<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="linkedin" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=943036&amp;fmt=gif">

Sök på sidan

  • Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.
Lokalvård - Rent kontor bättre arbete

Lokalvård - Rent kontor, bättre arbete

Ett bra arbetsfokus kommer från en ren arbetsplats. Med lokalvård kan er arbetsplats bli städad och organiserad. Ert arbete kan då uppnå bättre resultat. Ni kan lägga kraft och energi på det ni är proffs på så sköter vi det vi är proffs på. Lokalvård är en stor del till att få ett produktivt arbete. Valet av leverantör blir också viktigt då det kan spegla ditt företags värderingar.

Anlita hjälp och få mer tid över till annat

Städare med mopp-1

En av de främsta anledningarna till att företag anlitar lokalvård är att det kommer att finnas mer tid att fokusera på annat. Ett mindre företag som har små lokaler och ett färre antal anställda kan det kännas ekonomiskt att städa på egen hand. När företaget börjar växa kommer även städbehoven att växa och ta längre tid. Det är därför bra att anlita ett städföretag som kan göra det åt en, då företaget och dess anställda måste fokusera på de andra arbetsuppgifterna som driver företaget framåt. Genom att då anställa ett städföretag för att se till att den rena och fräscha lokalen upprätthålls, får ni som företag har chans att fokusera på att växa i er bransch.

Vardagsfrid – kollektivavtalad lokalvård

Gruppbild- glada, gemenskap-1

Skillnaden mellan kollektivavtal och kollektivliknande avtal kan tyckas liten men i själva verket är den väldigt stor. Med lokalvård som är kollektivavtalad vet du med säkerhet att din lokalvårdare har schyssta arbetsvillkor. Det finns tyvärr några företag som inte har kollektivavtal eller kollektivliknande villkor för sina medarbetare. För anställda på dessa städfirmor blir resultatet för dem osäkra anställningar, ofta dåliga löner och alldeles för mycket timmar. 

Sedan starten av Vardagsfrid har vi haft kollektivavtal för våra medarbetare. Förutom att våra medarbetare har bra villkor bidrar detta även till att Vardagsfrid är ett tryggt och pålitligt städbolag. Vardagsfrid växer snabbt och genom våra 10 år med städning har vi  blivit den 9:e största städfirman i sverige. Med cirka 150 medarbetare kan vi leverera våra tjänster i Stockholm 6 Uppsala. Självklart är Vardagsfrid auktoriserade serviceentreprenörer hos Almega. 

När vi kan skapa en trygg arbetsplats för medarbetare med hjälp av kollektivavtal kommer möjligheterna för oss. Att gilla sitt städningen hos er. Det finns såklart tillfällen då det händer saker och en vikarie måste hoppa in. Detta är dock inget problem eftersom alla våra medarbetare har genomgått samma utbildning och håller samma kvalitet. 

Relaterad artikel: Städföretag med kollektivavtal

Lokalvård anpassat för ert företag

Kontor - arbetsplatser-1

Inget företag är den andre lik, vi har erfarenhet av städning på både stora och små ytor. Därför är vi fullt medvetna om att alla företag olika behov. Med Vardagsfrid som leverantör anpassar och skapar vi en underhållsplan tillsammans med er. Då kan vi uppnå det bästa resultatet för er.

Vardagsfrid lokalvårdstjänster: 

  • Underhållsstädning 
  • Storstädning 
  • Fönsterputs 
  • Mattvätt 
  • Golvvård 

Fönsterputs

Med bred erfarenhet runt all typ av städhjälp kan Vardagsfrid även erbjuda fönsterputsning. Det gäller i olika typer av lokaler och miljöer. Allt från skolor, butiker, hotell, kontorslandskap eller andra typer av uppdrag. Vi sköter och löser uppdraget år er.

Läs mer om: Fönsterputs för lokalvård

Golvvård

Golvytan på din arbetsplats belastas hårt och för att förlänga livslängden på golvet i verksamheten erbjuder vi även golvvård. Snabb, effektiv och återkommande lokalvård kan utföras när ett golv är behandlat sedan tidigare. Standardmaterial används när golvvård ska utföras. Ni bestämmer om vi ska hjälpa er med detta som en enstaka tjänst eller som ett periodiskt underhåll.

Läs mer om: Golvvård för företag

Vardagsfrid tillhandahåller:

Med Vardagsfrid som leverantör får ni inte bara städning Vi erbjuder även tilläggstjänster för det där lilla extra till er arbetsplats. Saker som medarbetare på ett kontor kanske förväntar sig och som gör det lite extra trevligt kan vara påfyllning av frukt och dryck i köket, blommor eller underhåll/påfyllning av kaffemaskiner. Genom att välja ett bolag som gör annat än bara lokalvård, underlättar det för dig som kund och du slipper ha ett avtal för städ, ett avtal för kaffe och ett annat avtal för frukten.

  • Frukt 
  • Dryck 
  • Entrémattor 
  • Gardintvätt 
  • Blommor 
  • Borttransport av emballage 
  • Vaktmästeritjänster

Utbud 

Städ - spray och duk-1

Utbudet kommer se olika ut beroende på valet av städfirma. det blir därför ett viktigt val att göra. Första steget i att hitta en bra leverantör som passar ert företag är att lista ut vad ni behöver. Listan kan bli rätt lång med vad företaget vill ha. Att välja en städfirma som är billigast är inte alltid bästa valet istället kan det bli bättre att välja en städfirma som kan anpassa till era behov.  

Det är alltid trevligt att kunna komma undan billigt med tjänster man köper in men det finns nackdelar som man kanske inte tänkt på. En billig leverantör kan innebära billiga produkter och dessa produkter är ofta inte miljövänliga. Ofta innebär billig städning att de har svårt att erbjuda kollektivavtal för sina medarbetare. 

Läs mer om: Hitta rätt lokalvård för kontoret

Lyft arbetsplatsen med lokalvård

Blogg- Skaka hand-1

Det kanske kommer många som besöker företagets lokaler då blir städandet ännu viktigare. Att visa besökare ett städat och organiserat kontor ger också intrycket att företaget i sig är organiserat. För att städningen ska fungera blir det viktigt att den utförs på rätt sätt och är effektiv och uppfyller det behov arbetsplatsen har. 

Val av städleverantör 

Valet av leverantör är otroligt viktigt i dagens samhälle. Att vara städare är ett viktigt jobb, det är dem som får organisationer att fungera och samhället att rulla. Företagets värderingar kan speglas i valet av leverantör, leverantörens värderingar blir således väldigt viktiga. Är miljön viktigt för företaget kan det vara bra att välja en leverantör som använder miljövänliga städmetoder för att minska på miljöpåverkan.

Vårt kundlöfte är en lokalvård av hög kvalitet och noggrannhet där inget moment faller ur ramen. Ni som kunder ska bli nöjda och jobbet ska bli gjort bra.

När ni väljer Vardagsfrid får ni detta:

  • Auktoriserad Serviceentreprenör med kollektivavtal.
  • Svanenmärkt städtjänst.
  • Utbildad personal.
  • Arbetsledning på svenska.
  • Hygienteknisk städning som minskar sjukfrånvaro.

 

Lokalvård med mindre klimatavtryck 

lokalvard-miljofokus-900x600 (1)

Miljön är en annan viktig del i vårt arbete tillsammans med tryggheten för våra anställda. Därför använder vi miljövänliga produkter och ser till att städteknik utförs på rätt sätt.  På detta sätt kan vi leverera städning som ni kommer bli nöjd med. 

Tre viktiga aspekter som står högt i fokus hos Vardagsfrid är Miljö, kvalitet och omtanke. Dessa tre genomsyrar hela vår verksamhet. Lokalvård som tjänst hos oss utförs på ett kemikaliefritt sätt. Miljövänlig städning på rätt sätt görs genom ergonomiskt, ekonomiskt och hygieniska processer. Vi tvättar våra material som dukar och microfibertrasor i speciella tvättmaskiner. Detta för att lösa upp och eliminera det partikeldamm som fastnar på trasorna. Dessa speciella tvättmaskiner gör det i en högre utsträckning än en vanlig tvättmaskin. 

Vi minimerar även miljöpåverkan med våra svanenmärkta städmedel. med hjälp av god utrustning kan vi även säkerställa rätt dosering. Vi anpassar rengöringsmedel och fukten efter golvet för att städningen ska gå till på ett skonsamt men effektivt sätt.

Vardagsfrid är miljöcertifierade och vi utövar svanenmärkta städmetoder. Utifrån era behov och kvalitetskrav skapar vi en plan  som är effektiv och fungerar för just era lokaler. På ett Svanenmärkt och klimatpositivt avtryck hjälper vi er som partner att bli klimatpositiva. 

Läs mer om: Årlig svanencertifiering för lokalvård

Lokalvård med kvalitet

lokalvard-med-miljofokus-900x506 (1)-1

Välstädade lokaler och utrymmen skapar en direkt inverkan på helhetsintrycket. Lokalvården är mer än bara städning, det behövs utföras på ett smart, effektiv sätt samtidigt som det är utifrån ert företags behov. trapphuset till lokalerna och utrymmet är också en viktigt del till helhetsintrycket. Ett rent och fräscht trapphus bidrar till det första intrycket av fastigheten för besökare till en lokal.

Utifrån behov, miljö och förutsättningar sätter vi upp en tydlig plan. Genom att vara personliga och serviceminded bygger vi långsiktiga kundrelationer. Detta för att kunna anpassa upplevelsen för dig som kund så att det blir bra. Vi siktar alltid högt på vår kundnöjdhet. Vi baserar vår städning på ett beprövat system som är ergonomiskt, miljövänligt och ekonomiskt. Med städsystemet kan vi skapa en bra arbetsmiljö för er. Med stor kunskap om hur man städar olika typer av lokaler, tar vi tillsammans fram en underhållsplan som passar era behov.

Skapa möjligheter med Vardagsfrid 

 Kontor- möte med kollegor-1

Nyanlända kämpar med kommunikationen i ett nytt land, där språk blir en tydlig barriär i att kunna uttrycka sig. Det är dock medmänniskor med mycket energi och vilja att ta sig in i arbetsmarknaden med en stor kapacitet att jobba och leverera mot kund. Genom vår rekryteringsprocess hittar vi människor med brinnande hjärtan för service, som genom våra interna utbildningar lär sig hur de olika tjänsterna ska utföras.

Goda rekommendationer hos oss på Vardagsfrid har hjälpt oss i vårt arbete och utveckling av våra tjänster. Det har även hjälpt oss att skapa bättre lösningar för kunder runt om i Stockholm. De städare som kommer och städar hos er är självklart anställda enligt kollektivavtal.

Läs mer om: Kollektivavtal för hemstäd & integration

Anlita Vardagsfrid idag

För en bekymmersfri och effektiv städupplevelse, anlita Vardagsfrid och njut av den sinnesfrid som kommer med ett rent och välskött kontor. Våra professionella städspecialister är dedikerade till att tillhandahålla tjänster av högsta kvalitet för att hålla ert kontor skinande rent.

För att få mer information och pris på lokalvård, klicka på knappen nedan och fyll i dina uppgifter så kontaktar vi er.

Bli kontaktad

Fler nyheter

Kalk- och fläckfria duschväggar

Städa badrum – följ vår checklista

Topp 7 sätt att städa bort katthår

Städa rummet - steg för steg

Hur tar man bort fläckar?

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1000

Antal första jobb i Sverige

3000000

Antal städade kvm per år