linkedin Städabonnemang | Vardagsfrid

Städabonnemang Stockholm – lämna städningen till oss

Städabonnemang Stockholm

Städabonnemang med Vardagsfrid

Är du trött på att behöva pussla in städningen varje vecka i vardagspusslet? Överlåt istället städningen till oss. Skaffar du städabonnemang kan du komma hem till ett skinande rent hem utan att behöva lyfta ett finger.

Städabonnemang i Stockholm

Att behöva pussla in städning bland allt annat som pågår i vardagen med matlagning och aktiviteter kan vara svårt. Därför kan du använd ett städabonnemang och lämna städningen till oss. Ett städabonnemang kan vara uppbyggt på olika sätt beroende på vart och med vilket städföretag du väljer. Ett städabonnemang hos ett städföretag i Stockholm kan vara annorlunda uppbyggt från ett städabonnemang någon annan stans. Städabonnemang kan vara att du har hemstädningen en gång varje, varannan eller var fjärde vecka, beroende på hur det ser ut hos städföretaget.

Allmänt om städabonnemang i Stockholm

Med ett städabonnemang kan du ge dig själv tid till annat i vardagen som du vill eller behöver göra. Genom att skapa ett städabonnemang med städning varje eller varannan vecka samt lägga till tilläggs tjänster som storstädning och fönsterputsning. Då kan du lämna över städningen helt och hållet till ett städföretag. Dock finns det delar som är viktigt att tänka på när man anlitar ett städföretag för städabonnemang. En del som många tänker på innan det börjar använda sig av ett städabonnemang är priset. Priset för städabonnemang ser olika ut beroende på städföretag och vad det erbjuder. Det är därför en av det viktiga delarna att tänka på innan du skapar ett städabonnemang.

Tilläggstjänster i ett städabonnemang Stockholm

Städabonnemang Stockholm

Det första som kommer i tankarna när man hör städabonnemang är veckostädning i hemmet. Men det finns även fler delar du kan lägga till i städabonnemanget. Det kan var storstädning samt fönsterputsning. Att använda sig av städabonnemang för veckostädning är ett bra sätt att få tid över till det andra i vardagen. Vad du kan få ut av ett städabonnemang med veckostäd, storstädning och fönsterputsning är såklart annorlunda från städföretag. Nedan kan du läsa vad vanligaste som ingår i det tre delarna. 

Veckostädning 

I ett städabonnemang så är veckostädning en stor del. Veckostädning hos ett städföretag är ofta utfört på så sett att det ingår dammsugning, rengöring av ytor som kök och badrum samt torkar det av ytor runt om i hemmet. När du väljer städföretag som ska ha hand om ditt städabonnemang är det viktigt att hitta rätt. Därför finns det ofta ett grundutbud för veckostädning som du kan lägga till tillval på. Dessa tillval kan vara vikning och strykning av tvätt. Plocktid där det plockar undan innan det börjar med städningen. Det kan också vara att plocka undan ur diskmaskin eller liknande. Ett städabonnemang som kan anpassas till dina behov kommer göra dig mer nöjd och du kan släppa tankarna på städning. 

Storstädning 

Några gånger per år är det viktigt för hemmets hälsa att du storstädar. En storstädning går ut på att göra en veckostädning och det delar som inte görs i en vanlig veckostädning. Dessa delar kan vara rengöring av golvbrunnar, en ordentlig skrubbning av duschväggar och fogar där kalk och fett tas bort. Rengöring ovanpå skåp, ugnen, luftventiler och mer. En storstädning är inte bara bra för husets hälsa men gör även så att veckostädningen går lättare. Därför kan det vara bra att någras gånger per or beställa storstädning i städabonnemanget. 

Fönsterputsning 

Fönsterputsning är som storstädningen att det bör utföras några gånger per år. Med rena fönster släpps ljuset in och hemmet får en ren och fräsch upplevelse. Ibland kan det vara svårt att få fönsterna riktigt rena när du fönsterputsare själv. Det kan uppstå fläckar eller andra sträck som du missad enär du utförde fönsterputsningen. Fönsterputsningen kan också vara väldigt tidskrävande för att uppnå ett perfekt resultat. Därför är detta en perfekt tilläggstjänst att lägga till i ditt städabonnemang. Vissa städföretag har ej denna tjänst vilket gör att du i sådant fall behöver gör det själv eller anlita ett annat företag att göra det åt dig. De tär därför bra att kolla om städföretaget har möjlighet att lägga till det i ditt städabonnemang som du vill skapa. 

Olika städabonnemang i Stockholm

Städabonnemang Stockholm

Det finns en helt olika städföretag i Stockholm som kan erbjuda olika städabonnemang. Det kan vara svårt att veta vilket som du ska välja och vad som du ska tänka på innan du väljer ett städabonnemang. Det viktigaste när det kommer till ett städabonnemang är att du blir nöjd. Det är därför bra att göra en liten undersökning på olika städabonnemang och vad som erbjuds. Till exempel kan du kolla hur det ser ut med tider, säkerheten, avtal, pris och utförandet. Genom att kolla runt på olika städabonnemang och städföretag kan du få en uppfattning om vad som erbjuds och du kan lätt se vad som passar dig bäst. För att underlätta sökandet kan du göra en lista till dig själv med:

  • En prisklass, vad du är redo att lägga på ett städabonnemang.
  • Dag och tid, Vilken dag vill du ha det städat.
  • Vad behövs i städabonnemanget för att du ska känna dig trygg.
  • Vad är viktigt att städabonnemanget har när det utför städningen.
  • Annat som du anser viktigt

När du kollat på olika alternativ av städabonnemang hos städföretag och det uppfyller det kraven du har. Då kan du välja det som passar dig bäst och skapa ditt städabonnemang som är utformat för ditt hem.

Att tänka på om städabonnemang i Stockholm

Städabonnemang Stockholm

Är du helt ny till att anlita ett städföretag för ett städabonnemang kan det vara svårt att veta vilka delar som är viktigt att tänka på. Speciellt dem delarna här ovan om tid, pris och utförande. Därför kommer här mer ingående ord dessa delar och vad som kan tänkas vara viktigt. 

Utförande 

När det kommer till utförandet av städningen kan det vara bra att kolla hur det är uppstyrt hos städföretaget. Använder de checklistor eller andra hjälpmedel för att inte missa det viktiga delarna i städningen. Vilka typer av rengöringsmedel eller anda produkter använder det i städningen. För att du ska bli 100 % nöjd med städningen i ditt städabonnemang kan detta vara bra satt kontrollera. Är Det viktigt för dig att ha så lite miljöpåverkan som möjligt i din städning är det extra viktigt att kontrollera vilka typer av rengöringsmedel städföretaget använder. Ofta är städföretag som erbjuder städabonnemang bra på att visa om det har blivit certifierade för Svanenmärkt städning. Men inte alla städföretag är detta så därför är det bra att kolla denna del för att du ska ha ett gått samvete med ditt städabonnemang. 

Pris 

Pris är det första som många kollar på när det ska välja städabonnemang. Det är dock bra och tänka på vad som gör att priset ser ut som det gör. Om du till exempel tar ett städföretag som har kollektivavtal för sinna anställda och ett städföretag som inte har det kan priset se annorlunda ut. Ofta kommer de företaget utan kollektivavtal vara billigare. Ett städföretag där städarna trivs och blir behandlade bra med en rimlig lön kommer stanna på sin arbetsplats. Därför har kollektivavtal en stor betydelse i städbranschen. Vill du i ditt städabonnemang ha en ordinarie städare kan det vara bra att anlita ett städföretag med kollektivavtal. Då de tär större chans att personal omsättningen är lägre på ett sådant städföretag. 

När ska det städas?

Att hitta rätt tid och dag som passar för ditt städabonnemang behöver inte vara så svårt. Att bestämma dig för vilken dag du vill ha det städat kan vara olika från person till person. Ofta tar städföretagen lite dyrare pris på onsdagar – fredagar då det ofta är dem mer populära dagarna att få det städat hos sig själv. För att städabonnemanget ska flyta på utan krångligheter är det skönt att veta att dagen och tiden du väljer passar varje vecka. Det kommer någon gång kanske uppstå att du måste avboka eller boka om. Då är det bra att innan du anlitat någon för städabonnemanget kollat igenom om det har några dolda avgifter när du exempelvis bokar om. 

Vart är mina nycklar?

Att företaget du har ditt städabonnemang hos har en bra nyckelsäkerhet är en viktigt punkt att kontrollera när det gäller städabonnemang i Stockholm. Att veta vad som händer med dina nycklar när du har ett städabonnemang är otroligt betydelsefullt och ger dig trygghet. Har städföretaget sekretessavtal och följer svenska stöldskyddsföreningens nyckelrutiner. Då kan du i lugn och ro låta ditt städabonnemang rulla på. 

Avtalet

Det sista som är otroligt viktigt innan du startar upp ett städabonnemang är att kontrollera avtalet. Att kolla alla delar av avtal är en självklarhet. Ett avtal för ett städabonnemang ska innehålla alla delar som du och städföretaget kommit överens om samt om du vill ha några tillval eller tilläggstjänster. Det ska även framgå om eventuella avgifter vid av- eller ombokning. 

Städabonnemang går inom Rutavdraget 

Tecknar du ett städabonnemang kan du använda rutavdraget på tjänsten.När du anlitar ett städföretag för att utföra hemstädning, storstädning, fönsterputsning eller någon annan tjänst du vill ha i ditt städabonnemang. Då du anlitar en tjänst från ett företag kan du använda dig av rutavdraget. Rot- och Rutavdraget räknas ihop under ett år och max taket ligger på 75 000 kr per person och år. Vissa städföretag lägger in Rutavdraget när det fakturera dig och kickar administrationen med skatteverket så du slipper tänka på det. Kolla därför om städföretaget som ska få utföra ditt städabonnemang gör det åt dig. 

Vad har grannen för städabonnemang?

Städabonnemang Stockholm

Känner du att det är som en djungel när du börjar leta efter vilket städföretag du ska anställa. Då är det himla bra att kolla med grannen eller på internet efter recensioner om olika städabonnemang hos städföretag. Att höra från andra hur det upplever eller upplevde städabonnemanget hos olika städföretag ger dig en ärlig recension. Med en ärlig recension vet du vad du kan förvänta dig om du anställer det städföretaget.

Kontakta städföretaget om städabonnemang

Städabonnemang Stockholm

Om du hittar några olika städabonnemang som du tänker skulle passa dig men har svårt att veta vilket du ska välja i slutändan. Då kan du ta kontakt med det olika städföretagen angående deras städabonnemang. Genom att skapa den första kontakten med städföretaget kan du få en uppfattning om hur kommunikationen kommer se ut i framtiden. Detta ifall du vill ändra något i städabonnemanget eller har funderingar. Du har även möjligheten att ställa frågor om saker som inte framgått och slippa risken för missuppfattningar om städabonnemanget. När du kontaktat städföretaget ger det dig förhoppningsvis en uppfattning om vilket av städföretagens städabonnemang som kommer passa dig bäst. 

Lämna städningen åt Vardagsfrid med ett städabonnemang

Ett städabonnemang ska kunna rulla på smärtfritt och du ska kunna släppa tankarna på städningen. Med ett städabonnemang får du tiden att göra det andra sakerna i vardagen du vill hinna med.  Tveka inte på att höra av dig till oss. Vill du veta om städabonnemang hos oss på vardagsfrid klicka på knappen nedan så berättar vi gärna mer om våra städabonnemang. 

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp