linkedin Friends & Vardagsfrid – tillsammans mot mobbning | Vardagsfrid

Friends & Vardagsfrid

  • Övrigt
  • Read time: 6 minutes

Friends & Vardagsfrid

Kampanj
För varje nytt hemstädningsabonnemang Vardagsfrid tecknar med kampanjkoden ”Friends”, donerar Vardagsfrid 1500kr till Friends. Bokning sker i formulär längst ner på sidan, via info@vardagsfrid.se eller ring oss på 010-516 43 00.

Varför väljer Vardagsfrid att stödja Friends?
Vardagsfrids syfte är inte enbart att erbjuda städservice utan också att skapa goda förutsättningar för människor med olika bakgrunder samt nyanlända i Sverige att introduceras på i det svenska samhället. Många av våra anställda har varit i en utsatt situation i sitt hemland som lett till en flykt till Sverige och ofta är Vardagsfrid det första riktiga jobbet i Sverige som man kan försörja sig på. Våra anställda kommer från 30 olika länder från alla delar av världen vilket ger oss en fantastisk mix av språk och erfarenheter. Vi på Vardagsfrid vill därför lyfta vikten av ett ”Hej”, ett litet ord som kan göra stor skillnad. Vårt initiativ att stödja Friends känns naturligt och igenkännande – därför har vi startat initiativet och kampanjen ”Friends of Friends”.

Sprid kampanjen och var med och bidra till Friends arbete för att stoppa mobbning och ge barn och unga rätten till en trygg uppväxt!

Om Friends

Friends uppdrag är att stoppa mobbning och andra kränkningar inom skolan och idrottsföreningar runtom i hela Sverige. Friends arbetar långsiktigt genom utbildning, rådgivning och opinionsbildning för att öka kunskap och engagemang.

Om Vardagsfrid

Vardagsfrid erbjuder hemstädning med kollektivavtal, till privatpersoner och lokalvård till företag. Bolagets prisvinnande kvalitet visas i realtid på reco.se/vardagsfrid (4.1 / 5.0). Bolaget arbetsleder på svenska och schemalägger en ordinarie städare som lär känna ditt hem.
Bolagets klimatvänliga hemstädning bygger på transport i lokaltrafiken och svanenmärkta produkter och tjänsten lokalvård & fönsterputs är Svanenmärkt. Prisvinnande Vardagsfrid vann utmärkelsen Årets Företagare och har tre år i rad blivit utsett till ett av Sveriges snabbast växande Gasellföretag (2016, 2017 & 2018).

Prova oss för att förstå varför vi är ett av Sveriges snabbast växande bolag.

städrekommenation-av-städbolag-i-stockholm-och-norrtälje-lokalvård-300x76

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp