<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="linkedin" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=943036&amp;fmt=gif">

Sök på sidan

  • Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.

Vilka i branschen har kollektivavtal?

Vilka i branschen har kollektivavtal?

Vilka i branschen har kollektivavtal?

De största städfirmorna i branschen som erbjuder hemstäd som tjänst, erbjuder även kollektivavtal till sina anställda. De största bolagen är så pass stora tack vare att de har kollektivavtal, vilket leder till att man anses som mer seriös som bolag när man kan erbjuda trygghet till sina anställda. 

För Vardagsfrid är det en självklarhet att våra medarbetare ska känna sig trygga och gå till jobbet med lätta steg. Att ta hand om sina anställda är att kunna erbjuda ett tryggt avtal, kollektivavtalet. Något som vi är riktigt stolta över att kunna visa för våra kunder. Att vi är en transparant städfirma som erbjuder bra villkor till våra medarbetare. Seriositet och pålitlighet.

Få koll på kollektivavtal

På Kommunals hemsida kan man kolla upp arbetsgivare och städfirmor som har kollektivavtal, genom Kollkollen har du möjlighet att söka på företag för att se hur det står till. Har arbetsgivaren kollektivavtal kan du med säkerhet veta att de arbetar med schyssta villkor. 

 

Företag som inte har kollektivavtal

Risken finns alltid att en städfirma inte har kollektivavtal. Det är väl förekommande i branschen. Om du har hittat en tjänst eller firma som verkar intressant men som inte finns med i Kollkollen på Kommunals hemsida, är chansen stor att företaget inte har lika bra villkor till sina anställda. Om man är anställd på ett företag som inte har kollektivavtal. Kan du och dina kollegor kontakta Kommunal och få berättat vad det innebär för dig som anställd. Tillsammans med sina kollegor kan man få sin arbetsgivare att inse vad de går miste om när man inte har kollektivavtal inom sin bransch. Det finns fler fördelar än nackdelar att erbjuda sina anställda kollektivavtal. Både för arbetsgivaren och för den anställda.

Om man söker på google så dyker de första tio resultaten upp och de flesta av de har kollektivavtal.  Innan du bokar en städfirma för ditt hemstäd, kolla upp företaget innan och försäkra dig om att det finns kollektivavtal.

Allt du behöver veta om hemstädning och kollektivavtal

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1000

Antal första jobb i Sverige

3000000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp