<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="linkedin" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=943036&amp;fmt=gif">

Sök på sidan

  • Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.

Trappstädning för företag

Intresserad av trappstädning i Stockholm, Uppsala, Västerås eller Norrtälje? Trappstädning från Vardagsfrid erbjuds återkommande och kundunikt enligt offert. Tjänsten offereras till fastighetsägare, större kontor och bostadsrättsföreningar. Kan kombineras med golvvård och fönsterputs.

Varför trappstädning?

Vardagsfrid erbjuder återkommande trappstädning som en del av vårt företagsstäd. Trapphus och entreer är ett vanligt inslag i fastigheter, kontor och bostadsrättsföreningar. Ingen gillar ett smutsigt och ostädat trapphus. Med en städpartner som sköter er trappstädning får ni en inomhusmiljö som är trivsam att vara i och skapar ett gott intryck.

Våra städare har lång erfarenhet av trappstädning och är alla anställda enligt kollektivavtal. Vi utgår alltid utifrån överenskommelsen vi gör med er samt vår beprövade städrutin för trappstädning.

Miljövänlig trappstädning

Vi har avsikten att vara ett miljövänligt städbolag. Därför är vår trappstädning Svanenmärkt. Vi använder bland annat minimala men korrekta mängder av kemiska medel vid städningen. För att minska våra utsläpp tar vi, om det är möjligt, kollektivtrafiken till våra städuppdrag. Om vi åker bil gör vi det i ett miljöklassat fordon.

Vanliga frågor om trappstädning

Hur betalar jag för trappstädningen?

Du kommer löpande att få fakturor från Vardagsfrid med alla uppgifter om betalning, dvs bankgironummer, sista betalningsdag etc. Betalning sker i efterskott, dvs månaden efter.

Hur bokar jag en uppstartsstädning?

Det gör du under formuläret Boka uppstartsstädning. Där fyller du i en intresseanmälan och sedan kommer vi kontakta dig för att boka in datum. Du binder inte upp dig på något vidare abonnemang genom att fylla i intresseanmälan.

Är er personal anställd?

Ja, alla våra medarbetare är anställda hos Vardagsfrid AB. Vi arbetar inte med inhyrd personal.

Är er personal försäkrad?

Ja, vi har försäkring för våra medarbetare under tiden de arbetar.

Gör ni några kontroller av personal innan ni anställer?

Innan vi anställer nya medarbetare gör vi utdrag från Polisens belastningsregister. Vi har också andra rutiner vid anställning för att upplägget till dig som kund ska bli tryggt, t ex att ta referenser och låta medarbetarna skriva under sekretessavtal.

Bli kontaktad

Prislista (efter RUT-avdrag)

Pris

Fönster, (två eller fyrsidigt). Minimidebitering 10 fönster

från 60 kr

Fönster (6-sidigt) Minimidebitering 10 fönster

från 80 kr

Spröjs

från 8 kr/spröjs

Fler än 20 fönster, inglasad balkong eller takfönster.

Kontakta för offert

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1000

Antal första jobb i Sverige

3000000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp