linkedin Kundbrev nov 2020 ang covid, frysning, julstädning & jämställdhet

Smittförebyggande åtgärder, jämställdhet, julstädning och frysning av abonnemang

Kundbrevet November 2020. En Påminnelse om restriktionerna vi lever under.

Covid-19, andra rundan

Till följd av de skärpta riktlinjerna i de regioner vi verkar inom kommer en påminnelse om vårt skyddsarbete på området.

Vardagsfrid arbetar varje dag med smittförebyggande åtgärder som en del av vårt samhällsansvar. På våra uppdrag inkluderar vi, sedan i våras, punktdesinficering av prioriterade kontaktytor hos kund helt kostnadsfritt. Ytdesinficeringen vi använder eliminerar virus och bakterier.

Att vara hemma när vi jobbar

Är du frisk men arbetar hemma städar vi som vanligt men håller distans. Vi tar inte i hand och vi uppskattar om våra kunder undviker samma rum oss. Vanligtvis gör vi upp om detta när vi startar er hemstäd så att du kan fokusera på ditt och vi på vårt.

Hur exponeras vår kollegor mot Covid?

Våra kollegor har oftast en begränsas social krets i Sverige och på jobbet träffar de vanligtvis mellan 1-5 personer per vecka.Med Vardagsfrids tydliga hygienrutin som bl.a. innefattar handhygien, användning av plasthandskar och desinfektionsmedel minimeras risken för smittspridning. De flesta åker kommunalt men i rusningstrafik åker vi vanligen i motsatt riktning .

Symtom = sjukskrivning

I våras tappade vi, p.g.a. av Corona, stora delar av vår omsättning och det fanns stunder när vi inte visste om vi skulle överleva som bolag. Vi tvingades att genomföra en rad åtgärder t.ex. fick många kollegor fick gå ner i tid. Detta har resulterat i att alla som arbetar på Vardagsfrid är ytterst noga att följa samtliga av våra rutiner och göra allt man kan för att kunderna ska finnas kvar även efter Corona.

Vi städar inte hos sjuka kunder.

Alla medarbetare på Vardagsfrid är hemma vid minsta symtom, förutom tydliga interna rutiner har den slopade karensdagen gjort att detta efterlevs av samtliga medarbetare.

Löpande uppdaterad information om Vardagsfrids Covid-19 hantering på vår hemsida.

Elektrostatisk Desinficering

Elektrostatisk Desinficering

Elektrostatiskt Decinficering är en premiumtjänst som nollställer lokalen/hemmet från virus och bakterier. Du kan använda lokalen efter desinficering utan karantänstid. Det elektrostatiska molnet når in på samtliga ytor samt detaljer. Passar bra att nollställa ytorna inför besök av riskgrupp du älskar. Läs mer om Vardagsfrids Elektrostatisk Desinficering.

Boka Julstädning

Redan nu kan du boka in din Julstädning. Ugnen ska rengöras, damm på hög höjd ska bort och fogarna ska fixas inför julen. En fönsterputs så att adventsstaken får lysa på ett rättvist sätt. Kanske har du extratimmar i timbanken? Hör av dig så planerar vi tillsammans. Beställ på info@vardagsfrid.se eller ring oss på 010-5164300.

Julresa? Frys abonnemang i tid

Påminnelse om våra villkor gällande frysning om t.ex ni ska resa bort över jul – om man har för avsikt att frysa sitt abonnemang, behöver man meddela oss 4 veckor innan städtillfället. Du kan frysa abonnemang upp till två månader och behålla din städare. Ring oss så planerar vi tillsammans – 010-516 43 00.

Uppdrag: Jämställt

I oktober intervjuade youtubekanalen, Uppdrag: Jämställt med Josefin Malmqvist i spetsen, vår VD om hur vi arbetar med jämställdhet och Professorn i Nationalekonomi om hur landets jämställdhetsstrukturer verkar. Hur svenskan, en kollektivavtalad lön och förståelse för svenska normer gör att hen kan ta sig till en mer jämställd miljö.

Se hela filmen om affärskritisk jämställdhet.

Tack för att ni stödjer vårt integration och jämställdhetsarbete genom att vara kund.

Håll avstånd, men var varandra nära

/Torkel Kristoffers, Grundare & VD, Vardagsfrid

Affärskritisk jämnställdhet

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp