linkedin Städservice Danderyd | Vardagsfrid

Städservice Danderyd

  • Övrigt
  • Read time: 2 minutes

Välkommen till Vardagsfrid AB, vi är stolta över att alla våra medarbetare har kollektivavtal och trygga anställningar. Det ger oss möjlighet att trimma personal och rutiner så att vi kan leverera högsta kvalitet till riktigt bra priser!

Välj en trygg städservice i Danderyd

Är du trött på att städa hemma? Vill du ha en prisvärd städservice i Danderyd som både är pålitlig och effektiv? Vi på Vardagsfrid är ett kvalificerat städföretag med säte i Sundbyberg som jobbar i hela Stockholmsregionen. Vi hjälper dig hålla rent och snyggt så att du kan lägga din värdefulla tid på annat.

För att vi ska levererar bäst städservice i Danderyd så jobbar vi med schemalagda städabonnemang. Det betyder att din städning alltid sker på samma dagar av samma städare. På så sätt kan du vara helt trygg med den du släpper in i ditt hem.

Vi är din städservice i Danderyd!

Genom att välja oss på Vardagsfrid som er städservice i Danderyd väljer ni ett tryggt företag där alla städare är noggranna. Vi erbjuder alltid städhjälp av god kvalitet med en nära kontakt mellan våra städare och våra kunder. Vi erbjuder helt enkelt ett mer personligt bemötande än de stora företagen kan ge, och vi arbetar alltid utifrån våra ledord service, ansvar och kvalitet.

Tveka inte att kontakta oss redan idag för att boka en provstädning utan bindningstid. Oavsett vad du behöver hjälp med så är vi ett bra val för städservice i Danderyd.

Välkommen!

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp