linkedin Städning Danderyd | Vardagsfrid

Städning Danderyd

  • Övrigt
  • Read time: 3 minutes

Välkommen till Vardagsfrid AB, vi är stolta över att alla våra medarbetare har kollektivavtal och trygga anställningar. Det ger oss möjlighet att trimma personal och rutiner så att vi kan leverera högsta kvalitet till riktigt bra priser!

Ett tryggt val för städning i Danderyd

För dig som funderar på att ta hjälp med din städning i Danderyd kan vi berätta att vi på Vardagsfrid är ett bra val. Då vi enbart arbetar med schemalagd städning av hem från 70kvm och uppåt i Danderyd så vågar vi säga att vi är stolta över vår kvalitet. Gör som andra hundratals kunder och boka ditt städabonnemang med oss på Vardagsfrid.

Som kund hos oss på Vardagsfrid för städning i Danderyd kan du alltid vara säker på att ditt hem är i goda händer. Alla våra medarbetare är anställda med kollektivavtal, och ditt hem är alltid försäkrat med Trygg-Hansa när vi är hos dig. Vii sköter dessutom all nyckelhantering efter Svenska Stöldskyddsföreningens (SSF) rutiner.

Se resultat med vår städning hos dig i Danderyd

Vi på Vardagsfrid vet hur stressig vardagen kan vara. Vi vill därför hjälpa våra aktiva kunder att få ihop sitt livspussel och ta över den delen man vill lägga minst tid på, nämligen städningen. Vi skänker helt enkelt lugn, ro och stolthet till våra kunder och deras hem.

Som kund till oss erbjuder vi dig ett städabonnemang med veckostädning på bestämda dagar och tider. Vi utför alla uppgifter du vill ha hjälp med på ett snabbt och effektivt sätt. Vi är alltså den enda du behöver kontakta för städning i Danderyd.

Välkommen!

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp