Städfirma Hamre!

Städfirma i Hamre.  Svårt att få ihop livspusslet? Anlita Vardagsfrid i Hamre för ett bekymmersfritt liv.

Städfirma Hamre

Varför välja oss som städfirma i Hamre?

Letar ni efter en pålitlig och effektiv städfirma i Västerås Hamre. Vardagsfrid är en prisvinnande städfirma med lång erfarenhet i Hamre. Kontakta oss idag.

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälda då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branshen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inta boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

2 (9)

Hemstädning i Hamre

Behöver du hjälp med hemstädning i Hamre! Då vill vi gärna hjälpa dig. Vi på vardagsfrid är ett hemstädningsalternativ med kollektivavtal. Vi har rekommenderad  kvalitet samt nära kontakt mellan våra hemstädningsspecialister och våra kunder. Vi är specialiserade på schemalagd hemstädning i Hamre i Västerås, och arbetar efter väletablerade cheklistor för skinande resultat.  Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa er med hemstädning i Hamre.

Läs mer om hemstädning
1 (9)

Lokalvård i Hamre

Vill ni förbättra arbetsmiljön i era lokaler i Hamre. Vi kan hjälpa er! Vi är specialister på miljövänlig lokalvård och arbear enbart med Svannemärkta produkter för att främja hälsa och miljö. Våra medarbetare arbetar under kollektivavtal för en rättvis arbetsmiljö, och följer beprövade checklistor för skinande resultat, varje gång. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa er med lokalvård. 

Läs mer om lokalvård