linkedin Städfirma Danderyd | Vardagsfrid

Städfirma Danderyd

  • Övrigt
  • Read time: 3 minutes

Hemstäd i Danderyd med en ordinarie städare, kollektivavtal och arbetsledning på svenska.

På Vardagsfrid AB arbetar vi som städfirma i Danderyd med välrekommenderade resultat för vår hemstädning. Vi genomför hemstädningar med tydliga rutiner och checklistor, utförd av utbildad städpersonal som talar svenska och är anställda med kollektivavtal. Som städfirma erbjuder vi städabonnemangen veckostädning, hemstädning varannan vecka och hemstädning var fjärde vecka.  Normalkunden beställer fem timmar hemstädning varannan vecka.

Städabonnemanget är heltäckande ihop med en storstädning en till två gånger per år.  Boka en provstädning och så gör vi en uppskattning av dina behov av hemstädning i Danderyd.  När städabonnemanget börjar gör vi en större hemstädning. Det gör att hemstädningen håller hög kvalitet över tid. Du har ingen bindningstid på din hemstädning i abonnemangsform från Städfirman Vardagsfrid.

Nyckelhanteringen med digitala kvittenser och SSF:s nyckelrutiner är en självklarhet för Vardagsfrids säkra nyckelhantering.

Kollektivavtalet omfattar samtliga anställda hemstädningsspecialister som arbetar i Danderyd. Då vet du som kund att din hemstädare omfattas av sjuklön, pension, restid mellan kunder osv.  Det är självklart för dig, men ovanligt bland städfirmor.

En ordinarie städare

Din ordinarie städare återkommer till dig och lär känna ditt hem. Teamet i ditt område hjälper om någon blir sjuk eller om du beställer storstädning. Vi arbetsleder alla städuppdrag på svenska, och pratar över 35 språk. Fråga gärna vilka språk din städare pratar i Danderyd.

Svanenmärkt städning i Danderyd

Svanenmärkt städning är en självklarhet för oss och våra kunder. Med hög kompetens inom miljövänlig städning på vår miljömärkta lokalvård. Din hemstädning utförs med minimal dosering av kem och i många fall helt kemikaliefritt.

Välj Vardagsfrid – er städfirma i Danderyd

Städningen är ett moment i vår vardag som kräver mycket av vår tid, därför finns vi som städfirma för den som inte får tiden att gå ihop eller för den som efterlyser en mindre komplicerad dag. Vi vill helt enkelt bidra med lite frid för våra kunder i en hektisk vardag.

Kontakta Vardagsfrid AB

Vi kom till insikt om att det var svårt att få det att gå ihop alla gånger. Att hinna med karriär, familjeliv, egentid, socialt umgänge och fritidsintressen i ett fullspäckat veckoschema är inte lätt. Med stöd från Vardagsfrid AB kan vi hjälpa dig som kund att lösa det oändliga livspusslet. Vi utgår från Sundbyberg, men är en städfirma för dig i Danderyd med omnejd.

För vidare information är du välkommen att ta kontakt med oss på Vardagsfrid AB i Danderyd. Ring eller maila oss så berättar vi mer om våra tjänster och ger dig svar på eventuella frågor.

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp