linkedin Städservice Täby | Vardagsfrid

Städservice Täby

  • Övrigt
  • Read time: 2 minutes

Välkommen till Vardagsfrid AB, vi är stolta över att alla våra medarbetare har kollektivavtal och trygga anställningar. Det ger oss möjlighet att trimma personal och rutiner så att vi kan leverera högsta kvalitet till riktigt bra priser!

En omfattande städservice i Täby

När du behöver en pålitlig städservice i Täby är Vardagsfrid den enda du behöver kontakta. Vi vet att många har svårt att få vardagen att gå ihop och att man hellre lägger sin värdefulla fritid på annat än städning. Det är här vi kommer in. Vi är specialister på schemalagda städabonnemang där vi kommer hem till dig på bestämda veckodagar och tider.

I våra städabonnemang ingår det mesta inom hemstädning vilket bland annat inkluderar dammsugning, avtorkning, putsning, rengöring av skåp samt grundlig rengöring av kök och badrum. Har du ytterligare önskemål på städmoment är du givetvis välkommen att prata med oss. Vi är därför den enda städservice i Täby du behöver.

En trygg städservice i Täby

Genom att välja Vardagsfrid som din städservice i Täby kan du vara säker på att ditt hem är i goda händer. Alla våra städare är anställda med kollektivavtal, och ditt hem är alltid försäkrat när vi är hos dig. Vi sköter dessutom all nyckelhantering från Svenska Stöldskyddsföreningens (SSF) rutiner.

Tveka inte att göra som många andra och ta kontakt med oss redan idag för att prova oss som din städservice i Täby helt utan bindningstider.

Varmt välkommen!

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp