Städfirma Östra hamnen!

Städfirma i Östra hamnen, Västerås.  Letar ni efter en städfirma i Östra hamnen, Västerås? Anlita Vardagsfrid för ett bekymmersfritt liv.

Städfirma Östra Hamnen, Västerås

Varför välja oss som städfirma i Östra hamnen?

Vill ni ha städhjälp från en pålitlig städfirma i Östra hamnen, Västerås. Vardagsfrid har lång erfarenhet av städning med fokus på miljön och schysta villkor. 

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälda då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branshen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inta boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

2 (9)

Hemstädning i Östra Hamnen

Behöver ni hemstädning i Östra hamnen, då har ni kommit rätt. Vardagsfrids medarbetare vet hur stressig vardagen kan vara. Därför hjälper vi våra aktiva kunder att få ihop sitt livspussel och ta över det man vill lägga minst tid på, städningen. Du får helt enkelt lite vardagsfrid och kan lägga fokus det som är viktigt i livet. Vi fokuserar på miljövänlig och resultatsdriven hemstädning i Östra hamnen, Västerås. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa er.

Läs mer om hemstädning
1 (9)

Lokalvård Östra Hamnen

Behöver ni lokalvård i Östra hamnen, Västerås. Vardagsfrid är specialister på miljövänlig städning med fokus på resultat och trygghet. Vi anvädner enbart Svanenmärkta produkter vid städuppdrag och följer väletablerade checklistor och rutiner för ett skinande resultat, varje gång. Kontakta oss idag för mer information om vad vi kan göra för er. 

Läs mer om lokalvård