<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="linkedin" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=943036&amp;fmt=gif">

Sök på sidan

  • Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.
Vardagsfrid rekommenderat hemstädningsföretag 2020

Vardagsfrid rekommenderat hemstädningsföretag 2020

 

Välrekommenderad städfirma 2020

Efter varje år av tusentals timmar av hemstädning i Stockholm, Uppsala och Västerås är det dags att summera årets kundrekommendationer. Vardagsfrid arbetar sedan länge med RECO.se för att transparant och ärligt visa upp sina kundrekommendationer. 

Varje kund kan skriva en rekommendation av vår hemstädning på RECO med ett betyg mellan ett till fem. Om tillräckligt många kunder skrivit en rekommendation på hemstädningen och det sammanlagda betyget på hemstädningen blir minst 4.0 så tilldelar RECO.se städfirman utmärkelsen Rekommenderat städföretag.

Utmärkelsen rekommenderat städföretag är ovanlig och är därför värd att fira.

Därför firar vi på Vardagsfrid att vi blivit ett rekommenderat företag för vår hemstädning. Vardagsfrid har utsett till rekommenderat företag för hemstädning åren 2019, 2015, 2014 och 2013 samt DI Gasellbolag 2016, 2017, 2018. 2019 utsåg Vardagsfrid till mästargasell som knappt en promille av Sveriges bolag uppfyller av kraven till under sin livstid. 

Hur hittar man rekommendationer när man ska beställa hemstädning

Se Vardagsfrid Rekommendationer på reco.se

Reco rekommenderat företag 2020, 2019, 2015, 2014, 2013

Varför blir Vardagsfrid rekommenderad för sin hemstädning?

Med tydliga checklistor och arbetsrutiner kan varje medarbetare utbildas på samma sätt. Städakademin har flera kurser och hjälper kollegorna gå från oerfaren till hemstädningsspecialist på kort tid.

Med rätt IT-stöd finns rätt information om kundens önskemål direkt i schemat så att städare, arbetsledare och kundservice har samma information om vad som ska utföras. Bolaget har länge investerat i ledarskap och medarbetarskap vilket gett resultat efter det starka tillväxtåren.

Fler nyheter

Kalk- och fläckfria duschväggar

Städa badrum – följ vår checklista

Topp 7 sätt att städa bort katthår

Städa rummet - steg för steg

Hur tar man bort fläckar?

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1000

Antal första jobb i Sverige

3000000

Antal städade kvm per år