linkedin Städning Bromma | Vardagsfrid

Städning Bromma

  • Övrigt
  • Read time: 3 minutes

Välkommen till Vardagsfrid AB, vi är stolta över att alla våra medarbetare har kollektivavtal och trygga anställningar. Det ger oss möjlighet att trimma personal och rutiner så att vi kan leverera högsta kvalitet till riktigt bra priser!

 

Vardagsfrid erbjuder dig som bor i Bromma städning med kvalitet och trygghet, alla våra medarbetare ingår i kollektivavtal och du som kund kan alltid utgå från vår policy att vi arbetar med service, ansvar och kvalitet. Vi erbjuder städning för dig som bor i Bromma, kontakta oss redan idag för att boka din städning i Bromma!

 

Trygg städning i Bromma

Att hitta städning i Bromma är inte svårt, men att hitta kvalificerad städning i Bromma till ett rimligt pris är desto svårare. Vi på Vardagsfrid är ett städbolag med hög kvalitet och trygghet. Vårt säte är i Sundbyberg och vi erbjuder städning i hela Stockholmsregionen. Vi är specialister på schemalagd hemstädning och vår policy är att alltid arbeta med service, ansvar och kvalitet hos våra kunder.

Vi på Vardagsfrid vet hur stressig vardagen kan vara. Vi vill därför hjälpa våra aktiva kunder att få ihop sitt livspussel och ta över den delen man vill lägga minst tid på, nämligen städningen.

Vi erbjuder städning för dig i Bromma

Vi skapar helt enkelt lite vardagsfrid och erbjuder trygg och säker städning i Bromma. Gör som många andra, ring oss i dag!

För oss på Vardagsfrid är våra medarbetare det viktigaste vi har. Därför kan du alltid vara säker på att din städare är serviceinriktad, noggrann och pratar svenska. För oss är det också viktigt att alla medarbetare är anställda med kollektivavtal och har en bra lön. Vi är alltså ett bra val för dig som vill ha kvalificerad städning i Bromma.

Välkommen att kontakta oss redan idag för att boka din städning i Bromma!

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp