linkedin Hemstädning Huddinge | Vardagsfrid

Hemstädning Huddinge

  • Övrigt
  • Read time: 3 minutes

Städningen är ett tidskrävande moment i vår vardag, därför finns vi som städfirma till för dig som känner att du inte riktigt får tiden att gå ihop eller för dig som önskar ett lite mindre komplicerat liv. Vi vill helt enkelt skapa lite frid för alla våra kunder i en stressig vardag.

Vardagsfrid ordnar er städning hemma

Vardagsfrid AB arbetar med fokus på slående resultat av hög kvalitet. Vi utför hemstädning med tydliga rutiner utförd av svensktalande personal som alla är anställda under kollektivavtal. Hos vår städfirma erbjuds du ett städabonnemang som underlättar i vardagen med en minimifrekvens på varje eller varannan vecka där 4 timmars hemstädning ingår. Abonnemanget täcker standardiserade städmoment av ditt hem. Boka provstädning med oss så kan vi enkelt göra en bedömning av vad ditt hem kräver och hur lång tid det kan tänkas ta. I och med att du fyller i intresseformuläret ger du oss all den information som vi behöver om dig och dina önskemål. Det går fort och det är inte bindande.

Det är viktigt att du känner dig trygg med oss och att varje slutresultat är till din belåtenhet. Därför lovar vi dig samma städare varje gång och en ansvarsförsäkring som täcker eventuella skador som orsakats av under vårt ansvar.

Trygg hemstädning för dig i Huddinge

Vår idé till att starta städfirma växte fram i vår egen och våra närståendes livssituation. Vi insåg att det var svårt att få allt att gå ihop alla gånger. Att hinna med karriären, familjelivet, egen tid, socialt umgänge och andra fritidsintressen i ett redan fullspäckat veckoschema är inte helt lätt. Med stöd från oss på Vardagsfrid AB vill vi hjälpa dig som vår kund att lösa det eviga livspusslet.

Som städfirma utgår vi från Sundbyberg, men erbjuder även hemstädning i Huddinge med omnejd.

För ytterligare information och rådgivning är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Vardagsfrid AB, din städfirma i Huddinge. Ring eller maila oss så berättar vi mer och besvarar eventuella frågor.

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp