<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="linkedin" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=943036&amp;fmt=gif">

Sök på sidan

  • Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.
Betala städhjälpsfakturan med KIVRA

Betala städhjälpsfakturan med KIVRA

 
 

Vill du ha mer Vardagsfrid även i betalningsadministrationen samt slippa OCR-nummer? Under december lanserar vi KIVRA-faktura som alternativ till pappersfaktura. Med Kivra kan du betala dina hemstäds fakturor direkt i KIVRA-appen. Trygg hantering som går snabbt och smidigt. Få påminnelser och bättre kontroll över förfallodatum. På ett och samma ställe kan du samla alla dina viktiga fakturor.

Digitala fakturor

 

fut1-900x634 (1)-1

I Kivra får du digitala fakturor från de myndigheter och företag som du har en relation till och i december även Vardagsfrid. Med Kivras betaltjänst kan du enkelt betala dina städhjälps fakturor. För att komma igång behöver du lägga in ett bankkonto och ha Mobilt BankID. Välj mellan att betala nu eller till förfallodag. Om du redan har betalt en faktura för städhjälp på annat sätt kan du markera den som hanterad i Kivra. Alla fakturor och räkningar sparas i ditt arkiv.

Fyra anledningar att du ska byta från pappersfakturor till digitala fakturor 

Bestäm själv betaldatum: Du kan själv välja när du ska betala fakturan för städhjälp.  Betala direkt, på förfallodag eller ett valfritt datum.

Växla bankkonton: Du är direkt uppkopplad till din bank och kan därför växla mellan konton. Detta betyder att du kan betala från valfritt konto i din internetbank. 

Ingen fördröjning i betalningen: Dina betalningar skickas och utförs direkt eller nästkommande bankdag

Betalningsmottagare: Alla dina betalningsmottagare syns på kontoutdraget så du vet vilka du har betalat till.

Slipp fylla i OCR-nummer

 

Kivra 1

Med Kivra går det fort att betala en faktura för städhjälp. Du slipper fylla i OCR-nummer. Du ansluter bankkonto och klicka på “Betala”. Legitimera dig sedan med Mobilt BankID. Fakturan är hanterad och du slipper tänka mer på städhjälps fakturan.   

Samlat på samma ställe och notiser 

Få dina fakturor för städhjälp och alla dina andra räkningar samlade och sorterade i Kivra. Det ger dig en bra översikt över dina betalningar. Alla icke hanterade fakturor får du påminnelser om. När nya digitala fakturor kommer in får du notiser och kan gå in och betala dem direkt.  

Städhjälp utan pappersfaktura

kivra-lanserar-en-gratis-signeringstjainst-dair-avtal-mm.-signeras-med-mobilt-bankid-900x900 1

 

 

I december har du möjligheten att flytta fakturorna för städhjälp eller andra vardagsfrid fakturor från papper till digitalt. Med hjälp av Kivra går det enklare och snabbare att betala dina fakturor för städhjälp. Ge dig själv lite vardagsfrid i betalningsmetoden och byt från pappersfaktura till digital faktura med Kivra. 

Fler nyheter

Kalk- och fläckfria duschväggar

Städa badrum – följ vår checklista

Topp 7 sätt att städa bort katthår

Städa rummet - steg för steg

Hur tar man bort fläckar?

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1000

Antal första jobb i Sverige

3000000

Antal städade kvm per år