linkedin Lokalvård - Rent kontor bättre arbete med Vardagsfrid

Lokalvård - Rent kontor bättre arbete

Lokalvård kontor

Rent kontor bättre arbete med lokalvård

Ett bra arbetsfokus kommer från en ren arbetsplats. Med lokalvård kan er arbetsplats bli städad och organiserad. Ert arbete kan då uppnå bättre resultat. Ni kan lägga kraft och energi på det ni är proffs på så sköter vi det vi är proffs på, lokalvård. Lokalvård är en stor del till att få ett produktivt arbete. Det gäller även att ha rätt lokalvård för ditt företag. Leverantör av lokalvård blir också viktigt då det kan spegla ditt företags värderingar.

Anlita lokalvård  och få mer tid över till annat

Lokalvård kontor

Genom att anlita lokalvård kommer det finnas mer tid att fokusera på det andra. Detta är en av det främsta anledningarna till att företag anlitar lokalvård. Ett mindre företag som har små lokaler och ett färre antal anställda kan det kännas ekonomiskt att städa på egen hand. När företaget börjar växa kommer även lokalvården att växa och ta längre tid. Det är därför bra att anlita ett städföretag som kan utföra lokalvården. Då företaget och dess anställda måste fokusera på det andra arbetsuppgifterna som driver företaget framåt läggs lokalvården i andra hand. Genom att då anställa ett städföretag för lokalvården gör att den rena och fräscha lokalen upprätthålls, samtidigt som ni som företag har chans att fokusera på att växa i er bransch.

Vardagsfrid – kollektivavtalad lokalvård

Vardagsfrid - kollektivavtalad lokalvård

Skillnaden mellan kollektivavtal och kollektiv liknande avtal kan tyckas liten men i själva verket är den väldigt stor. Med lokalvård som är kollektivavtalad vet du med säkerhet att din lokalvårdare har schyssta arbetsvillkor. Det finns tyvärr några företag som inte har kollektivavtal eller kollektiv liknande villkor för sina medarbetare. För anställda på dessa städfirmor blir resultatet för dem osäkra anställningar, ofta dåliga löner och alldeles för mycket timmar. 

Sedan starten av Vardagsfrid har vi haft kollektivavtal för våra medarbetare. Förutom att våra medarbetare har bra villkor bidrar detta även till att Vardagsfrid är ett tryggt och pålitligt städbolag. Vardagsfrid växer snabbt och genom våra 10 år med städning har vi  blivit den 9:e största städfirman i sverige. Med cirka 150 medarbetare kan vi leverera lokalvård i Stockholm,
Uppsala, Västerås och Norrtälje. Självklart är Vardagsfrid auktoriserade serviceentreprenörer hos Almega. 

När vi kan skapa en trygg arbetsplats för medarbetare med hjälp av kollektivavtal kommer möjligheterna för oss. Att gilla sitt arbete och arbetsplats minskar sjukfrånvaro och uppsägningar. Detta möjliggör att vi kan erbjuda ordinarie städare som utför lokalvård hos er. Det finns såklart tillfällen då det händer saker och en vikarie måste hoppa in. Detta är dock inget problem eftersom alla våra medarbetare går igenom samma utbildning och har samma kvalitet. 

 

Lokalvård anpassat för ert företag

lokalvård anpassat för ert företag

Inget företag är den andre lik, vi har erfarenhet av lokalvård av både stora och små ytor. Därför är vi fullt medvetna om att alla företag behöver olika typer av lokalvård. Med lokalvård från Vardagsfrid anpassar och skapar vi en underhållsplan tillsammans med er. Då kan vi uppnå det bästa resultatet för er.

Vardagsfrid lokalvårdstjänster: 

 • Underhållsstädning 
 • Storstädning 
 • Fönsterputs 
 • Mattvätt 
 • Golvvård 

Fönsterputs

Med bred erfarenhet runt all typ av städhjälp kan Vardagsfrid erbjuda fönsterputsning. Det gäller i olika typer av lokaler och miljöer. Både från skolor, butiker, hotell, kontorslandskap eller andra typer av uppdrag. Vi sköter lokalvården och löser uppdraget år er.

Golvvård

Golvytan på din arbetsplats belastas hårt och för att förlänga livslängden på golvet i verksamheten erbjuder vi även golvvård med lokalvården.  Snabb, effektiv och återkommande lokalvård kan utföras när ett golv är behandlat sedan tidigare. Standardmaterial används när golvvård ska utföras. Ni bestämmer om lokalvård, med golvvård ska hjälpa er som en enstaka tjänst eller som ett periodiskt underhåll.

Vardagsfrid tillhandahåller:

Med lokalvård från Vardagsfrid får ni inte bara städning Vi erbjuder även tilläggstjänster för det där lilla extra till er arbetsplats. Saker som medarbetare på ett kontor kanske förväntar sig och som gör det lite extra trevligt kan vara påfyllning av frukt och dryck i köket, blommor eller underhåll/påfyllning av kaffemaskiner. Genom att välja ett bolag som gör annat än bara lokalvård, underlättar det för dig som kund och du slipper ha ett avtal för städ, ett avtal för kaffe och ett annat avtal för frukten.

 • Frukt 
 • Dryck 
 • Entrémattor 
 • Gardintvätt 
 • Blommor 
 • Borttransport av emballage 
 • Vaktmästeritjänster

Utbud av lokalvård

utbud av lokalvård

Lokalvårds utbudet kommer se olika ut beroende på valet av städfirma. det blir därför ett viktigt val att göra. Första steget i att hitta en bra lokalvård som passar ert företag är att lista ut vad ni behöver. Listan kan bli rätt lång med vad företaget vill ha. Att välja en städfirma som är billigast är inte alltid bästa valet istället kan det bli bättre att välja en städfirma som kan anpassa till era behov.  

Det är alltid trevligt att kunna komma undan billigt med tjänster man köper in men det finns nackdelar som man kanske inte tänkt på. En billig lokalvård kan innebära billiga produkter, dessa produkter är ofta inte miljövänliga. Ofta innebär billig lokalvård att det har svårt att erbjuda kollektivavtal för sina medarbetare. 

Lyft arbetsplatsen med lokalvård

lyft arbetsplatsen med lokalvård

Det kanske kommer många som besöker företagets lokaler då blir lokalvården ännu viktigare. Att visa besökare ett städat och organiserat kontor ger också intrycket att företaget i sig är organiserat. För att lokalvården ska fungera blir det viktigt att den utförs på rätt sätt och är effektiv och uppfyller det behov arbetsplatsen har. 

Val av städleverantör för lokalvård 

Valet av leverantör till lokalvård är otroligt viktigt i dagens samhälle. Att vara städare är ett viktigt jobb det är dem som får organisationer att fungera och samhället att rulla. Företagets värderingar kan speglas i valet av lokalvårds leverantör, har leverantörer av lokalvård liknande värderingar. Är miljön viktigt för företaget kan det vara bra att välja en Lokalvårds leverantör som använder miljövänliga städmetoder för att minska på miljöpåverkan.

Låt Vardagsfrid sköta lokalvård

En kontorslokal är aldrig den andra lik. Varje arbetsplats är unik utifrån belastning, bemanning, storlek och typ av användande. Vardagsfrid har tidigare erfarenhet av lokalvård. Därför kan vi säkerställa en kostnadseffektiv lokalvård hos er utifrån era specifika behov.

Vårt kundlöfte är en lokalvård av hög kvalitet och noggrannhet där inget moment faller ur ramen. Ni som kunder ska bli nöjda och jobbet ska bli gjort bra.

När ni väljer Vardagsfrid för lokalvård, får ni detta:

 • Auktoriserad Serviceentreprenör med kollektivavtal.
 • Svanenmärkt städtjänst.
 • Utbildad personal för lokalvård.
 • Arbetsledning på svenska.
 • Hygienteknisk städning som minskar sjukfrånvaro.

Lokalvård med mindre klimatavtryck 

Lokalvård med miljöfokus

Miljön är en annan viktig del i vårt arbete tillsammans med tryggheten för våra anställda. Därför använder vi miljövänliga produkter och ser till att städteknik utförs på rätt sätt.  På detta sätt kan vi leverera en lokalvård som ni kommer bli nöjd med. 

Tre viktiga aspekter som står högt i fokus hos Vardagsfrid är Miljö, kvalitet och omtanke. Dessa tre genomsyrar hela vår verksamhet. Lokalvård som tjänst hos oss utförs på ett kemikaliefritt sätt. Miljövänlig städning på rätt sätt görs genom ergonomiskt, ekonomiskt och hygieniska processer. Vi tvättar våra material som dukar och microfibertrasor i speciella tvättmaskiner. Detta för att lösa upp och eliminera det partikeldamm som fastnar på trasorna. Dessa speciella tvättmaskiner gör det i en högre utsträckning än en vanlig tvättmaskin. 

Vi minimerar även miljöpåverkan med våra svanenmärkta städmedel. med hjälp av god utrustning kan vi även säkerställa rätt dosering. Vi anpassar rengöringsmedel och fukten efter golvet för att lokalvården ska gå till på ett skonsamt men effektivt sätt.

Lokalvård från vardagsfrid är miljöcertifierad och vi utövar svanenmärkta städmetoder. Utifrån era behov och kvalitetskrav skapar vi en plan för lokalvården som är effektiv och fungerar för just era lokaler. På ett Svanenmärkt och klimatpositivt avtryck hjälper vi er som partner att bli klimatpositiva. 

Lokalvård med kvalitet

Lokalvård med kvalitet

Välstädade lokaler och utrymmen skapar en direkt inverkan på helhetsintrycket. Lokalvården är mer än bara städning, det behövs utföras på ett smart, effektiv sätt samtidigt som det är utifrån ert företags behov. trapphuset till lokalerna och utrymmet är också en viktigt del till helhetsintrycket. Ett rent och fräscht trapphus bidrar till det första intrycket av fastigheten för besökare till en lokal.

 

Utifrån behov, miljö och förutsättningar sätter vi upp en tydlig plan på lokalvården. Genom att vara personliga och serviceminded bygger vi långsiktiga kundrelationer. Detta för att kunna anpassa upplevelsen för dig som kund så att det blir bra. Vi siktar alltid högt på vår kundnöjdhet. Vi baserar vår lokalvård på ett beprövat städsystem som är ergonomiskt, miljövänligt och ekonomiskt. Med städsystemet kan vi skapa en bra arbetsmiljö för er. Med stor kunskap om hur man städar olika typer av lokaler, tar vi tillsammans fram en underhållsplan som passar ert behov av lokalvård.

Golvvård är en annan viktig del av Lokalvården. Med golvvård kan vi förlänga livslängden på golvytan i verksamheten. Med ett tidigare behandlat golv kan kontorsstädning bli snabb och effektiv. För att utföra golvvården används ett standardmaterial. Den omfattning som rekommenderas med golvvård görs under granskning mellan nollstädning och polish. 

Som en del av vår lokalvård erbjuder vardagsfrid återkommande trappstädning. Trapphus och entreer är ett vanligt inslag i fastigheter, kontor och bostadsrättsföreningar. Ett rent och fräscht trapphus är viktigt för intrycket av lokalen. Med en lång erfarenhet av trappstädning kan vi se till att er inomhusmiljö är trivsam. 

Skapa möjligheter med Vardagsfrid 

skapa möjligheter med Vardagsfrid

Nyanlända kämpar med kommunikationen i ett nytt land, där språk blir en tydlig barriär i att kunna uttrycka sig. Det är dock medmänniskor med mycket energi och vilja att ta sig in i arbetsmarknaden med en stor kapacitet att jobba och leverera mot kund. Genom vår rekryteringsprocess hittar vi människor med brinnande hjärtan för service, som genom våra interna utbildningar lär sig hur de olika tjänsterna ska utföras, t.ex lokalvård.

Goda rekommendationer hos oss på Vardagsfrid har hjälpt oss i vårt arbete och utveckling av våra tjänster. Det har även hjälpt oss att skapa bättre lösningar för kunder runt om i Stockholm. De städare som kommer och städar hos er är självklart anställda enligt kollektivavtal.

Gör som många andra och hör av dig till oss eller läs under vår hemsida för att få bättre inblick i våra tjänster och vad vi kan erbjuda.

Vid frågor och funderingar, välkommen att kontakta oss genom att klicka på knappen nedan, så svarar vi på dem mer än gärna!

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp