<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="linkedin" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=943036&amp;fmt=gif">

Sök på sidan

  • Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.

Upphandling Städtjänster

Upphandling Städtjänster

Upphandling Städtjänster

 
 

Upphandling av städtjänster i Stockholm

Välkommen till Vardagsfrid vid upphandling av städtjänster i Stockholm. Vi har stor kunskap om professionell städning på kontor och företag och vet precis vad som krävs för ett lyckat städresultat.

Som städfirma är vi seriösa och pålitliga där alla anställda givetvis omfattas av kollektivavtal. Vi är stolta över att kunna vara en bra arbetsgivare som tar hand om personalen i alla led, för vi vet att trygghet leder till kvalitet i arbetet.

 

Låt oss upphandla dina städtjänster

När det kommer till att upphandla städtjänster är det viktigt att välja rätt aktör som håller en seriös profil. Vårt fokus ligger på kvalitet, miljövänlighet och bra arbetsvillkor för personalen. Dessutom är vi specialister på kontorsstädning och arbetar alltid enligt checklista för att se till att allt blir noggrant utfört.

Tack vare att alla anställda får en grundläggande städutbildning hos oss kan vi säkerställa kompetensen hos våra städare. Att vi själva ser till att de får den utbildning som krävs gör att vi kan gå på personlighet och servicekänsla när vi anställer nya städare.

jobba-hos-oss-1 (1) (1) (1)

 

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1000

Antal första jobb i Sverige

3000000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp