linkedin Hemstädning Bromma | Vardagsfrid

Hemstädning Bromma

  • Övrigt
  • Read time: 2 minutes

Välkommen till Vardagsfrid AB, vi är stolta över att alla våra medarbetare har kollektivavtal och trygga anställningar. Det ger oss möjlighet att trimma personal och rutiner så att vi kan leverera högsta kvalitet till riktigt bra priser!

Vardagsfrid ordnar er städning hemma

Behöver du hjälp med din hemstädning i Bromma? Då är du på rätt plats. Vi på Vardagsfrid är ett hemstädningsalternativ som bygger på god kvalitet, noggrannhet och nära kontakt mellan våra hemstädare och våra kunder. Vi är specialister på schemalagd hemstädning i Bromma, Sundbyberg, Stockholm och Täby, och våra ledord är service, ansvar och kvalitet.

För dig som letar efter kvalificerat hemstäd i Bromma rekommenderar många av våra kunder oss. Vi är noga med din trygghet och har därför alltid samma städare hemma hos dig. All vår personal är också anställd med kollektivavtal med bra villkor, och du som kund kan vara trygg med att ditt hem alltid är försäkrat när vi är hos dig.

Vi är specialister på hemstädning i Bromma

Vi på Vardagsfrid vet precis hur stressig din vardag kan vara. Vi vill därför hjälpa dig lösa den delen av vardagen man vill lägga minst tid på, nämligen städningen. Vi vill helt enkelt skapa lite ro i den stressiga vardagen för våra aktiva kunder. Då vi enbart arbetar med hemstäd i Bromma så är vi specialister på just hemstädning, så tveka inte att kontakta oss redan idag.

Som kund till oss för hemstädning i Bromma erbjuder vi dig ett städabonnemang med veckostädning på bestämda dagar och tider. Vi utför alla städuppgifter du vill ha hjälp med på ett snabbt och effektivt sätt. Vi är alltså den enda du behöver kontakta för hemstäd i Bromma.

Välkommen!

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp