<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="linkedin" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=943036&amp;fmt=gif">

Sök på sidan

  • Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.
Bästa städfirman i Uppsala

Rekommenderad städfirma i Uppsala

 
Vardagsfrid är ett väletablerat städföretag i Uppsala.
Vi har över 10 års erfarenhet i branschen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser.
Vi utför professionell städning inom hemstädning och lokalvård för våra kunder i Uppsala med omnejd.
Som en del av vår engagemang för kvalitet och ansvar erbjuder vi kollektivavtal, vilket säkerställer goda arbetsvillkor och en rättvis arbetsmiljö för vårt team.
Dessutom har vi svensktalande arbetsledning som garanterar smidig kommunikation och förståelse för våra kunders önskemål och behov. 
Vi erbjuder flexibla veckostädningar varje vecka, varannan vecka eller var fjärde vecka för att passa just dina behov och önskemål.
För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för det som är viktigt i livet.
t dina behov och önskemål

Vår städfirma i Uppsala erbjuder städtjänster för både hem och företag

Våra tjänster inom hemstädning inkluderar:
 
  1. Veckostädning: Vardagsfrid erbjuder veckostädning för att ge dig en bekymmersfri vardag hemma. Luta dig tillbaka och njut av ditt hem medan vi tar hand om städningen åt dig. Vi erbjuder flexibla veckostädningar varje vecka, varannan vecka eller var fjärde vecka för att passa just dina behov och önskemål. 
  2. Storstädning: Få ditt hem i perfekt skick med vår omfattande storstädning. Med en storstädning skapar du du en utmärkt grund för din fortsatta veckostädning. Vi städar ytorna man sällan ser, exempel är ovanpå skåp, ungen, golvbrunnsil, luftventiler och avkalkning av samtliga badrumsväggar. 
  3. Fönsterputs: Låt ditt hem stråla med vår professionella fönsterputsning. Våra skickliga fönsterputsare ger dina fönster den glans de förtjänar och släpper in maximalt ljus i ditt hem. 
Flyttstädning: Med Vardagsfrid får du en smidig och noggrann flyttstädning som säkerställer att varje hörn och yta i ditt gamla hem är i perfekt skick när du lämnar det.



Vad kostar hemstädning?


Vad kostar veckostädning per månad? 
Priserna är ungefärliga och räknas på att varje städtillfälle tar 4 timmar.
Tiden beror sedan på hur många kvadratmeter som ska städas.
Dessa prisexempel på veckostädning är räknade efter en boyta på 90-120 kvm. 
 
  • Städning varje vecka: ca 4800:-
  • Städning varannan vecka: ca 2400:- 
  • Städning var fjärde vecka: ca 1300:-


Fördelar att vara kund hos Vardagsfrid

paper-svgrepo-com Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

simple-like-hand-svgrepo-comPålitlig tjänst 

Vi har över 10 års erfarenhet i branschen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

environment-leaf-nature-plant-sprout-svgrepo-com Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälsa då de är helt kemikaliefria.

clock-svgrepo-com Timbank

Behöver ni avboka ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inta boka storstädning innan jul med hopsparade timmar?

 

 

 

 

Hitta den bästa städfirman i Uppsala 

När det gäller att balansera alla uppgifter i vardagen kan det vara utmanande att få tillräckligt med tid. Det är vanligt och fullt acceptabelt att ta hjälp för att klara av allt som behöver göras. Ett smidigt sätt att frigöra tid för andra sysslor är att anlita en professionell städfirma för veckostädning.
 
Men hur hittar man den mest passande städfirman i Uppsala? Genom att tydligt definiera dina önskemål och behov från en städfirma blir det lättare att jämföra olika alternativ och välja den bästa för just dig. Här är några tips som kan vara värdefulla när du söker efter en pålitlig städfirma.
 
 
 

Blogg- klocka

Tidshållning

Det finns flera aspekter att ta hänsyn till när man väljer en städfirma för hemstädning. Om det är viktigt att städningen ska utföras vid specifika tider och dagar kan det kräva att man prioriterar vissa önskemål, såsom tilläggstjänster, kvalitet, språkkunskaper mm hos städaren.

Beroende på storleken på städföretaget kan punktligheten variera. Att välja en mindre städfirma för hemstädning kan göra det svårare för dem att garantera tidshållning, särskilt om städaren behöver resa långa sträckor mellan olika hem i Uppsala. Resan kan skapa utmaningar om städaren behöver ta sig över längre avstånd eller är beroende av lokaltrafik, vilket kan leda till förseningar.

Med en större städfirma är det vanligt att städarna har specifika geografiska områden i Uppsala att ansvara för. Detta gör det enklare för företaget och städarna att anpassa sig efter dina önskemål och hålla fast vid de avtalade tiderna.

 

basta-stadfriman-i-uppsala.-pris-scaled-e1618910129645-900x444 (1)

Pris, schyssta löner & kollektivavtal

För att säkerställa att du väljer en städfirma som behandlar sina anställda städare rättvist, är det viktigt att granska deras användning av kollektivavtal. Detta säkerställer de bästa förhållandena för städarna. Även om priset kan öka något kan det vara värt det på lång sikt. Om du planerar att använda samma städfirma under lång tid kan du önska att ha en konsekvent städare för veckostädningen. Om personalen behandlas väl, får rimlig lön och har goda arbetsvillkor behöver du inte oroa dig för hög personalomsättning hos städfirman.

Det är möjligt att vissa städföretag har högre priser men saknar kollektivavtal. Detta kan innebära att städaren inte kompenseras för restiden mellan olika hem och endast får betalt när själva städningen påbörjas. Därför är det av yttersta vikt att välja en städfirma som arbetar med kollektivavtal.

Vid anlitande av en städfirma för städning kan du dra nytta av rut-avdraget för tjänsten. Från och med den 1 januari 2021 höjdes taket för rut-avdraget till 75 000 kronor, vilket minskade gapet mellan städfirmor med och utan kollektivavtal. Detta ledde till att kunder nära taket tenderade att välja billigare städfirmor utan kollektivavtal. I städbranschen utgör lönekostnader omkring 80% av omsättningen. Om du väljer en billigare städfirma utan kollektivavtal kan det vara städaren som i slutändan får betala priset genom lägre lön, obetald restid, försämrade sjukvillkor samt att arbetsgivaren kanske tar genvägar för att pressa ned tjänstens pris.

 

 

effektiv-stadning.-effektiv-veckostadning-900x675 (1)

Veckostädning & tilläggstjänster

Innan du väljer den bästa städfirman i Uppsala är det fördelaktigt att klargöra hur ofta du vill ha städningen utförd. Vill du ha veckostädning varje vecka eller föredrar du varannan vecka eller kanske en gång i månaden? Ofta erbjuder städfirmor tilläggstjänster som fönsterputsning, som vanligtvis utförs 2-3 gånger per år. En städfirma med specialistutbildad personal, exempelvis inom fönsterputsning, kan vara smidigt om du önskar kombinera hemstädning med andra tjänster.

Det är också värt att undersöka vilka andra tjänster som erbjuds av städfirman. Om du är nöjd med deras veckostädning och i framtiden behöver flyttstädning kan det vara en fördel om städfirman också erbjuder den tjänsten. Att veta att du kan lita på dem för en högkvalitativ flyttstädning kan vara avgörande för att undvika problem med hyresvärdar eller nya husägare.

 

Utförande av städning

När du letar efter den bästa städfirman i Uppsala kan det vara avgörande att klargöra om du förväntas tillhandahålla städprodukter eller om det ingår i deras tjänst. Det är också viktigt att undersöka vilka produkter städfirman använder och om de är miljövänligt certifierade, som till exempel Svanenmärkning.

En annan aspekt att beakta är städfirmans rutiner för själva städprocessen. Använder städarna checklista för att säkerställa att alla områden som behöver städas verkligen blir rengjorda? Det är viktigt att förstå vilka specifika rutiner och metoder städfirman tillämpar.

 

basta-stadfriman-i-uppsala.sakerhet--900x558 (1)

Säkerhet

När det handlar om säkerhet hos en städfirma är det viktigt att undersöka hur de hanterar nycklar. Att utbilda personalen i säker nyckelhantering och etablera pålitliga rutiner är en tidskrävande process för städföretaget. Även om detta kan leda till något högre kostnader är det viktigt att överväga att en firma utan stark nyckelhantering löper risken att nycklar försvinner lättare. Genom att granska deras hantering av nycklar kan du undvika oro kring framtida försvunna nycklar.

För ett företag med högre omsättning är det avgörande att ha på plats väldefinierade rutiner och checklistor. Utöver dessa är ett effektivt affärssystem och tydlig schemaläggning nödvändigt för att leverera bästa möjliga tjänst. Att utföra en bakgrundskontroll på företaget genom sidor som allabolag.se ger insikt i omsättning och andra aspekter som kan vara relevanta för att förstå företagets storlek och struktur.

Att välja en licensierad och försäkrad städfirma är att föredra framför en som saknar dessa aspekter. Även om de anställda städarna förmodligen är välutbildade och professionella, är de också människor och olyckor kan inträffa. Att säkerställa att företaget har en ansvarsförsäkring ger trygghet om något oförutsett skulle inträffa under städningen i ditt hem. Detta ger inte bara en lösning om en olycka sker utan visar också att företaget tar ansvar för eventuella händelser.

 

basta-stadfriman-i-uppsala.-kommunikation-900x600 (1)

Kommunikation och bemötande

Innan du anlitar en städfirma kolla hur kommunikation med städfirman ser ut. svarar dem på mail eller telefonsamtal inom en rimlig tid. Hur flexibla är dem med ombokning av tid, eventuella reklamationer och annat. Du kan även förbereda frågor till städfirman innan du bestämmer dig. Frågor som Hur det ser på sena schemaändringar eller inställd städning. har det avbokningsavgift ifall du skulle behöva avboka städningen någon vecka om du kör på veckostädning. Vilken typ av svar får du när du ställer krav på firman har dem ett bra bemötande när du kommer med krav eller saker du upplever ha blivit knasiga. 

Det flesta människorna känner sig trygga om det får lära känna den som kommer att städa hemmet. Ett företag som är mån om att försöka lösa att det nästintill alltid är samma städare som kommer och städar ditt hem kan vara den bästa städfirman för dig om det är viktigt med samma städare varje gång. En städfirma som tar hand om sina anställda och inte har hög rullians på sin personal är kanske den bästa städfirman för dig för att inte få ny personal hela tiden. Ett företag med hög personalomsättning kommer ha svårare att garantera att det kommer vara samma städare varje gång.  

 

Storlek på bolaget

Storleken på en städfirma kan, som nämnt tidigare, ha en betydande inverkan på kvaliteten av hemstädningen. Det påverkar inte bara hur väl deras schemaläggning fungerar utan även antyder att ett företag som växer i en hälsosam takt förmodligen har nöjda kunder. Dessa kunder rekommenderar ofta företaget till sina nära och kära, vilket resulterar i ökad efterfrågan på deras tjänster. Genom att exempelvis granska Vardagsfrid på allabolag.se ser man en betydande ökning från 2018 till 2020. Det indikerar att Vardagsfrid har tillfredsställt sina kunder med hemstädningen och kan därför vara ett attraktivt alternativ att överväga när du letar efter den bästa städfirman för dig.

recommended_5_years (1)-1 (1) (1)-2-1

Rekommendationer

Det är viktigt att söka rekommendationer innan du väljer en städfirma. Fråga grannar, vänner eller sök på internet för att hitta personer som kan ge ärliga omdömen om sina erfarenheter med städfirman. De bästa rekommendationerna kommer från kunder som faktiskt använder tjänsten och kan ge en rättvis bedömning av företaget och dess styrkor. Att leta efter recensioner online ger värdefull insikt om städfirmans tjänster och dess prestationer enligt tidigare kunder. Att anlita ett företag med gott rykte är fördelaktigt då det visar att de tar ansvar vid eventuella problem under städningen och är angelägna om att upprätthålla sitt goda rykte.

 

 

basta-stadfriman-i-uppsala.bestam-dig-900x532 (1)

Innan du bestämmer dig

Innan du väljer vilken städfirma som passar bäst för dig, är det klokt att börja med att skapa en lista över dina behov och önskemål. Definiera när du vill att städningen ska ske och hur frekvent den bör vara. Identifiera vilka specifika områden som är viktiga för dig att städfirman fokuserar på, och om det finns några andra särskilda önskemål du har. Detta ger dig en tydlig referenspunkt när du jämför olika städföretag för att hitta den som passar dig bäst. Att begära offerter från flera företag för att jämföra priser kan vara en smart strategi när du har valt några olika alternativ.

När du har hittat en potentiell städfirma som verkar passa dina behov, överväg att begära en provstädning om möjligt. Det ger dig en första inblick i hur deras städservice fungerar. Om användning av miljövänliga produkter är viktigt för dig, se till att diskutera detta med städfirman och fråga om deras användning av sådana produkter.

Genom att noga undersöka olika städföretag kommer du till slut hitta en städfirma som är rätt för dig. Ett välskött rent hem är en viktig del av vardagen för att säkerställa en hälsosam miljö där bekymmer som damm och allergener minimeras för dig, din familj och andra i hushållet. När du söker online kommer du att hitta värdefull information om städfirmorna, vilket underlättar ditt val av den bästa firman.

När det gäller att skriva avtal med den valda städfirman är det viktigt att säkerställa att alla tjänster som företaget erbjuder är tydligt specificerade i avtalet för att undvika missförstånd eller förvirringar.

Genom att hålla dessa aspekter i åtanke när du väljer den bästa städfirman för dig, kan du säkerställa att du får rätt städservice för din budget. Att definiera dina prioriteringar och granska dessa punkter i företagen ger en djupare förståelse för hur de arbetar och gör det möjligt för dig att välja den bästa städfirman i Uppsala som passar just dina behov. Förhoppningsvis har du nu fått med dig viktiga punkter att överväga under din letning efter en städfirma.

Fler nyheter

Kalk- och fläckfria duschväggar

Städa badrum – följ vår checklista

Topp 7 sätt att städa bort katthår

Städa rummet - steg för steg

Hur tar man bort fläckar?

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1000

Antal första jobb i Sverige

3000000

Antal städade kvm per år