<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="linkedin" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=943036&amp;fmt=gif">

Sök på sidan

  • Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.
Upphandling Städtjänster

Upphandling Städtjänster

 
 

Upphandling av städtjänster i Stockholm

Välkommen till Vardagsfrid vid upphandling av städtjänster i Stockholm. Vi har stor kunskap om lokalvård kontorsstädning och vet precis vad som krävs för ett lyckat städresultat.

Som städfirma är vi seriösa och pålitliga där alla anställda givetvis omfattas av kollektivavtal. Vi är stolta över att kunna vara en bra arbetsgivare som tar hand om personalen i alla led, för vi vet att trygghet leder till kvalitet i arbetet.

Relaterad artikel: 5 steg till riskfri upphandling

Låt oss upphandla dina städtjänster

När det kommer till att upphandla städtjänster är det viktigt att välja rätt aktör som håller en seriös profil. Vårt fokus ligger på kvalitet, miljövänlighet och bra arbetsvillkor för personalen. Dessutom är vi specialister på kontorsstädning och arbetar alltid enligt checklista för att se till att allt blir noggrant utfört.

Tack vare att alla anställda får en grundläggande städutbildning hos oss kan vi säkerställa kompetensen hos våra städare. Att vi själva ser till att de får den utbildning som krävs gör att vi kan gå på personlighet och servicekänsla när vi anställer nya städare.

Läs mer om: Lokalvård från Vardagsfrid

jobba-hos-oss-1 (1) (1) (1)

Anlita Vardagsfrid idag

För en bekymmersfri och effektiv städupplevelse, anlita Vardagsfrid och njut av den sinnesfrid som kommer med ett rent och välskött hem eller kontor. Våra professionella städspecialister är dedikerade till att tillhandahålla tjänster av högsta kvalitet för att hålla ditt hem skinande rent.

För att få mer information och pris på hem- eller kontorsstädning, klicka på knappen nedan och fyll i dina uppgifter så kontaktar vi er.

Bli kontaktad

 

Fler nyheter

Kalk- och fläckfria duschväggar

Städa badrum – följ vår checklista

Topp 7 sätt att städa bort katthår

Städa rummet - steg för steg

Hur tar man bort fläckar?

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1000

Antal första jobb i Sverige

3000000

Antal städade kvm per år