linkedin Vardagsfrid rekryterar HR Generalist | Vardagsfrid

Vardagsfrid rekryterar Senior HR Generalist från Hemfrid

  • Nyhet
  • Read time: 2 minutes

Vardagsfrid fortsätter växa och kompetensförstärker personalavdelningen med Fredrik Malmgren med lång erfarenhet från städbranschens utmaningar inom personal och ledarskap. Han kommer senast från Hemfrid och vi är väldigt glada att han är med på vår resa att skapa sysselsättning för 250 personer i vår sektor.

”Vardagsfrids utmaning att ta sig från ett medelstort värderingsstyrt bolag med 80 medarbetare till ett större företag med 250 medarbetare och bibehållen värdegrund är en spännande utmaning där min bakgrund inom ledarskap, rekrytering och utbildning kommer väl till pass”, säger Fredrik Malmgren.

Fredrik kommer även arbeta med vardagsfrid.se som är specialistavdelningen för lokalvård och inriktat mot kontorsmiljöer med fler än 10 anställda.

Vardagsfrids satsning på ledarskap under 2016-2017 för individ och grupp är ett område som kommer byggas av Fredrik.

”Förståelsen för vår värdegrund är fundamentet för att utveckla starka formella och informella ledare i bolaget. Hos oss är varje medarbetare en ledare i sitt egenstyrda arbete hos kund”, säger Torkel Kristoffers vd på Vardagsfrid.

Vardagsfrid är hemstädningsspecialister med rent samvete, vi gör inget annat.

Vi städar tusentals hushåll per månad med samma städrutin. Vår städning är rekommenderad på RECO där våra kunder berättar hur vi arbetar.

Vardagsfrid.se är specialist på kontorsstädning och en del av Vardagsfrid AB. Vardagsfrid levererar bekymmersfrihet till kontorsmiljöer. Vår städteknik pågår Svanenmärkning och har en utpräglad CSR profil för integration.

Vardagsfrid är medlemmar i ALMEGA, har kollektivavtal och är Auktoriserade Serviceentreprenörer. 2015 utsågs vi till Årets Företagare i Sundbyberg.

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp