linkedin Facility Management Företag Stockholm | Vardagsfrid

Facility Management Företag Stockholm

  • Övrigt
  • Read time: 3 minutes
Kontorsstädning

Vi på Vardagsfrid erbjuder facility management för företag i Stockholm där vi styr och samordnar all städning på ert företag. Vi kan skräddarsy ett upplägg som passar er sett till omfattning och frekvens, och som städföretag är vi specialister på återkommande kontorsstädning av hög kvalitet.

Vi arbetar med omtanke för alla kunders unika behov och miljö och har ett team på 75 personer. Det gör att vi har kapacitet för stora uppdrag.

Fördelarna med facility management för företag är många

Facility management för företag är en bekväm och effektiv lösning för att få all städning genomförd, från trapphuset in till köket och toaletterna. Vi har specialkompetens av städning på företag och arbetar alltid enligt checklista för att se till att städningen utförs med noggrannhet och kvalitet. Oavsett hur era behov ser ut tar vi fram en anpassad lösning enligt önskemål.

I vårt arbete fokuserar vi alltid på kvalitet och miljö, där vår miljömedvetenhet genomsyrar hela verksamheten – från papper i skrivaren till städmaterial ute på företagen. I enlighet med vår miljöpolicy tillhandahåller vi därför all utrustning och allt städmaterial som behövs i varje uppdrag.

Ett pålitligt val för facility management i Stockholm

Som städbolag är vi professionella och påtlitliga, och vi är Auktoriserad Serviceentreprenör av ALMEGA, som årligen granskar att de auktoriserade serviceentreprenader följer kollektivavtalet. Hos oss omfattas alla anställda av kollektivavtal, vilket är en självklarhet för oss.

Vi månar om vår personal i alla led eftersom vi vet att personal som trivs på sin arbetsplats har de bästa förutsättningarna att göra ett så bra jobb som möjligt. Det gör oss till ett bra val för facility management för företag.

Jobba hos oss på Vardagsfrid

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp