kriterier finns på ALMEGA.

CSR- profil

Corporate social responsability, nämligen företag med ett samhällsansvar.
Det är så vi väljer att arbeta. Med vår aktiva arbetsintegration vill vi vara med och förändra samhällsstrukturer, eliminera utanförskap och vara med i kampen att hjälpa utrikesfödda integreras i samhället genom att skapa sysselsättning för dem.

Vardagsfrid skapar möjligheter

Nyanlända kämpar med kommunikationen i ett nytt land, där språk blir en tydlig barriär i att kunna uttrycka sig. Det är dock medmänniskor med mycket energi och vilja att ta sig in i arbetsmarknaden med en stor kapacitet att jobba och leverera mot kund. Genom vår rekryteringsprocess hittar vi människor med brinnande hjärtan för service, som genom vår Städakademi sedan utbildar sig till städspecialister inom de olika tjänsterna som ska utföras, t.ex kontorsstädning i Stockholm.

Över 500 rekommendationer

Recommended 5 years

Många av våra kunder rapporterar löpande hur de upplevt kontorsstädning i Stockholm.

Var inte osäker på om vi håller vad vi lovar, med ett betyg som ligger mellan 4-5 i omdöme kan du vara lugn med att vi levererar en väl utförd kontorsstädning.

Med över 500 rekommendationer kan du läsa vad våra kunder tycker.

Birgitta S

skrev om Vardagsfrid AB

2022-02-18 Verifierad kund
Mycket vänligt och hjälpsamt.
Företaget levde upp till min förväntan.
Fönsterputsning.

Nina H
skrev om Vardagsfrid AB
2022-02-18 Verifierad kund
Jag beställde fönsterputs. När de var klara så var fönstren skinande rena. Jag var mycket nöjd.

Mattias J

skrev om Vardagsfrid AB

2022-02-16 Verifierad kund

Kund sedan många år och är väldigt nöjd med städningen. Proffsigt och snabbt bemötande från kundtjänst när jag behöver köpa tilläggstjänster. Rekommenderas starkt.

Rekommendationer brukar vara till god hjälp vid val av kontorsstädning i Stockholm.

Klicka här för att komma vidare till Reco och läsa fler rekommendationer

 

Går du i tankar på kontorsstädning i Stockholm? eller vill du bara veta mer först? 

Goda rekommendationer hos oss på Vardagsfrid har hjälpt oss i vårt arbete och utveckling av våra tjänster. Det har även hjälpt oss att skapa bättre lösningar för kunder runtom i Stockholm.
Gör som många andra och hör av dig till oss eller läs under vår hemsida för att få bättre inblick i våra tjänster och vad vi kan erbjuda.

Vid frågor och funderingar, välkommen att kontakta oss genom att klicka på knappen nedan, så svarar vi på dem mer än gärna!

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1000

Antal första jobb i Sverige

3000000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp