linkedin Kontorsstäd Stockholm med Vardagsfrid

Kontorsstäd Stockholm

städa kontor kontorsstädning

Hitta ditt kontorsstäd!

Att städa ett kontor kräver sina kunskaper. Och vi på Vardagsfrid vet hur en kontorsstädning som håller måttet ska utföras. Vardagsfrid är specialister på det vi gör, det vill säga, kontorsstädning i Stockholm. Alla våra städare är utbildade och följer vid varje städtillfälle en noggrant utformad checklista för kontorsstäd som tar hänsyn till era förutsättningar och ger ett strålande bra resultat varje gång. 

Hos Vardagsfrid ingår alla våra medarbetare självklart i kollektivavtal och erbjuds städutbildning som en del av anställningen, detta för att skapa så hög kvalitet som möjligt. Men även ge våra medarbetare en trygg anställning, med goda villkor. 

Vårt kundlöfte

hemstädning vardagsfrid mästarklass

Varje kontorslokal är unika i sin belastning, bemanning, storlek och typ av användande. Vardagsfrid har efter tidigare erfarenhet av kontorsstädning, mellan 100 till 5000 kvadratmeter, att vi kan säkerställa en kostnadseffektiv kontorsstädning hos er utifrån era specifika behov.

Vårt kundlöfte är en kontorsstädning av hög kvalitet och noggrannhet där inget moment faller ur ramen. Ni som kunder ska bli nöjda och jobbet ska bli gjort bra.

När ni väljer Vardagsfrid för kontorsstädning i Stockholm, får ni detta:

 • Auktoriserad Serviceentreprenör med kollektivavtal.
 • Svanenmärkt städtjänst.
 • Utbildad personal för kontorsstädning.
 • Arbetsledning på svenska.
 • Hygienteknisk städning som minskar sjukfrånvaro.

Få en ren arbetsmiljö

Att ha en god hygien på kontoret är en väldigt viktig del som Vardagsfrid lägger extra vikt på. Därför är veckostädning en bra lösning att fundera över. Genom en bra hygien på arbetsplatsen kan det bidra till en bättre arbetsmiljö. 

Förutom att det är viktigt för arbetsmiljön, är det även viktigt för hälsan hos en person som jobbar eller besöker ett kontor, man vill uppleva att det är rent och fräscht. 

Användningen av handsprit har ökat under åren av pandemins spår och att det står en handsprit i receptionen, vid toaletterna eller i köket är idag en självklarhet. När hygienen prioriteras på ett företag kan smittorisken av olika sjukdomar minska. Genom en fräsch arbetsmiljö med bra hygien ökar trivseln och trivs man på sin arbetsplats ökar ens prestationer och produktivitet hos de anställda.

Våra tjänster inom kontorsstädning:

 • Underhållsstädning 
 • Storstädning 
 • Fönsterputs 
 • Mattvätt 
 • Golvvård 

Kontorsstädning som ger arbetsro

Av Vardagsfrid kan ni alltid förvänta er en kontorsstädning av hög kvalitet och noggrannhet där inget moment faller mellan stolarna.

Vi städar på såväl stora som små arbetsplatser enligt skräddarsydda upplägg utifrån era önskemål. 

Vi har 10 års erfarenhet av kontorsstädning och lokalvård. Som specialister på kontorsstädning och lokalvård tar vi oss an allt och inget, stora som små ytor. I dagsläget har vi över 150 kompetenta medarbetare som du kan lita på när det kommer till ett väl utfört städjobb där vi inte lämnar något åt tillfälligheten. En bra arbetsmiljö är det väsentliga för att kunna trivas på en arbetsplats. Med välstädade rum och rena ytor tillför just det för att få arbetsro. Rum och ytor som är välstädad gör mycket för att uppleva intrycket och känslan som du vill ge. Gemensamma ytor såsom fikarum och konferensrum blir extra viktigt, inte minst för arbetsmiljön. Detsamma gäller även exempelvis trapphuset, som bidrar till det första intrycket av fastigheten för besökare som kommer till kontoret.

Förbättra din organisations prestationer med bekymmersfri kontorsstädning och lokalvård i Stockholm, via Vardagsfrid. 

Vad ingår när Vardagsfrid städar kontor?

Städning av bord

Kontorsstädning handlar inte bara om att städa och hålla rent, utan även hur man kan göra det så smart och effektivt som möjligt under tid. Det som ingår i kontorsstädning är tjänster som dammsugning, golvvård, dammtorkning, fönsterputs, trapp-vård och annat underhållsstöd. Vi har även tilläggstjänster som man kan boka utöver städningen av kontoret eller lokalen. Vardagsfrids personal bär namnbrickor och är utbildade för uppdraget. Personalen hos oss följer ARN, Allmänna Reklamationsnämndens riktlinjer, beslut och rekommendationer.

Med vår balanserade underhållsplan för kontorsstäd hjälper vi till med:

 • Underhållsstädning
 • Golvvård
 • Storstädningen
 • Entrémattor
 • Fönsterputs
 • Desinficering
 • Möbeltvätt av t.ex kontorsstolen
 • Bortforsling av återvinningskärl 
 • Tvätt av gardiner och textilier

Viktigt att tänka på

Städfirmor Stockholm

Att komma förberedd och veta vad man vill ha kan vara till sin fördel. Förbered dig inför att anlita en kontorsstädning genom att vara beredd med vad som önskas med kontorsstädningen. Tänk ut frågor om du skulle ha det. Förbered även kontoret för städningen, plocka undan saker som onödigt ligger framme och lägg det på sin rätta plats. Så att städaren får en bra miljö för arbetet och att det ska bli så effektivt som möjligt, detta underlättar för båda parter.

 • Hur stor är ytan som ska städas? 

Är det 200, 1000 eller 5000 kvadratmeter som ska städas? Det är viktigt innan du bokar städ att veta hur stor ytan är som ska städas. Eller om det är hela kontoret eller bara vissa delar som ska städas på. 

 • Vet du vad för typ av städning ni vill ha?

Räcker det med dammsug och fönsterputs eller vill ni ha en komplett städning där hela kontoret städas? Var noga med vilken typ av städning som behövs för att underlätta för alla inblandade. Det mest förekommande är att företag tar en städning som omfattar hela kontoret, då blir det även smidigare för städaren eller städarna att veta att hela kontoret ska städas så de slipper hoppa över vissa steg som städarna gör på andra ställen hos andra företag. Annars, säg till så löser det sig givetvis!

 • Vad känns viktigt för dig som kund när du väljer ett städbolag till kontorsstäd?

Är det bra pris som lockar, snabb städning, bra arbetsvillkor för de anställda på städbolaget… Listan kan göras lång. Genom att välja ett städbolag med bra värderingar som ligger lite högre i pris, men som å andra sidan har bättre arbetsvillkor för sina anställda, riskerar du inte heller att stödja något du inte står bakom. 

Kontorsstäd, företagsstäd eller lokalvård?

En annan sak som kan vara bra att tänka på är att städa kontor, lokalvård eller företagsstädning är i princip samma sak, det är endast olika benämningar på samma tjänster. Hjälp med att städa kontor används av företag i olika branscher och är inte främst inriktat på just ett kontors baserat företag, därav kallas det även företagsstäd eller lokalvård. Lokalvård är dock lite bredare och innefattar även offentliga lokaler och miljöer. 

Självklart vill städbolaget du anställer veta vad som ska städas och vad som förväntas utav dem. Så att det fungerar för alla, men framförallt att du som kund ska bli nöjd!

En schysst städfirma för kontorsstäd i Stockholm

Städbolag Västerås

Tyvärr finns det många städbolag som inte har kollektivavtal, vilket leder till mindre bra och osäkra anställningar där medarbetare jobbar till dåliga löner och till alldeles för många timmar. Att välja en städfirma med kollektivavtal gör att du med säkerhet vet, att din städare har schyssta arbetsvillkor. Vilket ska vara en självklarhet för alla tycker vi på Vardagsfrid.

Vardagsfrid har de senaste 10 åren städat hos många olika kunder och är den 9:e största städfirman i Sverige med ca 150 medarbetare i Stockholm, Uppsala, Västerås och Norrtälje. Kollektivavtal har vi haft sedan dag ett och vi är även auktoriserade serviceentreprenörer hos Almega. Alla våra anställda omfattas av kollektivavtal vilket gör oss till ett tryggt och pålitligt städbolag. Då inte bara för våra kunder, utan också för alla våra medarbetare på Vardagsfrid.

Fokus på Vardagsfrid

Vi anställer med fokus på hjärta och själ, snarare än erfarenhet och kompetens. Vi ser till att alla våra anställda blir utbildade från grunden och på det sättet öka kompetensen inom städbranschen och hur man utför ett bra städ hos en kund. Det gör också att vi kan säkerställa specialkompetens för kontorsstädning i Stockholm. Medarbetare som känner sig trygga och glada på jobbet levererar en jämnare och mer professionell kvalitet på städningen. Vilket är det vi alltid siktar mot.

Våra samtal börjar alltid på svenska. Vår arbetsledning pratar engelska och svenska. Men inom Vardagsfrid pratar vi cirka 37 olika språk från hela världen. Det tycker vi är häftigt och till en stor fördel. Trots alla olika språk och den kompetens som språk bär med sig. Är det svenskan som förenar oss och hjälper till att fastställa en god och säker arbetsmiljö där alla ska känna sig trygga och uppskattade. Svenskan hjälper oss att ha roligt och känna glädje tillsammans på jobbet – en god gemenskap, resulterar i ett bra arbete ute hos våra kunder.

Miljöfokus

städa miljövänligt

Inte bara schyssta villkor för alla medarbetare, utan miljö och hållbarhet genomsyrar vår verksamhet på Vardagsfrid. Ambitionen är högt satt: att vara klimatpositiva. Vi är miljöcertifierade och använder Svanenmärkta städmetoder för kontorsstädning i Stockholm, det tycker vi är en bra start till något bättre. För att kunna följa vår miljöpolicy står vi för all städutrustning som behövs för uppgiften att städa ett kontor. Det innebär att vi tar hänsyn till miljön i alla hänseenden, från valet av transport till det papper vi använder oss av i skrivaren. I största möjliga mån försöker vi använda oss av kollektivtrafiken för transporter i den utsträckning det finns möjlighet. Vårt utsläppsmål med våra bilar är att snittet ska ligga på miljöklass.

Att bibehålla ett miljöfokus är ett av våra viktigaste uppdrag. Ambitionen är att vara klimatpositiva, vilket vi strävar efter i varje städning vi gör hos våra kunder. Oavsett stort eller litet städ. Vill vi minska på de farliga utsläppen och genom att bli mer medvetna om hur vi använder våra produkter hos kund gör att vi går mot något lite bättre. Vi använder oss av miljöriktiga medel när vi städar och sköter all vår logistik med minimal klimatpåverkan.

Tilläggstjänster kontorsstäd

Bästa städfriman i Stockholm

Vill ni bara ha städning eller vill ni lägga till något extra utöver städningen? Det är vanligt att lägga till olika tjänster på sidan om städningen då det kommer i samma svep, samma bolag sköter allt. Genom att välja ett bolag som gör annat än bara städningen, underlättar det för dig som kund och du slipper ha ett avtal för städ, ett avtal för kaffe och ett annat avtal för frukten.

Saker som medarbetare på ett kontor kanske förväntar sig och som gör det lite extra trevligt kan vara påfyllning av frukt och dryck i köket, blommor eller underhåll/påfyllning av kaffemaskiner. Om det finns något extra tillägg du vill göra för dina medarbetare så kan det vara bra att kika nedan vad för tillägg du kan göra, utöver kontorsstädningen.

Tilläggstjänster kan skräddarsys för hur du och ditt företag vill ha det på ert kontor.

Tilläggstjänster Vardagsfrid erbjuder: 

 • Frukt 
 • Dryck 
 • Entrémattor 
 • Gardintvätt 
 • Blommor 
 • Borttransport av emballage/skräp
 • Vaktmästeritjänster

Vill du veta mer om kontorsstädning i Stockholm av Vardagsfrid, tveka inte på att höra av dig till oss så svarar vi på alla dina frågor och funderingar.

Låt Vardagsfrid vara din städfirma som sköter städjobbet åt dig och ert kontor. Kontakta oss genom att trycka på knappen nedan.

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp