Städfirma Eriksborg och Hagaberg

Varför välja oss som städfirma i Eriksborg och Hagaberg?

Vardagsfrid är er städfirma i Västerås Eriksborg och Hagaberg. Vi är en prisvinnande städfirma med fokus på miljö, rättvisa villkor och effektivitet. 

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälsa då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branschen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inte boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

Vi utför din städning i Eriksborg & Hagaberg

Vår erfarna städpersonal i Eriksborg & Hagaberg är dedikerad till att skapa en ren och fräsch miljö för dig. Med noggrannhet och omsorg tar vi hand om ditt hem eller kontor så att du kan njuta av vardagsfriden utan att oroa dig för städningen. Vi erbjuder skräddarsydda städlösningar som passar dina behov och tidsscheman. Låt oss ta hand om städningen medan du fokuserar på det som är viktigt för dig. Kontakta oss idag för en professionell städtjänst som ger dig tid till vardagsfrid.

Bli kontaktad

Stadspecialist-disko-kokstadning

Tjänster i Eriksborg & Hagaberg

Eriksborg och Hagaberg utgör en vacker del av Uppsala som präglas av sin unika charm och skönhet. Med grönskande omgivningar, historisk arkitektur och en känsla av småstadsidyll, erbjuder dessa områden en underbar livsmiljö. Eriksborg har en särskild atmosfär med sina pittoreska bostäder och angränsande parkområden. Här finner du Eriksborgsparken som inbjuder till avkopplande promenader och tid utomhus. Hagaberg är känt för sin historiska betydelse och dess närhet till den vackra Hågadalen med sina natursköna stigar och lugna sjöar. Det är en plats där historien och naturen möts på ett förtrollande sätt.

För dig som bor i Eriksborg & Hagaberg, erbjuder vi många olika lösningar för att skapa ett skinande rent hem.

stada-miljovanligt-tvatta-hander

Företagslösningar i Eriksborg & Hagaberg

Vi förstår att varje företag är unikt, och vårt dedikerade team är redo att anpassa våra tjänster efter dina specifika behov. Sätt en ny standard för effektivitet, renhet och produktivitet i din arbetsmiljö med våra specialanpassade företagslösningar.

fonsterputs-stadspecialist-rena-fonster (1)

Hur blir jag kund?

form-svgrepo-com (1)

1. Fyll i formulär

Fyll i formuläret och låt oss erbjuda dig en professionell städtjänst. Ge ditt hem den omsorg det förtjänar genom att fylla i formuläret nedan.
headset-mic-1-svgrepo-com (1)

2. Matchning

Vi kommer att återkomma till dig så snart vi har mottagit det ifyllda formuläret för att skapa en individuell och skräddarsydd städbeskrivning baserad på dina behov.
paper-svgrepo-com

3. Avtal

Vi skickar avtalet till dig med enkel e-signering.
home-svgrepo-com

4. Rent hemma

Äntligen är det dags för dig att njuta av ditt rena och fräscha hem! Var det något som saknades i din städning inga problem! hör av dig till oss så kollar vi på en lösning.

Bli kontaktad

Stadfirma-hemstadning-stadspecialist

Hemstädning i Eriksborg och Hagaberg

Vardagsfrid är din pålitliga partner för hemstädning i Eriksborg och Hagaberg. Våra erfarna städproffs följer noggrant utarbetade checklistor, men du har naturligtvis möjlighet att anpassa din städning med extra tjänster som strykning, tvätt eller vikning efter dina önskemål. Oavsett ditt behov inom hemstädning finns vårt team i Eriksborg och Hagaberg redo att hjälpa dig.

På RECO kan du hitta hundratals positiva rekommendationer från våra nöjda kunder som vittnar om vår konsekventa prestation i hemstädning vecka efter vecka. Tveka inte att kontakta oss idag för att boka din nästa hemstädning och upplev skillnaden med Vardagsfrid.

Läs mer om hemstädning
lokalvard-foretagstjanster-putsa-trappracke-stadspecialist

Lokalvård i Eriksborg och Hagaberg

Vill ni fräscha upp era lokaler? Vi kan hjälpa er! På Vardagsfrid är vi specialister på lokalvård och arbetar enbart med Svanenmärkta produkter för hälsa och miljö. Våra medarbetare arbetar under kollektivavtal för en rättvis arbetsmiljö, och följer väletablerade rutiner och checklistor för skinande resultat. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa er med er lokalvård.

Läs mer om lokalvård

95%

Kundnöjdhet

150

Medarbetare

1 000

Antal första jobb i Sverige

3 000 000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

di-gasell-mastargasell-logo
recommended_5_years (1)-1 (1) (1)-1
recommended-2023-1-1
recommended-2022-1
reco-2021-hemstadning (kopia)
reco-2020-hemstadning (1)-1
reco-2019-hemstadning-1
almega-asf-logo-auktoriserad-serviceentreprenor
kommunal