linkedin Städhjälp Uppsala | Vardagsfrid

Städhjälp i Uppsala

Välkommen till Vardagsfrid, en av Sveriges snabbast växande städfirma. Hos oss är alla  medarbetare med i samma kollektivavtal och har trygga anställningar. Det ger oss möjlighet att trimma personal och rutiner så att vi dagligen kan leverera en välrekommenderad städning till tusentals kunder varje månad i Uppsala.

Städhjälp Uppsala

Är du en av alla som behöver städhjälp i Uppsala? Flera tusen kunder har valt Vardagsfrid som sin städfirma. Vi erbjuder precis det vi heter.  Sedan 2012 har Vardagsfrid varit ett av Sveriges snabbast växande städfirmor. Med tydliga rutiner och checklistor har vi blivit ett kvalificerat och pålitligt städföretag med många nöjda kunder i Uppsala. Vi erbjuder städhjälp i Uppsala, Västerås, Norrtälje och Stockholm. Behöver du städhjälp i Uppsala är du mer än välkommen att kontakta oss redan idag. Våra ledord är Respekt, Ansvar och Kvalitet.

 

Pålitlig städhjälp i Uppsala

Genom att anlita oss på Vardagsfrid som din städhjälp i Uppsala väljer du ett värderingsstyrt städbolag som aktivt arbetar med arbetsintegration. Genom att skapa en positiv arbetsmiljö där städarnas  nationaliteter blandas så att svenskan är det enda språk som förenar. Att utbilda kollegorna i en kollektivavtalad miljö skapar trygghet för städarna. Trygghet blir till glädje som blir till bra kvalitet i städhjälpen till våra kunder i Uppsala. Då vi lovar en ordinarie städare kan du var trygg med den som kommer till dig, men samtidigt lugn att om vikarie behövs, så har den all information från bokningssystemet för att göra din städhjälp i Uppsala perfekt. 

Genom att välja oss som din städhjälp i Uppsala kan du alltid vara säker på att ditt hem är i goda händer. Alla våra medarbetare är anställda med kollektivavtal. All nyckelhantering sker enligt  Svenska Stöldskyddsföreningens (SSF) rutiner och självklart är ditt hem ansvarsförsäkrat av oss när vi utför städhjälpen hos dig..

Gör som många andra innan dig och kontakta oss redan idag för att underlätta lite i vardagen och ta hjälp av oss som städfirma för din städhjälp i Uppsala! Välkommen!

 

[ninja_form id=2]

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp