Städfirma Västerås

Varför välja oss som städfirma i Västerås?

Letar ni efter en pålitlig städfirma i Västerås med schysta villkor för personal och kund? Då är Vardagsfrid städfirman för er! Om du är bosatt i Västerås och strävar efter att alltid ha ett skinande rent hem, då har du kommit rätt. Vardagsfrid är här för att möta dina högsta städkrav, oavsett om du bor i centralt i Västerås eller de charmiga områdena runtomkring. Vårat erfarna team av städspecialister och kompetenta teamledare, garanterar er en förstklassig städupplevelse.

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälsa då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branschen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inte boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

Din städfirma i Västerås

Vardagsfrid är ett etablerat företag med specialisering inom hemstädning och lokalvård. Vi lägger stor vikt vid professionalism och kvalitet, vilket återspeglas i våra ordinarie städare, kollektivavtal och svensktalande arbetsledning. Vi ser fram emot att göra ditt liv enklare och ditt hem skinande rent!

Läs mer om tjänsterna vi erbjuder i Västerås.

dammsugning soffa städfirma (2)-1

Västerås erbjuder omfattande städtjänster för både hem och företag

Våra tjänster inom Hemstädning inkluderar:

Veckostädning: Vardagsfrid erbjuder veckostädning för att du ska få en bekymmersfri vardag hemma.  Ge dig själv tiden att njuta av ditt hem medan vi tar hand om städningen. 

Storstädning: Få ditt hem i toppskick med vår omfattande storstädning. Detta skapar en perfekt grund för din fortsatta veckostädning. 

Fönsterputs: Få ditt hem att lysa igen med vår professionella fönsterputs! Våra skickliga fönsterputsare kommer att ge dina fönster den glans de förtjänar och låta ljuset strömma in i ditt hem. 

Flyttstädning:  Med Vardagsfrid får du en problemfri och noggrann flyttstädning som garanterar att varje hörn och yta i ditt gamla hem är i perfekt skick när du lämnar det.

matsalsbord-avtorkning-hemstad-stadspecialist

Skräddarsydda företagslösningar

Vi förstår att varje företag är unikt, och vårt dedikerade team är redo att anpassa våra tjänster efter dina specifika behov. Sätt en ny standard för effektivitet, renhet och produktivitet i din arbetsmiljö med våra lösningar för Lokalvård.

Kontorsstädning eller Företagsstädning: Tillsammans med er tar vi fram en skräddarsydd underhållsplan utifrån ert städbehov.

Fönsterputs för företag: Våra fönsterputsare  levererar fönsterputs med minimal produktionspåverkan för kontoret. 

Golvvård: Vardagsfrid tar hand om ditt golv, oavsett material, och återställer dess skönhet och glans. 

Trappstädning: Vardagsfrid ser till att varje steg är rent och välpolerat, vilket ger en imponerande entré och en säker miljö.

Stadfirma-stadtjanster-fonstertvatt (1)

Eriksborg - Hagaberg

Städtjänster i Eriksborg - Hagaberg

  • Hemstädning Eriksborg - Hagaberg
  • Lokalvård Eriksborg - Hagaberg

Hamre

Städtjänster i Hamre

  • Hemstädning Hamre
  • Lokalvård Hamre

Östra hamnen

Städtjänster i Östra hamnen

  • Hemstädning Östra hamnen
  • LokalvårdÖstra hamnen

Norra gryta

Städtjänster i Norra gryta

  • Hemstädning Norra gryta
  • Lokalvård Norra gryta

Hammarby, Västerås

Städtjänster i Hammarby, Västerås

  • Hemstädning Hammarby, Västerås
  • Lokalvård Hammarby, Västerås

lokalvardare-vi-tar-hand-om-arbetsplatsen-900x600-1 (1)

Lokalvård

Läs mer
hemstad-badrum-moppning-microduk-900x600

Hemstädning

Läs mer

95%

Kundnöjdhet

150

Medarbetare

1 000

Antal första jobb i Sverige

3 000 000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

di-gasell-mastargasell-logo
recommended_5_years (1)-1 (1) (1)-1
recommended-2023-1-1
recommended-2022-1
reco-2021-hemstadning (kopia)
reco-2020-hemstadning (1)-1
reco-2019-hemstadning-1
almega-asf-logo-auktoriserad-serviceentreprenor
kommunal