<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="linkedin" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=943036&amp;fmt=gif">

Sök på sidan

  • Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.

Ansvaret för klimatet, i dina händer

Ansvaret för klimatet, i dina händer

Blogg- trasig mobil mobildelar

 


“Unboxing video av nya Fairphone 3”

 

Vardagsfrid är Svanenmärkt för lokalvård, kontorsstädning och fönsterputs. Det är en del av hållbarhetsarbetet för städfirman där vi kontinuerlig ser över kempåverkan, plastminimering, logistikpåverkan osv. 

Nu ser vi över vårt telefonanvändande. Istället för vanliga smartphones, tittar vi på Fairphone med Androids operativsystem. Telefonen tillverkas av återvunna mineraler och plaster – typ gamla telefoner.

Men det smarta är, att man byggt den i enkla moduler som kan bytas ut eller uppgraderas. När en ny telefon lanseras är det någon komponent som är bättre. Med Fairphone kan du enkelt själv reparera, eller uppdragera din kamera, minne eller den modul som är viktig för dig.

På så sätt kommer städfirman Vardagsfrids kommunikationsutrustning hålla längre, kosta mindre och göra mindre påverkan på klimatet.

Men ensam är ingen stark – därför tipsar branschkollegor och andra om Fairphone som en naturlig del av miljöarbetet hos företag.

Vad gör ni på ert kontor för klimatet?

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1000

Antal första jobb i Sverige

3000000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp