<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="linkedin" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=943036&amp;fmt=gif">

Sök på sidan

  • Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.
Kontorsstädning Stockholm

Kontorsstädning Stockholm - Låt oss båda fokusera på det vi är proffs på

Att kunna fokusera på det som ska göras är inte alltid det lättaste. Att sitta i ett stökigt rum och arbeta kan vara svårare än i det fräscha och rena rummet. Det är därför viktigt att hålla kontorsmiljön i ett städat tillstånd. Genom att ha en städfirma som tar hand om kontorsstädningen kan arbetsmiljön och fokuset höjas, med en hög koncentrationsnivå på arbete kommer bra resultat. 

Kvalitet och effektivitet 

Kontorsstädning eller lokalvård som det också kallas, handlar om mer än att det ska bli rent. Det handlar om att utföra kontorsstädningen utifrån kundens behov med ett effektivt och smart arbetssätt. För att ge fastigheten den vård och städning som behövs påverkas helhetsintrycket positivt. Det första som besökare får intryck av när det kommer till kontoret är kanske trapphuset. Därför är det lika viktigt att hålla rent i trapphuset som själva kontorsytan. Behoven som kontoret har för sin städning skiljer sig från företag till företag. Att anlita en städfirma som kan lösa dessa behov med en tydlig plan och ett väl fungerande arbetssätt ökar chansen till ett positivt helhetsintryck.

Vikten av ett rent kontor

kontorsstadning-stockholm-900x601 (1)

Ett rent och fräscht kontor är inte bara bra för arbetare på bolaget besökare till företaget får också en inblick av hur bolaget fungerar. Ett städat kontor kan ge känslan av att saker och ting fungerar på bolaget. Är det rörigt eller stökigt på arbetsplatsen kan kunder eller besökare få en bild av att bolaget inte har koll på läget. Detta kan leda till att affärsmöjligheter inte går igenom. Med rätt städfirma kan bolaget se till att detta inte händer. 

Läs mer om: Lokalvård med Vardagsfrid

Vad ska man tänka på när man anlitar kontorsstädning? 

Att veta önskemål för din kontorsstädning är viktigt att veta innan du anlitar en städfirma för det. För att städfirman ska kunna utföra kontorsstädningen är det viktig att det är förberett på kontoret. Att ha lagt saker på rätt plats underlättar för städaren som ska utföra kontorsstädningen. Detta gynnar båda parterna med att städningen kommer gå fortare och arbetspersonalen kommer veta vart saker och ting finns. Städaren för kontorsstädning kommer även veta hur bolaget vill ha det efter städningen. Andra delar som är viktigt att veta innan du anlitar städfirman kan du läsa nedan.

Hur stor yta är det som ska ha kontorsstäd? 

En ganska solklar fråga som kanske är den första som ställs men viktigt att ta upp. Det är också viktigt att tänka ut om det är hela kontoret som ska städas eller om det bara är vissa delar. Detta underlättar för både bolaget och städfirman eftersom bolaget vet vad för kontorsstädning som är anlitat för och städfirman vet vad som förväntas av kontorsstädningen. 

Kommer tilläggstjänster behövas?

Tilläggstjänster är ett bra komplement till kontorsstädningen för att städningen ska bli så bra som möjligt. Olika städfirmor kan ha olika tilläggstjänster, vanliga tilläggstjänster kan vara att fylla på kaffemaskinen med bönor. Det kan handla om att vattna eller ta hand om blommor eller skötsel av mattor och liknande. Dessa tjänster är till för att göra städningen komplett och att arbetsmiljön på kontoret ska bli så bra som möjligt för er. 

Att välja rätt städfirma 

När det kommer till valet av städfirman som ska utföra kontorsstädningen blir det allt viktigare att hitta den rätta städfirman. Att städfirman ni väljer gör en bra städning är inte svårt att hitta då städning är något som det allra flesta kan utföra. Det som är bra att lägga vikt på i valet är om städfirman har kollektivavtal, rätt tilläggstjänster som ni söker samt har möjlighet att utföra städningen på den tid och sett som kontoret kräver. Det finns en del städfirmor som inte har kollektivavtal för sina anställda och osäkra anställningar för sina anställda. Det är därför viktigt när kontorsstädning ska väljas att välja en städfirma med bra värderingar. Även om priset ligger lite högre kan valet av städfirma speglas på kontoret och era värderingar. På så sätt stödjer ni inte heller något ni inte vill stödja.

Relaterad artikel: Välj rätt städfirma

Kontorsstädning med Vardagsfrid

kontorsstadning-med-vardagsfrid-900x601 (1)

Vardagsfrid är anslutna till kollektivavtal och är auktoriserad serviceentreprenör. kollektivavtalet gör det lätt att öka möjligheterna åt arbetstagaren. Kollektivavtalet ger viktiga delar att följa exempelvis frågan kring löner, semester, pensionsavsättningar samt förbättrade arbetsvillkor. Dessa är viktiga delar för att skapa en bättre struktur och arbetsmiljö hos städfirmor samt är det ett sätt att förbättra Sveriges ekonomi.  

  • 10 år av medlemskap i auktoriserade serviceentreprenörer som följer kollektivavtal. 
  • De städtjänster du väljer är Svanenmärkta
  • All personal som utför städningen är utbildade
  • Arbetsledningen är på Svenska
  • Vardagsfrid använder sig utav hygienteknisk städning som minskar på sjukfrånvaron

Relaterad artikel: Årlig Svanencertifiering för lokalvård

Svensk arbetsledning

Med många olika nationaliteter pratas cirka 37 olika språk på vardagsfrid. Våra samtal börjar alltid på svenska. Arbetsledningen pratar engelska och svenska. Trots alla olika språk är det svenskan vi jobbar med. det hjälper oss förena och fastställa en god och säker arbetsmiljö. Genom detta kan vi se till att alla känner sig trygga och uppskattade. Svenskan hjälper oss att ha roligt och känna glädje tillsammans på jobbet. Har vi roligt på jobbet så blir resultatet bra.

Relaterad artikel: Kollektivavtalet i städbranschen

En viktig del i Vardagsfrids kontorsstädning är miljöfokus

kontorsstadning-viktig-del-i-vardagsfrid--900x587 (1)

Vardagsfrid kontorsstädning är Svanenmärkt på så sätt kan vi se till att göra klimatsmarta val där vi jobbar med att minimera klimatpåverkan med hjälp av utrustning som är Svanenmärkt. För att kunna erbjuda en kontorsstädning som är bra får städare på vardagsfrid utbildning i den städtjänsten det ska utföra. Det är viktigt för oss på vardagsfrid att leverera en hygienteknisk städning som för er del kan minska sjukfrånvaron. 

Att vara mer klimatpositivt är något vår verksamhet strävar efter. Med Svanenmärkta städmetoder utför vi kontorsstädningen. Vi är även miljöcertifierade. En väl utförd och noggrann kontorsstädning med hög kvalitet är en annan del vardagsfrid strävar efter. Genom att stå för all städutrustning som behövs för uppdraget och följa vår miljöpolicy, kommer momenten inom kontorsstädning bli avklarade. På så sätt kan vi följa det som är viktigt för oss samtidigt som ni bli nöjda med rent och fräscht kontor. 

Relaterad artikel: Miljövänliga städprodukter

 

Kontorsstädning Stockholm – unikt från uppdrag till uppdrag.

kontorsstadning-unikt-fran-uppdrag-900x600 (1)

Med erfarenhet av kontorsstädning på ytor mellan 50 till 5000 kvadratmeter. Vi är fullt medvetna om att varje uppdrag kan se olika ut.  Det är därför viktigt för oss att arbeta utifrån era behov. Det kan vara allt från ytan till hur bemanningen ser ut på ert kontor. Genom att göra på detta sätt kan vi säkerställa en kostnadseffektiv kontorsstädning som ni blir nöjd med.  olika tjänster som erbjuds från vardagsfrid är underhållsstädning, golvvård, storstädningen, entremattor, fönsterputs och desinficering. Med ett brett utbud kan vi göra det unikt för er kontorsstädning utifrån vad ni behöver.

Vardagsfrids Kontorsstädning-  Beprövat städsystem 

Att bygga upp och prioritera långsiktiga kundrelationer är en viktigt del i vårt arbete med kontorsstädning. Detta gör vi genom att alltid vara personliga och serviceminded i vårt bemötande. Genom detta arbete kan vi anpassa upplevelsen och kontorsstädningen för dig som kund. Vi siktar alltid högt på vår kundnöjdhet. 

Kontorsstädning uppdraget  är något vi på vardagsfrid vet hur det bör tacklas. Utifrån de behov, miljö och förutsättningar som kontoret behöver gör vi upp en tydlig plan. Vi baserar vår kontorsstädning på ett beprövat städsystem som är ergonomiskt, miljövänligt och ekonomiskt. Vi tar tillsammans fram en underhållsplan som passar ert behov. Vi har stor kunskap hur olika lokaler ska städas och med hjälp av er tar vi hänsyn till de behov ni har. 

 

Golvvård och städning av trapphus

kontorsstadning-golvvard-och-trapphus--900x600 (1)

Golvvård är en annan viktig del av kontorsstädningen. Med golvvård kan vi förlänga livslängden på golvytan i verksamheten. Med ett tidigare behandlat golv kan kontorsstädning bli snabb och effektiv. För att utföra golvvården används ett standardmaterial. Den omfattning som rekommenderas med golvvård görs under granskning mellan nollstädning och polish. 

Som en del av vår kontorsstädning erbjuder vardagsfrid återkommande trappstädning. Trapphus och entreer är ett vanligt inslag i fastigheter, kontor och bostadsrättsföreningar. Ett rent och fräscht trapphus är viktigt för intrycket av lokalen. Med en lång erfarenhet av trappstädning kan vi se till att er inomhusmiljö är trivsam. De städarna som kommer och städar hos er är självklart anställda enligt kollektivavtal.

Läs mer om: Lokalvård - Golvvård

Vardagsfrids tilläggstjänster för kontorsstädning Stockholm

Ibland behövs det mer hjälp på kontoret utöver kontorsstädning därför har vardagsfrid andra tjänster att lägga till. Detta skapar en bekymmersfri och produktiv personal på ert kontor. Detta gäller inte bara de anställda, utan även de som upphandlar avtalet.

Tilläggstjänster vardagsfrid erbjuder:

  • Kaffemaskin. Att veta att kaffemaskinen alltid är redo för nästa kopp är skönt för de flesta. Att slippa behöva spendera tid på att rengöra eller fylla på kaffemaskinen gör personalen mer produktiv då hämtning av kaffe går fort. Vardagsfrid kan rengöra och fylla på kaffemaskinen om det önskas som tilläggstjänst. 
  • Fruktkorgar. En trevlig fruktkorg på kontoret ger ett härligt intryck och ibland är det viktigt att fylla på energin. 
  • Dryck. Förutom kaffe kan det vara gott med annan dryck lägg över ansvaret på oss så fixar vi det. 
  • Blommor. Blommor ger rummen lyft och det blir en trevlig omgivning för det arbetande. Det är viktigt att kunna ta hand om blommorna och ibland blir det sista prion. Därför är det skönt att veta att de tas hand om i och med städningen. 
  • Vaktmästeritjänster. Vardagsfrid kan ta hand om andra vaktmästeritjänster. Att ha det flesta sakerna på samma ställe är skönt och då slipper ni hålla koll på alla olika företag som ska ta hand om en viss sak. 
  • Emballage transporteras bort. Ett rent kontor innebär att inte massa emballage ligger kvar därför erbjuder vi att köra bort det åt er. 

 

Vardagsfrids kvalitetsgaranti och ansvarsförsäkring.

kontorsstadning-kvalitetsgranti-scaled-e1649321763409-900x611 (1)

Vi lägger stor vikt i att ni ska bli nöjd men kontorsstädningen. Skulle det vara så att ni inte är helt nöjda eller tillfredställda med den utförda kontorsstädningen vill vi snabbt ställa allt tillrätta. På så sätt blir ni nöjda med resultatet genom vår kvalitetsgaranti. Vardagsfrid använder ansvarsförsäkring. Om olyckan skulle vara framme och något går sönder täcker ansvarsförsäkringen det. Alla våra anställda är såklart fullt försäkrade på arbetsplatsen, samt under resan till och från jobbet.

Läs mer om: Vardagsfrids Allmänna villkor

Kontorsstädning med Vardagsfrid

För en bekymmersfri och effektiv städupplevelse, anlita Vardagsfrid och njut av den sinnesfrid som kommer med ett rent och välskött hem eller kontor. Våra professionella städspecialister är dedikerade till att tillhandahålla tjänster av högsta kvalitet för att hålla ditt hem skinande rent.

För att få mer information och pris på lokalvård i Stockholm, klicka på knappen nedan och fyll i dina uppgifter så kontaktar vi er.

Bli kontaktad

Fler nyheter

Kalk- och fläckfria duschväggar

Städa badrum – följ vår checklista

Topp 7 sätt att städa bort katthår

Städa rummet - steg för steg

Hur tar man bort fläckar?

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1000

Antal första jobb i Sverige

3000000

Antal städade kvm per år