linkedin Städservice Bromma | Vardagsfrid

Städservice Bromma

  • Övrigt
  • Read time: 2 minutes

Välkommen till Vardagsfrid AB, vi är stolta över att alla våra medarbetare har kollektivavtal och trygga anställningar. Det ger oss möjlighet att trimma personal och rutiner så att vi kan leverera högsta kvalitet till riktigt bra priser!

Vi är en städservice i Bromma du kan lita på

Är du på jakt efter en pålitlig och prisvärd städservice i Bromma? Vi på Vardagsfrid är just det. Vi erbjuder schemalagd veckostädning i hela Stockholmsregionen och är specialister på att leverera god kvalitet och resultat. Vi ser alltid till att vara noggranna och att ha en nära kontakt mellan våra städare och kunder. Vi arbetar dessutom utifrån värderingar så som service, ansvar och kvalitet.

Det kan vara lite osäkert att släppa in en främmande person i ditt hem. Därför lovar vi att du alltid kommer ha samma städare från oss varje gång.

Trygg städservice i Bromma – det hittar du här!

All vår personal är anställd med kollektivavtal och har en bra lön, och vi sköter all nyckelhantering från Svenska Stöldskyddsföreningens (SSF) rutiner så att du kan känna dig trygg med oss som din städservice i Bromma.

Vi på Vardagsfrid vet precis hur stressig din vardag kan vara och hur lite tid som finns över till sådant man verkligen vill göra. Vi vill därför hjälpa dig lösa den delen av vardagen man vill lägga minst tid på, nämligen städningen. Vi vill helt enkelt skapa lite ro i den stressiga vardagen för våra kunder med aktiv livsstil. Som din städservice i Bromma finns det ingenting städrelaterat vi inte kan hjälpa till med, så tveka inte att kontakta oss redan idag!

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp