linkedin Hemstädning Danderyd | Vardagsfrid

Hemstädning Danderyd

  • Övrigt
  • Read time: 2 minutes

Välkommen till Vardagsfrid AB, vi är stolta över att alla våra medarbetare har kollektivavtal och trygga anställningar. Det ger oss möjlighet att trimma personal och rutiner så att vi kan leverera högsta kvalitet till riktigt bra priser!

Trygg hemstädning i Danderyd

För hemstädning i Danderyd med hög kvalitet och trygghet, välj oss på Vardagsfrid. Vi är ett städföretag med säte i Sundbyberg som erbjuder hemstäd i Danderyd, Bromma, Sundbyberg och norra Stockholm. Vi är specialister på schemalagd hemstädning och vår policy är att alltid erbjuda god kvalitet, noggrannhet och nära kontakt mellan våra städare och kunder. Våra ledord är service, ansvar och kvalitet!

Vi på Vardagsfrid vet hur stressig vardagen kan vara. Vi vill därför hjälpa våra kunder att få ihop sitt livspussel och ta över den delen man vill lägga minst tid på, nämligen städningen. Vi skapar helt enkelt lite ro för våra aktiva kunder så att ni kan lägga er tid på roligare saker. Vi erbjuder trygg och säker hemstädning i Danderyd, ring oss redan i dag!

Vi erbjuder hemstäd för dig i Danderyd

För oss på Vardagsfrid är våra medarbetare det viktigaste vi har. Därför kan du alltid vara säker på att din städare är serviceinriktad, noggrann och pratar svenska. För oss är det också viktigt att alla medarbetare är anställda med kollektivavtal och har en bra lön. Vi är alltså ett bra val för dig som vill ha kvalificerad hemstädning i Danderyd.

Välkommen att kontakta oss redan idag för att boka in hemstäd i Danderyd. Vi lovar att du kommer bli nöjd, liksom hundratals kunder till oss redan är!

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp