<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="linkedin" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=943036&amp;fmt=gif">

Sök på sidan

  • Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.

Företagsstädning

Företagsstädning

Företagsstädning

 

Att jobba på en arbetsplats som har det rent och fräscht runt om i lokalerna, gör det enklare för de anställda att trivas i sin arbetsroll. Vi tror att orsaken till en ökad produktivitet beror på en väl genomförd företagsstädning

Vardagsfrid erbjuder företagsstädning, även kallat lokalvård regelbundet runtom i Stockholm & Uppsala. Företagsstädning handlar om mer än bara renhållning, det handlar även om att företagsstädningen görs effektivt, smart och utifrån kundens behov. 

Välstädade utrymmen och lokaler skapar en direkt inverkan på helhetsintrycket i fastigheten. Det gäller även trapphus och trappuppgångar som hålls rena och fräscha både för medarbetare men även andra besökare.

Kundens städbehov blir vår skräddarsydda underhållsplan 

Med stor kunskap om hur man städar alla typer av lokaler, tar vi tillsammans fram en underhållsplan som passar erat städbehov. Företagsstädning kan innefatta golvvård, storstädning, underhållsstädning, entrémattor, möbeltvätt av kontorsstol t.ex, tvätt av gardiner och textilier, bortforsling av återvinningskärl. 

Läs mer om: Vad som ingår i lokalvård

Uppdrag utifrån kundens behov

Blogg- skaka hand1

 

Varje kontor och lokaler är unika. Det gäller både yta, belastning, bemaning, storlek och typ av användande. Vardagsfrid har lång branscherfarenhet av företagsstädning. Med den kompetens vi besitter kan vi utföra företagsstädning från allt mellan 100 till 5000 kvadratmeter i storlek. Vardagsfrid säkerhetsställer en kostnadseffektiv företagsstädning hos er utifrån era önskemål.

Miljö i fokus 

Med våra rutiner har vi kunnat utveckla städrutiner och städmetoder som följer en klimatsmart Svanenmärkning som är miljösäkrad. 

Relaterad artikel: Årlig Svanencertifiering för lokalvård

Över 10 års erfarenhet

Med över 10 års erfarenhet i städbranschen kan Vardagsfrid erbjuda en variation av olika städtjänster inom företagsstädning. Se över vad som matchar er.  

Vi strävar efter en klimatpositiv miljö och använder oss av Svanenmärkta städmetoder. Kvalitetsmetodik är en viktig del i vårt erbjudande där ergonomi, ekonomi och hygien är av stor vikt.

stadutrustning-for-hemstadning-fonsterputsskrapa-900x600 (1)

 

Samhällsansvar och kompetensutveckling

Nyanlända får en chans in i det svenska arbetslivet genom vår utpräglade CSR profil(Corporate Social Responsability). 

Alla våra anställda har kollektivavtal och vi är en auktoriserad serviceentreprenör med en SRY-certifierad driftledning (Servicebranschens yrkesnämnd) som verkar för kompetensutveckling inom städ-och servicebranschen.

Med företagsstädning utför vi även kemikaliefri städning.

Val av leverantör speglar bolagets värderingar

Att välja en leverantör idag är ett viktigt val som bör spegla bolagets värderingar.

Det är av stor vikt då man vill attrahera goda medarbetare som har ett miljötänk och kräver klimatpositiva val från ledningen och leverantörer.

Det är även viktigt för att varumärket som visas i media ska bibehålla sitt värde där valet av leverantör och samarbeten innebär en kollektivavtalad arbetsmiljö.

Leverantörernas kunskap och erfarenhet inom sitt arbetsområde ska användas på korrekt sätt för att undvika att personal stör sig på småsaker. 

Val av leverantör är även viktigt för en helhetssyn att förbättra hållbarheten på alla plan, genom att t.ex minska personalomsättning med att ha en god arbetsmiljö där medarbetare trivs. Samt trevliga och professionella leverantörer.

Företagsstädning med miljöfokus

miljovanliga-stadfirmor-scaled-e1622035302401-900x448 (1)

 

Vårt arbete på Vardagsfrid präglas genom vårt kontinuerliga jobb med miljön.
Det gäller hela ledet från val av transport på det papper vi använder, till att använda rätt dos vid användning av rengöringsprodukter. Det gäller även att välja rätt produkter för att minimera miljöpåverkan samtidigt som de är effektiva med god kvalité vid städning. 

Bidrar till en renare värld

Ett av våra miljömål är att bli klimatpositiva när gäller utsläpp. Transport hos oss sker ofta med kollektivtrafik just pga miljöskäl. Du som väljer att bli kund hos oss med företagsstädning är med och hjälper till att göra världen till en renare plats.

Vad innebär kvalitetsmetodik?

Miljövänlig städning på rätt sätt görs genom ett ergonomiskt, ekonomiskt och hygieniska processer. När material som dukar och micropoppar ska rengöras och tvättas görs det i speciella tvättmaskiner. De löser upp och eliminerar partikeldamm från grunden,  i högre utsträckning än vanliga tvättmaskiner

God utrustning gör att vi kan säkerhetsställa rätt dosering, samtidigt som vi minimerar miljöpåverkan med våra Svanenmärkta städmedel.

Vi anpassar rengöringsmedel och fukten efter golvet för att företagsstädning ska gå till på ett skonsamt men effektivt sätt.

Minimera bakteriespridning

vad-kostar-stadhjalp.-vad-kostar-stadhjalp--scaled-e1622114576717-900x661 (2)

 

Moppar och microdukar impregneras efter att de använts i olika hygienutrymmen som t.ex badrum och toalett. De läggs i separata säckar efter användning, där en duk och mopp används per badrum.

Det stora ligger i det lilla. Städmetoden gör att bakteriespridning mellan olika utrymmen minimeras samtidigt som det hålls mer rent i varje rum. 

Det stora ligger i det lilla

Företagsstädning med kollektivavtal

Som vi nämnt tidigare så följer vi kollektivavtal och är auktoriserad Serviceentreprenör av ALMEGA. Varje år granskar Almega att de auktoriserade bolagen följer riktlinjerna som går under kollektivavtalet. Det innebär att kontroller genomförs såsom ID-hantering på medarbetarna, att lönehantering är i linje med kollektivavtalet, dokumentering av miljöledningsystem, tillstyrkt revisionsberättelse och mycket annat

Relaterad artikel: Medlemskapsintyg från ALMEGA

För att titta på kriterierna kan du klicka dig vidare genom länken här: www.almega.se

Varför företagsstädning med kollektivavtal?

Som städfirma är det viktigt att följa kollektivavtal. Ett kollektivavtal möjliggör och ökar chanserna till en förbättrad arbetsplats både för arbetsgivaren och den anställda.

 Det gäller även hela Sveriges ekonomi. Ett kollektivavtal innebär bättre och rimligare löner för arbetstagaren, semestrar, pensionsavsättningar och andra arbetsvillkor som blir bättre när man har kollektivavtal.

Konsekvenser företagsstädning utan kollektivavtal 

Att inte ha kollektivavtal kan för den anställde innebära låga löner, orimliga arbetstider och avsaknad av villkor vilket försämrar arbetsmiljön för alla inblandade. 
Dels för att arbetssituationen är dålig, mer konflikter på arbetsplatsen och detta leder till sämre resultat för kunden. På Vardagsfrid vill vi ha bra resultat med kundnöjdhet i fokus.

Därför värnar vi om våra anställda, stämningen på vår arbetsplats och strävar efter en integritetsdrivande arbetsmiljö där kollektivavtal är A och O.

Att inte följa kollektivavtal kan också innebära att städfirman har billigare priser på städtjänsterna, vilket inte alltid är det första man ska tänka på när man undersöker en företagsstädning då det innebär låga löner. 

Relaterad artikel: Jag är städare - med kollektivavtal

Kontrollera företagsstädning

vardagsfridkollektivavtalkommunal-900x885 (1)

 

För att vara på den säkra sidan, kan man enkelt via denna länk: https://www.kommunal.se/kollkollen kontrollera om städfirman och den företagsstädning du vill anlita är anslutna till kollektivavtal.

Det går snabbt och med rent samvete kan du boka in rätt företagsstädning.

Vår personal är vår starka resurs

För att våra kunder ska få ett resultat de önskar och våra medarbetare trivas och må bra på jobbet tänker vi på alla led. Det börjar med en trivsam arbetsmiljö där våra medarbetares förutsättningar och personlig utveckling prioriteras. Genom trygghet och en trivsam miljö kan de även leverera bra resultat mot kunden.

Integritet och företagsstädning

Vi vill vara en del av att kunna förändra samhällsstrukturerna genom att minska helt på utanförskap och öka chanserna för utlandsfödda att kunna få ett jobb där de kan trivas och få en fot i arbetsmarknaden.

Språket ska inte vara en barriär för att kunna jobba, utan tvärtom ska deras mångkulturella bakgrund, erfarenheter och flerspråkiga förmåga tas vara på, samtidigt som en svensk arbetsledning hjälper de att utveckla en bättre kommunikation i allmänhet.

Vi ser stor arbetsmoral bland nyanlända som med mycket energi har kapaciteten att leverera goda resultat på arbetsplatser med företagsstädning. Därför är inte alltid tidigare arbetserfarenhet eller meriter det primära i vår rekryteringsprocess.

Relaterad artikel: Kollektivavtal för integration

37 olika språk

hemstadning-vardagsfrid-mastarklass-900x600 (1)

 

Språket ska inte vara en barriär för att kunna jobba, utan tvärtom ska deras mångkulturella bakgrund, erfarenheter och flerspråkiga förmåga tas vara på, samtidigt som en svensk arbetsledning hjälper de att utveckla en bättre kommunikation på jobbet

 

På Vardagsfrid inleder vi alltid våra samtal med att prata på svenska men vår arbetsledning kan prata både engelska och svenska. Men vi är berikade på Vardagsfrid och kan utföra företagsstädning med medarbetare från världens alla hörn med 37 olika språk.

Det berikar och kan underlätta mycket även om svenska är det primära språket som förenar oss och fastställer en god arbetsmiljö, där alla trivs och känner sig uppskattade.

Arbetsledning på svenska

Det svenska språket förenar våra medarbetare genom att det blir roligare på jobbet med en klarare kommunikation där alla känner glädje tillsammans vilket resulterar i bra resultat.

Företagsstädning med ansvarsförsäkring

Oroa dig inte om olyckan skulle vara framme. Vår ansvarsförsäkring täcker skadan om det skulle ske. Hos oss är våra medarbetare fullt försäkrade när de jobbar, både på arbetsplatsen men även under resan till och från jobbet.

Utbildningsprocess och rutiner

Vårt fokus har gett oss stjärnor inom företagsstädning med den utbildningsprocess vi har på Vardagsfrid. Våra medarbetare utbildas till specialister inom varje unika område för att komma ut på arbetsplatser med rutiner redo för framtidsprocesser och arbetssätt.

Detta ökar självförtroende och självkänsla hos våra medarbetare vilket också ger de ett varför och arbetsuppgifter som får dem att inse hur duktiga de är på sitt jobb.
Att göra varje kund nöjd, med t.ex företagsstädning.

Företagsstädning med fönsterputs

fonsterputsning-utifran-villa-900x600 (1)

 

Ett bra fönsterputs ska vara smidigt, ske snabbt och bli skinande rent utan att det blir en massa ränder och spill. Med företagsstädning ska fönsterputsning ha en minimal produktionspåverkan på kontoren. För mindre företag tar  Vardagsfrids erfarna fönsterexperter hand om mindre kunder själva.
Med större uppdrag inom företagsstädning så utförs städningen med delar av teamet för att tid hos kund ska minimeras.

Läs mer om: Fönsterputs för lokalvård

Erfarenhet i olika miljöer

Fönsterputsning kan ske i olika miljöer. Alltifrån skolor, hotell, kontor, butiker eller lokaler i olika storlekar. Vardagsfrid har över 10 års erfarenhet och kan lösa varje uppdrag åt kund. 

Andra ytor som glasväggar, avskiljare och interna fönster putsas med jämna mellanrum hos våra kunder.

Hög kvalité och säkerhet

När uppdragen utförs är säkerhet och kvalité viktigt. Upptill 5 meter skaftteknik används och därefter en skylift för att göra det så tryggt som möjligt.

Kunden bestämmer uppdrag med företagsstädning

Via ett lokalvårdsabonnemang kan du välja att inkludera fönsterputsabonnemang för att få gnistrande fönster på arbetsplatsen.

Uppdraget kan planeras några gånger per år med företagsstädning eller utföras som enstaka uppdrag, du väljer.

Golvvård

stadutrustning-for-hemstadning-mopp-scaled-e1616574193420-900x678 (2) (1)

 

Rena golv ger en fräsch känsla och ett välstädat intryck av lokalerna.

 
 

Rena golv ger en fräsch känsla och ett välstädat intryck av lokalerna. Med företagsstädning kan du även välja att få golvvård för skinande rena golv på arbetsplatsen, både för de som jobbar där men även för alla besökare.  Golvvård erbjuder vi till företagsskunder  för att golvytorna ska få längre livsslängd.

Om golven är behandlade möjliggör det återkommande lokalvård som är snabb men också effektiv. Golvvården behandlas med standardmaterial och hur omfattande det är avgörs mellan nollstädning och polish.

Läs mer om: Golvvård för företag

Valet är ditt

Golvvård erbjuds per kvadratmeder och görs per rum och omfattning. Som kund har du valet om du vill anlita denna del av företagsstädning och tjänsten som ett periodiskt underhåll eller om du behöver beställa det som en enstaka tjänst.
Valet är ditt.

Företagsstädning med andra kontorstjänster

Utöver de städtjänsterna som kan väljas med företagsstädning så erbjuder vi även andra val. Detta för att skapa personal som är mer produktiv och bekymmersfria på jobbet. Det gäller alla parter både för den anställde men kunden som är beställaren.

Nedan följer andra tjänster utöver företagsstädning:

  • Fruktkorgar
  • Blommor 
  • Dryck
  • Rengöring och påfyllning av kaffemaskin
  • Emballage som borttransporteras
  • Vaktmästeritjänster

Går du i tankar på att få en väl utförd företagsstädning och välja olika tilläggstjänster vid behov?
Sluta leta.

Anlita Vardagsfrid idag

För en bekymmersfri och effektiv städupplevelse, anlita Vardagsfrid och njut av den sinnesfrid som kommer med ett rent och välskött hem eller kontor. Våra professionella städspecialister är dedikerade till att tillhandahålla tjänster av högsta kvalitet för att hålla ditt hem skinande rent.

För att få mer information och pris på hem- eller kontorsstädning, klicka på knappen nedan och fyll i dina uppgifter så kontaktar vi er.

Bli kontaktad

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1000

Antal första jobb i Sverige

3000000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp