linkedin Städservice Vällingby | Vardagsfrid

Städservice Vällingby

  • Övrigt
  • Read time: 2 minutes

Välkommen till Vardagsfrid AB, vi är stolta över att alla våra medarbetare har kollektivavtal och trygga anställningar. Det ger oss möjlighet att trimma personal och rutiner så att vi kan leverera högsta kvalitet till riktigt bra priser!

Din städservice i Vällingby!

Vardagsfrid är din städservice i Vällingby som erbjuder hög kvalitet och trygghet. Vi är ett städföretag med säte i Sundbyberg som erbjuder städning i hela Stockholmsregionen. Vi är specialister på schemalagd hemstädning och vår policy är att alltid erbjuda goda resultat, noggrannhet och nära kontakt mellan våra städare och kunder. Vi arbetar dessutom utefter ledord som service, ansvar och kvalitet.

För många av oss kan det vara svårt att få vardagen att gå ihop. Det finns betydligt fler saker man hellre gör än att städa. Det är därför Vardagsfrid är ett utmärkt alternativ som din städservice i Vällingby. Vi vill helt enkelt hjälpa till att lösa den del av våra kunders livspussel som man vill lägga minst tid på, nämligen städningen. Vi skapar det vi heter och målet är att du ska känna stolthet över ditt hem!

En säker städservice i Vällingby

För att du som kund alltid ska känna dig trygg med den du släpper in lovar vi att det alltid är samma städare som kommer hem till dig. Alla våra medarbetare är anställda med kollektivavtal, och vi har ansvarsförsäkring samt sekretessavtal. Din säkerhet är viktigt för oss och därför hanteras alla nycklar i enlighet med Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF). Vi är alltså en säker och trygg städservice för dig i Vällingby.

Välkommen att boka en provstädning eller ett fullt abonnemang redan idag. Vi lovar att du inte kommer att ångra dig med oss som din städservice i Vällingby!

Varmt välkomna till Vardagsfrid!

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp