<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="linkedin" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=943036&amp;fmt=gif">

Sök på sidan

  • Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.

Älta Fotboll & Vardagsfrid

Älta Fotboll & Vardagsfrid

Vardagsfrid stödjer ÄLTA FOTBOLL:s juniorverksamhet med 1000kr per ny kund. 

Vardagsfrid skänker 1000kr till Älta Fotboll juniorverksamhet för varje ny hemstädningsabonnemang som uppger “ÄLTAFOTBOLL” som kampanjkod i formuläret nedan (meddelanderutan).

Varför väljer Vardagsfrid att stödja Älta fotboll?
Vardagsfrids syfte är inte enbart att erbjuda hemstädning utan också att skapa goda förutsättningar för människor med olika bakgrunder samt nyanlända i Sverige att introduceras i det svenska samhället. Utanför arbetslivet spelar idrottsföreningars aktivitet och engagemang en otroligt viktig funktion för hållbar integration och välmående. Därför är vårt initiativ att stödja Älta fotboll naturligt och igenkännande, vilket är anledningen till att vi startat denna kampanj.

Sprid kampanjen och var med och bidra till Älta fotboll juniorverksamhet som ger barn och unga fantastiska möjligheter att utvecklas och ha kul, samtidigt som det ger hållbar hemstädning med kollektivavtalade villkor.

Älta Fotboll & Vardagsfrid

 

Om Vardagsfrid
Vardagsfrid erbjuder städning med kollektivavtal, till privatpersoner och företag.

Bolagets prisvinnande kvalitet visas i realtid på reco.se/vardagsfrid (4.1 / 5.0). Bolaget arbetsleder på svenska och schemalägger en ordinarie städare som lär känna ditt hem.

Bolagets klimatvänliga hemstädning bygger på transport i lokaltrafiken, svanenmärkta produkter och tjänsten lokalvård & fönsterputs är Svanenmärkt.

Prisvinnande Vardagsfrid vann utmärkelsen Årets Företagare och har tre år i rad blivit utsett till ett av Sveriges snabbast växande Gasellföretag (2016, 2017 & 2018) och Mästargasell 2019.

Prova oss för att förstå varför vi är ett av Sveriges snabbast växande bolag.

Kampanjen pågår till 31:a oktober 2020. Uppge kampanjkoden ”Ältafotboll” när du kontaktar Vardagsfrid. Gäller enbart våra abonnemangstjänster och nya kunder.

Kontakta oss så pratar vi om städning hos dig!

 

 

 

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1000

Antal första jobb i Sverige

3000000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp