<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="linkedin" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=943036&amp;fmt=gif">

Sök på sidan

  • Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.
Städtjänster Stockholm

Städtjänster Stockholm

 

Intresserad av städtjänster i Stockholm? Då har du hamnat rätt. Vardagsfrid erbjuder professionella städtjänster i Stockholm för både privatpersoner som företag.

Stadtjanster, anstallda

Bekymmersfria städtjänster i Stockholm

Ramlar hemstädningen mellan stolarna i vardagen? Vi ser till att ni får ihop livspusslet, så ni kan spendera er värdefulla fritid på exakt det ni önskar. Återkommande hemstäd, fönsterputsning, en rejäl storstädning eller flyttstädning – oavsett vilken typ av städtjänster i Stockholm du behöver så kan vi möta era behov. Våra städare är erfarna specialister som lutar sig mot beprövade checklistor och städmetoder. 

Städtjänster i Stockholm för företag

Vi ser också till, sedan ett drygt decennium tillbaka, att företagslokaler i hela Stockholm är skinande rena. I våra städtjänster i Stockholm ingår nämligen lokalvård, trappstädning, fönsterputsning, elektrostatisk desinficering, golvvård och kemikaliefri städning. Vi försöker konstant minska vårt klimatavtryck, därför använder vi oss av en Svanenmärkt städmetod. 

Städtjänster i Stockholm med kollektivavtal

Kollektivavtal är dessvärre inte en självklarhet i vår bransch. Det tycker vi är fel och går därför i bräschen för goda arbetsvillkor. Alla våra städare är anställda, vi förmedlar inte inhyrd personal. Något som gör det möjligt oss att knyta till oss marknadens bästa städare. Eftersom många av våra medarbetare har sitt första jobb i Sverige och har sitt ursprung från tredje land har vi en hög medvetenhet kring integrationsfrågor och utbildningsinsatser som ger människor en stabil grund av stå på i livet. Vardagsfrid vill vara en språngbräda in i det svenska samhället.  

Frågor om våra städtjänster? Tveka inte att höra av dig till oss! 

Fler nyheter

Kalk- och fläckfria duschväggar

Städa badrum – följ vår checklista

Topp 7 sätt att städa bort katthår

Städa rummet - steg för steg

Hur tar man bort fläckar?

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1000

Antal första jobb i Sverige

3000000

Antal städade kvm per år