Städfirma Eriksborg och Hagaberg!

Städfirma i Eriksborg och Hagaberg. Är ni på jakt efter en effektiv städfirma i Eriksborg och Hagaberg ? Anlita Vardagsfrid för ett bekymmersfritt liv.

Städfirma Eriksborg och Hagaberg

Varför välja oss som städfirma i Eriksborg och Hagaberg?

Vardagsfrid är er städfirma i Västerås Eriksborg och Hagaberg. Vi är en prisvinnande städfirma med fokus på miljö, rättvisa villkor och effektivitet. 

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälda då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branshen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inta boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

2 (9)

Hemstädning i Eriksborg och Hagaberg

Vardagsfrid hjälper dig med hemstädning i Eriksborg och grannarna i Hagaberg. Våra rutinerade städare arbetar efter standardiserade checklistor men du kan självklart addera dina tillval till städning som t.ex strykning, tvätt eller vikning. Oavsett vad du behöver hjälp med inom hemstädning så hjälper vårt team I Eriksborg och Hagaberg dig. På RECO kan du se våra många hundra goda rekommendationer om hur vi levererar hemstädning vecka efter vecka hos våra kunder.  Kontakta oss idag för att boka er hemstädning.

Läs mer om hemstädning
1 (9)

Lokalvård i Eriksborg och Hagaberg

Vill ni fräscha upp era lokaler. Vi kan hjälpa er! På Vardagsfrid är vi specialister på lokalvård och arbetar enbart med Svanenmärkta produkter för hälsa och miljö. Våra medarbetare arbetar under kollektivavtal för en rättvis arbetsmiljö, och fäljer väletablerade rutiner och checklistor för skinande resultat. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa er med er lokalvård.

Läs mer om lokalvård