linkedin Städfirma – Om oss – Vi ger dig Vardagsfrid | Vardagsfrid

Städfirma

Om Vardagsfrid

Vardagsfrid är en städfirma i Stockholm, Uppsala och Västerås som ger dig sinnesfrid.

Scrolla ned

God kvalitet, noggrannhet och nära kontakt

En städfirma med specialister

Städfirman Vardagsfrid AB är städspecialister och etablerat som ett av Sveriges 20 största bolag inom RUT-tjänster. De snabbt växande avdelningarna för kontorsstädning och hemstädning har gjort Vardagsfrid till ett av Sveriges snabbast växande företag samt belönats med utmärkelser som DI Gasell-bolag 2016, 2017 och 2018. 2019 Utnämndes städfirman Vardagsfrid till Mästargasellbolag av DI. Tidigare har bolaget vunnit utmärkelser som Årets Företagare 2015.

Teamets ca 150 medarbetare bemästrar större uppdrag med tillhörande logistik samtidigt som vi har kvar omtanken för varje kunds unika behov och miljö i Stockholm, Uppsala och Västerås. Med bakgrund från IT, webb, konsulting och städ beter vi oss inte som ett vanlig städfirma. Processer och rutiner från moderna branscher med hög konkurrens är en självklarhet för oss. Med långsiktighet i våra kund- och medarbetarrelationer grundar vi för en god kvalitet som vi kan var stolta över. Miljömedvetenheten att nå klimatpositiva tjänster är vårt mål, där vi löpande minskar, byter och tar bort kemikalier för att åstadkomma bekymmersfrihet för både kund och planet.

Affärsidé

Vardagsfrid är en städfirma som levererar bekymmersfrihet samt frigör tid för engagerade medmänniskor och högpresterande organisationer. Detta görs genom inkluderande arbetsintegration och samhällsnytta där kund, organisation och medarbetare tillsammans skapar en arbetsplats där kulturella och språkliga barriärer övervinns.

Städfirmans målsättning

Vision & värdegrund

Vardagsfrids vision är att vara Sveriges ledande partner för hem- och företagsstädning.

Vardagsfrid skapar bekymmersfrihet i hem- och kontorsmiljö genom att öka produktiviteten för de som verkar i kundens miljö. Vi är en värderingsstyrd organisation som driver varje del efter orden:

  • Respekt
  • Ansvar
  • Kvalitet

Din städare – Vår medarbetare

Våra medarbetare är serviceinriktade, noggranna och vi arbetsleder på svenska. Kollektivavtal för all personal är en självklarhet för oss. Trivs man på jobbet så blir man bra på yrket man valt och kunderna uppskattar kvalitén vi håller. Vår branschkompetens ger oss en rådgivande position där vi hjälper kunderna till effektivt underhåll av städytorna. Städfirman Vardagsfrid erbjuder hem- och företagsstädning i Stockholm, Uppsala & Västerås.

Integration genom städfirman

Vi som team vill skapa sysselsättning för 1500 medarbetare, där de flesta kommer till sitt första svenska arbete och har sitt ursprung från tredje land. För oss är medarbetarens hjärta och själ för service viktigare än läpparnas förmåga att förmedla sitt värde på svenska. Vi utbildar i lokalvård men även i integrationsdrivande frågor såsom svensk tidspassning. Vi prioriterar sökanden som snabbt lärt sig svenska och förstår kundservice.

Genom att vara den första svenska städfirman att ställa krav på svensk tidspassning, jämställdhetstänk, kundservice osv. blir medarbetaren snabbt en värdefull del av företaget. Vår ambition är att alla som berörs av vårt bolag ska få en gåva i form av svensk erfarenhet, referens från arbetsgivare och trygghet att ta nästa steg i livet för att nå sina personliga mål inom eller utanför bolaget. Att växa som människa är bra för den anställde, bolaget och Sverige.

Så går det till

Städhjälp i Stockholm, Uppsala & Norrtälje städfirma

Hör av dig

Första steget är att du tar kontakt med oss med dina behov.

Städhjälp i Stockholm, Uppsala & Norrtälje städfirma stockholm

Vi återkopplar

Vi återkopplar till dig så snart som möjligt och säkerställer en analys.

Städhjälp i Stockholm, Uppsala & Norrtälje städfirma stockholm

Få prisuppskattning

Vi ger dig ett pris för hemstäd, kontorstäd eller övrig lokalvård.

Städhjälp i Stockholm, Uppsala & Norrtälje städfirma stockholm

Välkommen!

Grattis till valet av ett schjysst städföretag!

Vanliga frågor

Hur betalar jag för städningen?

Du kommer löpande att få fakturor från Vardagsfrid med alla uppgifter om betalning, dvs bankgironummer, sista betalningsdag etc. Betalning sker i efterskott, dvs månaden efter.

Hur bokar jag en uppstartsstädning?

Det gör du under formuläret Boka uppstartsstädning. Där fyller du i en intresseanmälan och sedan kommer vi kontakta dig för att boka in datum. Du binder inte upp dig på något vidare abonnemang genom att fylla i intresseanmälan.

Är er personal anställd?

Ja, alla våra medarbetare är anställda hos Vardagsfrid AB. Vi arbetar inte med inhyrd personal.

Är er personal försäkrad?

Ja, vi har försäkring för våra medarbetare under tiden de arbetar.

Gör ni några kontroller av personal innan ni anställer?

Innan vi anställer nya medarbetare gör vi utdrag från Polisens belastningsregister. Vi har också andra rutiner vid anställning för att upplägget till dig som kund ska bli tryggt, t ex att ta referenser och låta medarbetarna skriva under sekretessavtal.

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp