linkedin Flyttstäd Uppsala | Vardagsfrid

Flyttstäd Uppsala

Välkommen till Vardagsfrid, en av Sveriges snabbast växande städfirma. Hos oss är alla  medarbetare med i samma kollektivavtal och har trygga anställningar. Detger oss möjlighet att trimma personal och rutiner så att vi dagligen kan leverera en välrekommenderad flyttstäd till tusentals kunder varje månad i Uppsala.

Städfirman för Flyttstäd i Uppsala

Att hitta flyttstäd är inte svårt, men att hitta kvalificerad flyttstäd i Uppsala  som blir bekymmersfritt är desto svårare. Vi på Vardagsfrid är en städfirma med välrekommenderad städkvalitet på RECO. Tusentals kunder har fått sin flyttstäd gjort med Vardagsfrid i Uppsala, Västerås, Norrtälje och Stockholm.

Vårt Enstakateam är specialister på flyttstäd och vi är värderingsstyrda under Respekt, Ansvar och Kvalitet internt och externt.

Trygg Flyttstäd i Uppsala

Vardagen kan vara stressigt, vi vet. När man flyttar är det många saker som ska till, på kort tid. Städfirman Vardagsfrid erbjuder bekymmersfri flyttstäd i Uppsala. Gör som tusentals andra, ring oss i dag!

Vi erbjuder flyttstäd till hushåll och kontor i Uppsala 

Vardagfrid  har utfört flyttstäd i små hushåll på 20 kvm, men även större objekt på 3000kvm. Vi anpassar teamet så att vi klarar uppdraget på en dag. En vanlig flyttstäd i Västerås är mellan 80-170kvm. 

Utöver Kollektivavtal är städfirman Vardagsfrid en Auktoriserad Serviceentreprenör och kontrollerad av ALMEGA/KOMMUNAL. Du dom vill ha städat med gott samvete anlitar Vardagsrid för din flyttstäd i Uppsala.

Välkommen att kontakta oss redan idag för att boka din flyttstäd i Uppsala!

[ninja_form id=2]

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp