Städfirma Östra Hamnen, Västerås

Varför välja oss som städfirma i Östra hamnen?

Vill ni ha städhjälp från en pålitlig städfirma i Västerås Östra hamnen? Vardagsfrid har lång erfarenhet av städning med fokus på miljön och schysta villkor. 

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälsa då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branschen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inte boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

Vi utför din städning i Östra hamnen

Vår erfarna städpersonal i Östra hamnen är dedikerad till att skapa en ren och fräsch miljö för dig. Med noggrannhet och omsorg tar vi hand om ditt hem eller kontor så att du kan njuta av vardagsfriden utan att oroa dig för städningen. Vi erbjuder skräddarsydda städlösningar som passar dina behov och tidsscheman. Låt oss ta hand om städningen medan du fokuserar på det som är viktigt för dig. Kontakta oss idag för en professionell städtjänst som ger dig tid till vardagsfrid.

Bli kontaktad

stadfirma-stadtjanster-hemstadning-stadspecialister (1)

Tjänster i Östra hamnen

Östra Hamnen i Västerås är en modern och pulserande stadsdel som balanserar mellan stadsliv och vacker natur. Med sitt läge vid Mälaren är detta område känt för sin spektakulära sjöutsikt och pittoreska båtliv. Här är stadsdelen full av energi och möjligheter. Östra Hamnen bjuder på en mängd restauranger, butiker och kulturella evenemang som skapar en livlig atmosfär. Samtidigt har området gröna parker och strandpromenader där du kan koppla av och njuta av den friska luften. Det är en plats där stadens bekvämligheter går hand i hand med närheten till vattnet och naturen.

För dig som bor i Östra hamnen, erbjuder vi många olika lösningar för att skapa ett skinande rent hem.

matsalsbord-avtorkning-hemstad-stadspecialist

Företagslösningar i Östra hamnen

Vi förstår att varje företag är unikt, och vårt dedikerade team är redo att anpassa våra tjänster efter dina specifika behov. Sätt en ny standard för effektivitet, renhet och produktivitet i din arbetsmiljö med våra specialanpassade företagslösningar.

stadfirma-storstadning-stadspecialist-rengora-micro

Hur blir jag kund?

form-svgrepo-com (1)

1. Fyll i formulär

Fyll i formuläret och låt oss erbjuda dig en professionell städtjänst. Ge ditt hem den omsorg det förtjänar genom att fylla i formuläret nedan.
headset-mic-1-svgrepo-com (1)

2. Matchning

Vi kommer att återkomma till dig så snart vi har mottagit det ifyllda formuläret för att skapa en individuell och skräddarsydd städbeskrivning baserad på dina behov.
paper-svgrepo-com

3. Avtal

Vi skickar avtalet till dig med enkel e-signering.
home-svgrepo-com

4. Rent hemma

Äntligen är det dags för dig att njuta av ditt rena och fräscha hem! Var det något som saknades i din städning inga problem! hör av dig till oss så kollar vi på en lösning.

Bli kontaktad

Stadfirma-hemstadning-stadspecialist

Hemstädning i Östra Hamnen

Behöver ni hemstädning i Östra hamnen? Då har ni kommit rätt. Vardagsfrids medarbetare vet hur stressig vardagen kan vara. Därför hjälper vi våra aktiva kunder att få ihop sitt livspussel och ta över det man vill lägga minst tid på, städningen. Du får helt enkelt lite vardagsfrid och kan lägga fokus det som är viktigt i livet. Vi fokuserar på miljövänlig och trygg hemstädning i Östra hamnen, Västerås. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa er.

Läs mer om hemstädning
lokalvard-foretagstjanster-putsa-trappracke-stadspecialist

Lokalvård Östra Hamnen

Behöver ni lokalvård i Östra hamnen, Västerås? Vardagsfrid är specialister på miljövänlig städning med fokus på resultat och trygghet. Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid städuppdrag och följer väletablerade checklistor och rutiner för ett skinande resultat, varje gång. Kontakta oss idag för mer information om vad vi kan göra för er. 

Läs mer om lokalvård

95%

Kundnöjdhet

150

Medarbetare

1 000

Antal första jobb i Sverige

3 000 000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

di-gasell-mastargasell-logo
recommended_5_years (1)-1 (1) (1)-1
recommended-2023-1-1
recommended-2022-1
reco-2021-hemstadning (kopia)
reco-2020-hemstadning (1)-1
reco-2019-hemstadning-1
almega-asf-logo-auktoriserad-serviceentreprenor
kommunal