linkedin Städning Vällingby | Vardagsfrid

Städning Vällingby

  • Övrigt
  • Read time: 2 minutes

Välkommen till Vardagsfrid AB, vi är stolta över att alla våra medarbetare har kollektivavtal och trygga anställningar. Det ger oss möjlighet att trimma personal och rutiner så att vi kan leverera högsta kvalitet till riktigt bra priser!

Prisvärd städning i Vällingby med goda resultat

Du har gjort helt rätt som vänder dig till oss på Vardagsfrid för städning i Vällingby. Med säte i Sundbyberg jobbar vi runt hela Stockholmsregionen och erbjuder städning av högsta kvalitet. Prisvärda är vi också. Gör som hundratals kunder och kontakta oss!

Vi vet att det kan vara svårt att få tiden i veckorna att räcka till. Vi vet också att många hellre spenderar sin värdefulla fritid på annat än just städning och renhållning. Det är här vi på Vardagsfrid kommer in. Ta hjälp av oss för er hemstädning i Vällingby och få mer tid över till annat. Vi vill helt enkelt skänka er lite avslappning i vardagen.

Trygg städning i Vällingby – det hittar du här!

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång. Det är därför viktigt för oss att alla anställda har kollektivavtal och en bra lön. Vi har också ansvarsförsäkring när vi är hemma hos dig, och sköter all nyckelhantering från Svenska Stöldskyddsföreningens (SSF) rutiner. Du kan därför känna dig trygg med att välja oss för din städning i Vällingby.

Att hitta kvalificerad, snabb och prisvärd städning i Vällingby är inte längre svårt. Gör som många andra och ta kontakt med oss redan idag så bokar vi upp en provstädning eller en schemalagd veckostädning direkt.

Varmt välkommen!

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp