linkedin 10 anledningar till kollektivavtal med Vardagsfrid

Topp 10 anledningar för hemstäd med kollektivavtal!

Kollektivavtal är en viktig del för att skapa trygghet på arbetsplatser. Vardagsfrid erbjuder alla sina medarbetare kollektivavtal och på så sätt bidrar vi till ett bättre arbetsklimat i Sverige. Var med oss och skapa trygghet när du anlitar ett serviceföretag när du behöver hemstäd. Här kommer topp 10 anledningar till att ditt hemstäd ska ha kollektivavtal:

Checkbox
  1. Kollektivavtal ger färre konflikter och skapar stabilitet på arbetsmarknaden.
  2. Som anställd med kollektivavtal har man rätt att påverka sin lön, utifrån prestationen i arbetet man utför.
  3. Till viss del får vara med och bestämma hur det ska vara på arbetsplatsen.
  4. Garanti för rimlig lön och villkor.
  5. Företag som erbjuder kollektivavtal bedöms som ett mer seriöst bolag där man tänker på sina medarbetare och arbetskulturen. 
  6. Med kollektivavtal vet man som kund att de anställda har rätt till semester, uppsägningstid och övertidsersättning.
  7. Som företag med kollektivavtal har man ett regelverk att luta sig tillbaka på, det gör att det skapas tydlighet – för både arbetsgivare och den anställda.
  8. Trygghet som gör att både företaget med sina anställda kan sova gott om natten, även kunderna.
  9. Rätt till förhandling.
  10. Tidseffektivt.

Allt fler kunder som vill ha hemstäd kräver idag att de anställda städarna ska ha rätt till kollektivavtal och få en trygg anställning. 

Tryggheten på en arbetsplats är något som ska värderas högt och som ska vara en självklarhet för ett välmående bolag, alla medarbetare ska gå till jobbet med glädje och inte med en oro för att något oväntat kan hända på arbetsplatsen.

Städbolag med kollektivavtal har oftast ett högre pris på tjänster till sina kunder just för att de anställda ska få det så bra som möjligt. Genom en trygg arbetsplats levereras det bättre resultat hemma hos dig med våra städtjänster på Vardagsfrid, med kollektivavtal.

Anlitar du ett städbolag som har kollektivavtal kan du med gott samvete glädjas över ditt hemstäd när du vet att städbolaget värnar om sina anställda och ger de betalt för hela arbetsdagen. 

Allt du behöver veta om hemstädning och kollektivavtal

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp