<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="linkedin" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=943036&amp;fmt=gif">

Sök på sidan

 • Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.

Vad ingår i lokalvård?

Vad ingår i lokalvård?

Vad ingår i lokalvård?

vad-ingar-i-lokalvard-900x593-1-1 (1) (1) (1)

 

Lokalvård 

Lokalvård, kontor- eller företagsstäd tre ord som har ungefär samma mening. Alla tre benämningarna handlar om att städa arbetsplatsen. Lokalvård blir dock ett bredare begrepp och innefattar oftast mer än vad kontors- och företagsstädning gör. Lokalvård innefattar offentliga lokaler och miljöer alltså inte bara kontorslokaler. 

 

Vad behöver ditt företag för lokalvård?

vad-behover-ditt-foretag-for-lokalvard-900x506 (1)-1-min (1) (1) (1)

 

Alla företag behöver olika typer av lokalvård och oftast ser lokalerna och kontoren olika ut hos företag. Allt från kvadratmetern till hur många anställda som finns på företaget. Vardagsfrid har kunskap av lokalvård på både små och stora ytor. 

Vardagsfrid lokalvårdstjänster: 

 • Underhållsstädning 
 • Storstädning 
 • Fönsterputs 
 • Mattvätt 
 • Golvvård 

Fönsterputs

Med bred erfarenhet runt all typ av städhjälp kan Vardagsfrid erbjuda fönsterputsning. Det gäller i olika typer av lokaler och miljöer. Både från skolor, butiker, hotell, kontorslandskap eller andra typer av uppdrag. Vi sköter kontorsstädningen i Stockholm och löser uppdraget år er.

Golvvård

För att förlänga livslängden av golvytor i er verksamhet, erbjuder vi även golvvård med lokalvård. Snabb, effektiv och återkommande lokalvård kan utföras när ett golv är behandlat sedan tidigare. Standardmaterial används när golvvård ska utföras. Den omfattning som rekommenderas med golvvård görs under granskning mellan nollstädning och polish. Denna städstjänst görs per rum och omfattning och erbjuds per kvadratmeter. Ni bestämmer om lokalvård, med golvvård ska hjälpa er som en enstaka tjänst eller som ett periodiskt underhåll.

Vardagsfrid tillhandahåller även: 

 • Frukt 
 • Dryck 
 • Entrémattor 
 • Gardintvätt 
 • Blommor 
 • Borttransport av emballage 
 • Vaktmästeritjänster

 

Lokalvård för ditt företag

lokalvard-for-ditt-foretag-900x506 (1)-1-min (1) (1) (1)

 

Med en bra lokalvård får du mer än bara en ren och städad arbetsmiljö. Det är inte bara den fysiska hälsan som påverkas av städning utan även den mentala hälsan. Arbetsmiljön kan påverka hur medarbetare presterar det blir därför otroligt viktigt att det ska vara städat på arbetsplatsen. 

Städfirmor erbjuder olika utbud inom lokalvård. För att hitta rätt städfirma är det viktigt att veta vad er arbetsplats behöver. Listan kan bli rätt lång på vad som bör ingå, det blir därför viktigt att välja en städfirma som kan anpassa till ert behov. Valet av lokalvård kan spegla vilken typ av företag man är. Det blir en balansgång i valet att välja det billigaste eller det med de bästa villkoren för anställda. 

Det är alltid trevligt att kunna komma undan billigt med tjänster man köper in men det finns nackdelar som man kanske inte tänkt på. En billig lokalvård kan innebära billiga produkter, dessa produkter är ofta inte miljövänliga. Ofta innebär billig lokalvård att det har svårt att erbjuda kollektivavtal för sina medarbetare. 

Ge arbetsplatsen ett lyft med lokalvård

Lokalvård handlar om mer än att bara städa lokalen på arbetsplatsen. Det gäller även att lokalvården utförs effektivt och uppfyller det behov arbetsplatsen har. Kommer många för att besöka företaget blir städningen otroligt viktigt. Ett välstädat kontor har en större chans att visa på ordning inom företaget än ett stökigt och dammigt kontor.

ge-arbetsplatsen-ett-lyft-med-lokalvard-900x600 (1)-1

Med lokalvård får du inte bara städning, många städfirmor kan erbjuda tilläggstjänster för det lilla extra på arbetsplatsen. Genom att välja ett bolag som gör annat än bara lokalvård, underlättar det för dig som kund och du slipper ha ett avtal för städ, ett avtal för kaffe och ett annat avtal för frukten.

Saker som medarbetare på ett kontor kanske förväntar sig och som gör det lite extra trevligt kan vara påfyllning av frukt och dryck i köket, blommor eller underhåll/påfyllning av kaffemaskiner. 

Val av städleverantör för lokalvård

val-av-stadleverantor-for-loaklvard-900x600 (1)-1

 

Idag är det viktigare än någonsin att tänka utifrån alla led vid valet av leverantör för lokalvård. Att vara städare är ett jobb som får organisationer att funka och samhället att rulla – Ett riktigt viktigt jobb. De leverantörer man väljer till ens företag representerar också de värderingar som det städbolag man anlitar står för. Därför är det viktigt med ett bra val av leverantör oavsett om det gäller lokalvård, eller endast behöver hjälp med enstaka fönsterputsning. 

Valet styr även hur ens varumärke visas i media samt hur dennes värde ska bibehållas.

Det kan vara att ingå ett samarbete med en städfirma som är anslutet till kollektivavtal, eller en städfirma som använder sig av miljövänliga städmetoder för att minska på miljöpåverkan. Fler faktorer påverkar valet av kontorsstädning i Stockholm

Kollektivavtalad lokalvård

kollektivavtalad-lokalvard-900x600 (1)-1

 

Med lokalvård som är kollektivavtalad vet du med säkerhet att din lokalvårdare har schyssta arbetsvillkor. Det finns tyvärr några företag som inte har kollektivavtal eller kollektiv liknande villkor för sina medarbetare. För anställda på dessa städfirmor blir resultatet osäkra anställningar, ofta dåliga löner och alldeles för mycket timmar. 

Vardagsfrid har sedan företagets start haft kollektivavtal för sina medarbetare. Detta bidrar till att vardagsfrid är ett tryggt och pålitligt städbolag. inte bara för kunder utan även för anställda. Vardagsfrid har de senaste 10 åren städat hos många olika kunder och är den 9:e största städfirman i Sverige med ca 150 medarbetare i Stockholm, Uppsala, Västerås och Norrtälje. Vardagsfrid är också  auktoriserade serviceentreprenörer hos Almega. 

Kollektivavtalet gör det även lättare att medarbetare känner sig trygga och gillar att vara på arbetet. När medarbetare trivs stannar det också kvar på arbetsplatsen. Då finns möjligheten för oss att minska sjukfrånvaro, uppsägning och kan då erbjuda en ordinarie städare som utför lokalvård. 

Självklart kan det ibland uppstå saker som gör att en vikarie måste hoppa in. Detta är dock inga problem eftersom alla våra medarbetare går igenom samma utbildning och har samma kvalitet. 

Låt Vardagsfrid sköta lokalvård

Varje kontorslokal är unika i sin belastning, bemanning, storlek och typ av användande. Vardagsfrid har efter tidigare erfarenhet av lokalvård, mellan 100 till 5000 kvadratmeter, att vi kan säkerställa en kostnadseffektiv lokalvård hos er utifrån era specifika behov.

Vårt kundlöfte är en lokalvård av hög kvalitet och noggrannhet där inget moment faller ur ramen. Ni som kunder ska bli nöjda och jobbet ska bli gjort bra.

När ni väljer Vardagsfrid för lokalvård i Stockholm, får ni detta:

 • Auktoriserad Serviceentreprenör med kollektivavtal.
 • Svanenmärkt städtjänst.
 • Utbildad personal för lokalvård.
 • Arbetsledning på svenska.
 • Hygienteknisk städning som minskar sjukfrånvaro.

Lokalvård med miljöfokus

lokalvard-med-miljofokus-900x506 (1)-1

 

Förutom tryggheten för våra anställda är miljön också en viktigt del. Med miljövänliga produkter och städteknik på rätt sätt. Gör att vi kan leverera en tjänst ni kommer bli nöjd med. Miljö, kvalitet och omtanke står högt i fokus hos Vardagsfrid och genomsyrar hela vår verksamhet. Med vår tjänst, lokalvård utför vi även kemikaliefri städning. Miljövänlig städning på rätt sätt görs genom ergonomiskt, ekonomiskt och hygieniska processer. När material som dukar och microtrasor ska rengöras samt tvättas, gör vi det i speciella tvättmaskiner. De löser upp och eliminerar partikeldamm från grunden. I en högre utsträckning än vanliga tvättmaskiner

God utrustning gör att vi även kan säkerställa rätt dosering, samtidigt som vi minimerar miljöpåverkan med våra Svanenmärkta städmedel. Vi anpassar rengöringsmedel och fukten efter golvet för att lokalvården ska gå till på ett skonsamt men effektivt sätt.

Allt ifrån vårt arbetssätt till resultaten ute hos våra kunder, erbjuder vi på Vardagsfrid lokalvård som är miljöcertifierad och utövar Svanenmärkta städmetoder för lokalvård. Utifrån era kvalitetskrav och behov upprättas en effektiv lokalvård för just era lokaler. Svanen märkning och ett klimat positivt avtryck, som Svanen-certifierad partner driver vi våra kunders längtan att bli klimat positiva. Med rådgivning inom Svanenmärkta städmetoder ökar vi kundernas livslängd på b.l.a golv och klimat positiva åtgärder för att skapa effektivt underhåll av lokalerna. Självklart med inrådan från era behov och önskemål, för att uppnå högsta möjliga effekt.

Effektiv lokalvård med kvalitet

effektiv-lokalvard-med-kvalitet--900x600 (1)-1

 

Lokalvård handlar mer än att bara hålla rent, det handlar även om att lokalvården ska utföras effektivt, smart och utifrån kundens behov. Välstädade utrymmen och lokaler skapar en direkt inverkan på helhetsintrycket i fastigheten. Detsamma gäller trapphus, som bidrar till det första intrycket av fastigheten för besökare till en lokal. Vardagsfrid vet hur man ska tacklar uppdrag inom lokalvård med en tydlig plan utifrån rådande behov, miljö och förutsättningar. Vi bygger långsiktiga kundrelationer genom att vara personliga och serviceinriktade. Vi baserar vår lokalvård på ett beprövat städsystem som är ergonomiskt, miljövänligt och ekonomiskt.

Vardagsfrid skapar möjligheter

vardagsfrid-skapar-mojligheter-900x600 (1)-1

 

Nyanlända kämpar med kommunikationen i ett nytt land, där språk blir en tydlig barriär i att kunna uttrycka sig. Det är dock medmänniskor med mycket energi och vilja att ta sig in i arbetsmarknaden med en stor kapacitet att jobba och leverera mot kund. Genom vår rekryteringsprocess hittar vi människor med brinnande hjärtan för service, som genom våra interna utbildningar lär sig hur de olika tjänsterna ska utföras, t.ex lokalvård.

Goda rekommendationer hos oss på Vardagsfrid har hjälpt oss i vårt arbete och utveckling av våra tjänster. Det har även hjälpt oss att skapa bättre lösningar för kunder runt om i Stockholm.

Gör som många andra och hör av dig till oss eller läs under vår hemsida för att få bättre inblick i våra tjänster och vad vi kan erbjuda.

Vid frågor och funderingar, välkommen att kontakta oss genom att klicka på knappen nedan, så svarar vi på dem mer än gärna!

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1000

Antal första jobb i Sverige

3000000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp