linkedin Hyresgästföreningen | Vardagsfrid

Samarbete med Hyresgästföreningen

 • Övrigt
 • Read time: 5 minutes
vardagsfrid hyresgästföreningen

Känner du ett sug på att slippa veckostädningen och fokusera på annat i vardagen? Låt Vardagsfrid ta hand om veckostädningen åt dig. Med ordentliga checklistor för en ren och fräsch veckostädning kan du komma hem till ett städat hem. Vardagsfrid erbjuder även storstädning och fönsterputsning. Som du kan lägga till i ditt abonnemang för veckostädning för att helt slippa städnings momentet i hemmet.

Nu med Hyresgästföreningen har vi förlängt samarbetet.

En välkommen och uppskattad gest! Välkomna att kontakta Vardagsfrid och se vad just du behöver. Vi hjälper dig hitta rätt!

Det är en viktig punkt för oss på Vardagsfrid har personal som trivs och har bra arbetsvillkor. Därför har vi sedan start, alltid utgått från att personalen går under kollektivavtal. Mår personalen bra och tycker om arbetet,bidrar det till större chans att ruljansen på personal inte blir lika hög. Även du som kund kan erbjudas samma ordinarie städare som kommer till dig vid hemstädning tillfälle om inget oväntat sker. Har du en ordinarie städare vet du vem det är som kommer in i ditt hem och utför städning vilket kan skapa en större trygghet för dig för du lär känna din städare över tiden. Har personalen inte kollektivavtal och dåliga arbetsförhållanden kan det leda till att ruljansen på personal blir högre och detta kan betyda att du inte får en ordinarie städare vilket kan skapa oro och stress då du ej vet vem som kommer och städar.

På Vardagsfrid vill vi att du som kund ska känna dig trygg med våra medarbetare. Därför arbetsleder vi vår personal på svenska och ger dig en trygg, säker och väl genomförd städhjälp. Med varje tjänst som våra städare erbjuder kan du känna dig trygg i att du får en bra service då de är välutbildade genom en utbildning med bra kvalitet för att få goda slutresultat.Vi jobbar ständigt med mål att genomföra goda resultat och har därför en väl utformad checklista för att hemstädningen ska bli bra genomförd i ditt hem.

När du beställer städhjälp vill du att resultatet ska bli bra. Att tänka ut vilka ytor du har i ditt hem som du vill ska bli städade och matcha det bästa städföretaget utifrån det är ett bra sätt. Med Vardagsfrid som din städhjälp utförs olika delar. Städhjälpen är uppbyggd av checklistor utformade för varje rum. Det ser ut ungefär ut på detta sätt nedan:

Generellt för varje rum

 • Dammtorkning av tavlor vid behov.
 • Dammtorkning av lampor och lampfötter.
 • Dammtorkning av fönsterbrädor.
 • Rengöring av synliga fläckar på dörrar.
 • Rengöring av möbler med fria ytor
 • Rengöring av speglar
 • Dammsugning av klädda/stoppade möbler.
 • Dammsugning av golv och mattor.
 • Dammsugning och rengöring av golv och golvlister.
 • Putsning av speglar, rengöring av synlig smuts på kontakter, dörrar och karmar.
 • Tömning av papperskorgar.

​​När du väljer hemstäd med Vardagsfrid får du ditt hem skinande rent och samtidigt veta att ”din städare” har schysst lön och bra arbetsvillkor. Du får städhjälp till ett bra pris och kan låta Vardagsfrid sköta din städning. Vill du slippa storstädningen och fönsterputsningen som ska utföras några gånger per år kan Vardagsfrid även sköta det också.

Kontakta oss genom att klicka på knappen nedan så hjälper vi dig gärna. Välkommen till Vardagsfrid!

 

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp