<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="linkedin" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=943036&amp;fmt=gif">

Sök på sidan

  • Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.
Vardagsfrid utsedd till DI Gasell
 

Vardagsfrid utsedd till DI Gasell

 

Jag känner djup tacksamhet till mina kollegor enträgna arbete att serva våra kära kunder och vilja att hela tiden växa som människor, kollegor och serviceproffs.

Att bli utsedd till Gasellbolag är ett kvitto på nöjda kunder och motiverade kollegor som tillsammans skapar en god långsiktig kundupplevelse av lokalvård år efter år. Av Sveriges ca en miljon aktiebolag, är det bara mellan 500-1200 bolag per år som klarar av tillväxtkraven för att bli utsedd till Gasellbolag. År 2016 blev Vardagsfrid utsett till Sveriges 9:e snabbast växande bolag, och Sveriges snabbast växande hemstädningsföretag i procentuella siffor.

Dagens Industri utser årligen Gasellbolagen för att det är där jobben och framtida stjärnbolag hittas. Kriterierna för att bli utsett till ett av Sveriges snabbast växande lokalvårdsbolag är följande:

Minst 10 miljoner SEK i omsättning

Överlevt minst 4 år som bolag

Ett positivt ackumulerat resultat över dessa fyra räkenskapsår.

Varje år på hösten håller även Dagens Industri i Gasellgalan och flera regionala Gasellgalor ute i landet. Team Vardagsfrid ser fram emot sin första gala och att fira med andra framgångsrika bolag.

fotnot är att Vardagsfrid får Gasellpriset 2016, men även 2017 och 2018. Det gör att dom 2019 blir utsedda till Mästergasell enligt Dagens Industri.

 

Fler nyheter

Kalk- och fläckfria duschväggar

Städa badrum – följ vår checklista

Topp 7 sätt att städa bort katthår

Städa rummet - steg för steg

Hur tar man bort fläckar?

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1000

Antal första jobb i Sverige

3000000

Antal städade kvm per år