Städfirma Hamre

Varför välja oss som städfirma i Hamre?

Letar ni efter en pålitlig och effektiv städfirma i Västerås Hamre? Vardagsfrid är en prisvinnande städfirma med lång erfarenhet i Hamre. Kontakta oss idag.

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälsa då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branschen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inte boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

Vardagsfrid städar i Hamre

Vår erfarna städpersonal i Hamre är dedikerad till att skapa en ren och fräsch miljö för dig. Med noggrannhet och omsorg tar vi hand om ditt hem eller kontor så att du kan njuta av vardagsfriden utan att oroa dig för städningen. Vi erbjuder skräddarsydda städlösningar som passar dina behov och tidsscheman. Låt oss ta hand om städningen medan du fokuserar på det som är viktigt för dig. Kontakta oss idag för en professionell städtjänst som ger dig tid till vardagsfrid.

Bli kontaktad

Stadspecialist-stadning-badrum

Tjänster i Hamre

Hamre i Västerås är en pittoresk pärla som fångar hjärtat med sin lantliga skönhet och trivsamma atmosfär. Denna idylliska plats, präglad av grönskande ängar och charmiga bostäder, erbjuder en oas av lugn och naturskönhet.

För dig som bor i Hamre, erbjuder vi många olika lösningar för att skapa ett skinande rent hem.

stadfirma-stadtjanster-hemstadning-stadspecialister (1)

Kontor och lokalvård i Hamre

Vi förstår att varje företag är unikt, och vårt dedikerade team är redo att anpassa våra tjänster efter dina specifika behov. Sätt en ny standard för effektivitet, renhet och produktivitet i din arbetsmiljö med våra specialanpassade företagslösningar.

Kontorsstadning-lokalvardstjanst-kontor

Hur blir jag kund?

form-svgrepo-com (1)

1. Fyll i formulär

Fyll i formuläret och låt oss erbjuda dig en professionell städtjänst. Ge ditt hem den omsorg det förtjänar genom att fylla i formuläret nedan.
headset-mic-1-svgrepo-com (1)

2. Matchning

Vi kommer att återkomma till dig så snart vi har mottagit det ifyllda formuläret för att skapa en individuell och skräddarsydd städbeskrivning baserad på dina behov.
paper-svgrepo-com

3. Avtal

Vi skickar avtalet till dig med enkel e-signering.
home-svgrepo-com

4. Rent hemma

Äntligen är det dags för dig att njuta av ditt rena och fräscha hem! Var det något som saknades i din städning inga problem! hör av dig till oss så kollar vi på en lösning.

Bli kontaktad

Stadfirma-hemstadning-stadspecialist

Hemstädning i Hamre

Behöver du professionell hjälp med hemstädning i Hamre? Då är vi här för att assistera dig. På Vardagsfrid är vi ett etablerat städföretag som specialiserar oss på hemstädning. Våra anställda är försedda med kollektivavtal, vilket garanterar en säker och stabil anställning. Vi värdesätter högkvalitativ service och upprätthåller en nära relation mellan våra hemstädningsspecialister och våra kunder.

Vi är experter på schemalagd hemstädning i Hamre, Västerås, och vi följer noggrant utformade checklistor för att säkerställa ett skinande rent resultat. Tveka inte att kontakta oss idag för ytterligare information om hur vi kan bistå dig med professionell hemstädning i Hamre.

Läs mer om hemstädning
lokalvard-foretagstjanster-putsa-trappracke-stadspecialist

Lokalvård i Hamre

Önskar ni förbättra arbetsmiljön i era lokaler i Hamre? Vi är här för att hjälpa er! Vårt specialområde är miljövänlig lokalvård, och vi strävar alltid efter att främja både hälsa och miljö genom att uteslutande använda Svanenmärkta produkter. Våra medarbetare är anställda enligt kollektivavtal, vilket säkerställer en rättvis arbetsmiljö, och de följer rigoröst utformade checklistor för att säkerställa ett skinande resultat varje gång.

Tveka inte att ta kontakt med oss idag för att utforska möjligheterna till förbättrad lokalvård i era lokaler.

Läs mer om lokalvård

95%

Kundnöjdhet

150

Medarbetare

1 000

Antal första jobb i Sverige

3 000 000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

di-gasell-mastargasell-logo
recommended_5_years (1)-1 (1) (1)-1
recommended-2023-1-1
recommended-2022-1
reco-2021-hemstadning (kopia)
reco-2020-hemstadning (1)-1
reco-2019-hemstadning-1
almega-asf-logo-auktoriserad-serviceentreprenor
kommunal